Centar javne bezbjednosti /CЈB/ Prijedor započeo je danas obilježavanje Svetog Arhangela Mihaila turnirom u malom fudbalu koji se tradicionalno održava svake godine povodom obilježavanja Dana policije i krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Na turniru je učestvovalo 10 ekipa formiranih iz organizacionih jedinica CЈB Prijedor.

Zamjenik načelnika Centra Stevo Tomčić prvoplasiranoj ekipi Policijske stanice Novi Grad uručio je pehar i diplomu, dok je drugoplasiranoj ekipi Policijske stanice Prijedor jedan i trećeplasiranoj ekipi Јedinice za podršku CЈB Prijedor uručio diplome za plasman.

U nastavku obilježavanja Aranđelovdana u prostorijama CЈB Prijedor u nedjelju, 20. novembra, u 15.45 časova biće položeno cvijeće na spomen-obilježje poginulim pripadnicima Centra, najavljeno je iz CЈB Prijedor.

Obilježavanje krsne slave biće nastavljeno istog dana u sali Centra u 16.00 časova, kada će izjavu za medije dati načelnik CЈB Prijedor Dalibor Ivanić.

Obilježavanju krsne slave CЈB Prijedor prisustvovaće gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, najavljeno je danas iz njegovog kabineta.

Izvor: SRNA