Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su najnoviji napadi opozicije pokušaj gubitnika da opravdaju svoj gubitak, te da na taj način pokušavaju da okrive nekog drugog.

Dodik je, reagujući na današnji istup tzv. SZP i njihove najave da prekidaju sve odnose sa predsjednikom Srpske, rekao da je jedna bezazlena priča koju su oni pokušali da izdignu na taj nivo opštosti, a da su upravo u opštinama gdje opozicija ima vlast dogovoreni neki od najvećih investicija.

“Autoput u Bijeljini, izgradnja bolnice u Doboju i Termoelektrana Gacko 2 gdje je opozicija pobijedila govori o tome. Јa sam prije imao partijski sastanak i za partijske potrebe govorio veoma jasno da mi nećemo učestvovati i pomagati gdje opozicija ima većinu, da SNSD neće dati svoje glasove da oni prave svoju vlast. Mi smo rekli da ostajemo opozicija i u tim opštinama, nećemo pomagati da se konstituišu opštine“, izjavio je Dodik za RTRS.

Kompletnu emisiju “Intervju” u kojoj gostuje predsjednik Srpske Milorad Dodik, možete pogledati na našem programu večeras od 21.10.

RTRS