Desilo se i to – mrežaste čarape su zvanično ponovo u modi.

Nemojte pogrešno da nas razumete. Nije da mi ne volimo mrežaste čarape (zapravo, umeju da izgledaju baš seksi) već je broj žena koje umeju valjano da ih nose alarmantno nizak i obrnuto je proporcijalan broju žena koje želeda ga ih nose i nose ih kao što to radi Maraja Keri.

A ništa što Maraja Keri u poslednjih deset godina radi u modnm smislu nije ni izbliza OK ili primereno za ulicu.

Ipak, ne možemo da poreknemo da mrežaste čarape mogu da izgledaju mega kul i seksi, ako se iskombinuju kako treba. Zato, pre nego što rešita da tu crnu haljinu za Novu godinuuparite se parom mrežastih hulahopki, poslušajte nekoliko saveta kako to da uradite a da ne izgledate jeftino.

Prvo i pre svega, zaboravite na široku mrežu. Jednostavno ne izgleda dobro, previše je napadna, ne laska nogama i gotovo da ne postoji komad garderobe uz koji može da se iskombinuje a da ne izgleda vulgarno. Umesto toga, odlučite se za sitniju mrežicu, koja je OK i za dnevnu i za noćnu varijantu.

Takođe, vodite računa o boji. Ma koliko vam to delovalo kao super ideja, nemojte da kupujete mrežaste čarape u crvenoj boji, osim ukoliko ne planirate da ih nosite isključivo u spavaćoj sobi. Mnogo bolja varijanta su crne, braon ili čarape u boji kože, koje takođe mogu da izgledaju super seksi i suptilno u isto vreme.

djevojka-mrezaste-carape

Najbolje bi bio da ovakve hulahopke kombinujete sa jednostavnijom odećom ili sa odećom koja će biti potpuno u istoj boji. Dakle, ako već imate bluzu sa ogromnom mašnom koja skreće pažnju, nema potrebe da kombinaciju dodatno otežavate ovakvim čarapama. Ako, s druge strane, nosite jednostvanu crnu haljinu i treba vam nešto da “razdrma” kombinaciju, ovaj odevni komad je dobro rešenje.

djevojka-mrezaste-carape1

I, za kraj, setite se najvrednijeg saveta koji su nam poslale poznate pevačice (koje ovaj trik uvek koriste na svojim koncertima) – ispod mrežastih čarapa uvek obucite par običnih, providnih hulahopki. Na taj način ćete sakriti sav celulit, izgledaćete zategnuto i, realno, biće vam toplije na ledenim temperaturama koje nam se spremaju.

Noizz