Fudbaleri “Omarske”, u okviru 14. kola Druge lige Republike Srpske, rezultatom 2:1, savladali su “Slogu” u Srpcu. U prethodnih 19 utakmica ova dva rivala, to je druga pobjeda “Omarske”.

“Sloga” je vodeći gol postigla u 30. minutu, evrogolom iz slobodnog udarca. Bilo je prigovora igrača “Omarske” oko dosuđenog prekršaja, ali sudija nije promijenio odluku. Nakon primljenog gola, “Omarska” je zaigrala ofanzivnije. U finišu prvog poluvremena izjednačio je Nemanja Nišević prizemnim udarcem sa 25 metara. Na početku drugog poluvremena, Panič je imao dvije odlične šanse, ali nije uspio zatresti mrežu “Sloge”. Od 70. minuta “Omarska” je igrala sa igračem više i minut kasnije postigla gol, koji je poništen zbog prekršaja u napadu. U 80. minutu Nemanja Nišević imao je sjajnu priliku za potpuni preokret, bio je sam pred golmanom, šutirao, ali i promašio.

U 85. minutu, veliku pobjedu „Omarskoj” donio je Grahovac. Nakon toga domaći su pokušali izjednačiti, ali bez ozbiljnije prilike. U sudijskom vremenu Grahovac je imao još jednu sjajnu šansu da potvrdi pobjedu, ali je pogodio stativu.

Za “Omarsku” su igrali: Jokić , N. Nišević , Zdjelar, B. Romanić , B. Rosić (Stojnić), De. Romanić. Panić. Grahovac, Anđić, Malešević. Mšić. Trener: Milenko VUleta

Kozarski vjesnik