Ovan

Potrudite se da budete dobro raspoloženi ili bar da ne pokazujete nervozu pred drugima. Danas bi trebalo da se šetate, da se bavite sportom. Prihvatajte dobre prilike ukoliko se ukažu.
Bik

Najbitnije je da ove srede čuvate energiju, da se ne rasipate. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne ljude. Ugodite sebi. Odmarajte se više.
Blizanci
Drugi ljudi Vam mogu izaći u susret za bilo šta, ali ne bi bilo loše da danas budete pomalo nepoverljivi. Partner je lepo raspoložen, a ako ste slobodni družite se više. Pomalo ste rasejani.
Rak
Odlično ste raspoloženi, puni ste energije. Ne zapostavljajte posao i dajte sve od sebe. Nemojte previše sedeti, izvesni su problemi sa leđima.
Lav
Danas je dan za zabavu i opuštanje. Provedite više vremena sa partnerom iili prijateljima, ali ne zapostavljajte obaveze. Mogući su problemi sa cirkulacijom.
Devica
Očekujte posetu rođaka ili prijatelja, ili posetite neke drage ljude, to će Vas oraspoložiti. Sredite dom i sklonite stvari koje Vam nisu potrebne, poklonite nekom. Napeti ste.
Vaga
Moguć kraći put. Ne odlažite obaveze koje imate jer se to može ispostaviti kao greška. Budite odgovorni danas.
Škorpija
Nemojte trošiti previše novca. Potrudite se da budete štedljiviji i danas kupujte samo ono što je najbitnije. Odmarajte se popodne.
Strelac
Potrudite se da Vas niko ne ometa u poslu, a popodne iskoristite da ugodite sebi. Partner je romantičan. Slobodni, moguće je dopisivanje sa nekom zanimljivom osobom. Previše pričate o sebi.
Jarac
Nervozni ste. Ne radite više stvari u isto vreme. Osećate pad energije, ali to će se promeniti već sutra.
Vodolija
Neki prijatelji Vam mogu biti od pomoći. Nemojte zahtevati previše. Budite uporni da ostvarite svoje ideje danas.
Ribe
Danas možete da se potrudite više na poslu, iako imate previše obaveza. Potrudite se da ispoštujete sve rokove. Izdvojite više vremena za porodicu.
Mondo