Da li ste nekad čuli da vreme rođenja utiče na vašu ličnost? Neki veruju da ono definiše naš stil života, veštine, pa čak i karakter. Ako ne znate kad ste tačno rođeni – trk, pitajte roditelje! Važno je.

Rođeni između ponoći i dva ujutru

Samouvereni ste i prijatnije se osećate u situacijama koje su vam već dobro poznate. Uvek težite stabilnosti i sigurnosti i zbog toga vas često mnogi doživljavaju kao rezervisanu osobu. Volite da obrazujete i ohrabrujete ljude da žive u skladu sa pozitivnim društvenim vrednostima. Porodica je broj jedan na listi vaših prioriteta.

Rođeni između 2 i 4 ujutro

Neumorni ste i radoznali, uvek u potrazi za novim otkrićima. Intelekt vam je jača strana i odlično komunicirate sa drugim ljudima. Veran ste prijatelj. Volite da čitate, pišete i putujete. Preferirate miroljubive sportske aktivnosti.

Rođeni između 4 i 6 ujutro

Morate da naučite kako da se zauzmete za sebe tj. kako da se odbranite od nasrtaja drugih ljudi. Brine vas očuvanje životne sredine i kako će budućnost da izgleda. Znate da je deljenje stvari sa drugim ljudima dobro, i volite da pomažete i motivišete okolinu. Romantični ste, ali ponekad previše tvrdoglavi.

Rođeni između 6 i 8 ujutro

Vi ste prava umetnička duša. Potrebno vam je da se osećate važnim i sebi uvek zadajete visoke ciljeve. Imate očajničku potrebu za odobravanjem drugih ljudi. Vi ste rođeni vođa koji ponekad zna da se previše uživi u ulogu šefa.

Rođeni između 8 i 10 sati uveče

Veoma ste osetljivi. Aktivnosti poput meditacije vas smiruju i oporavljaju. Volite često da provodite vreme sami i ne tragate za slavom. Volite da ste na usluzi drugim ljudima unoseći mir i harmonij u njihove duše.

Rođeni između 10 ujutro i podneva

Vi ste otvorena ličnost. Volite da provodite vreme sa ljudima koji dele vaša interesovanja. Dobar ste timski igrač i znate kako da zbližavate ljude. Uvek ste u potrazi za novim prijateljima i uzbudljivim iskustvima.

Rođeni između 12 i 14 sati

Vi ste ambiciozna i odgovorna osoba koja zna kako efikasno da sprovede svaki zahtev u delo. Imate potrebu da vam se drugi dive kao nekome ko zna tačno šta želi, ali vodite računa – vaši profesionalni uspesi mogu da ugroze vaš privatan život.

Rođeni između 14 i 16 sati

Vrlo ste aktivni i obožavate avanturu. Stabilnost i rutina su vam mrski i uvek ste spremni da istražujete nešto novo. Voljni ste da proširite svoje vidike i stalno tragate za odgovorima na najizazovnija filozofska pitanja.

Rođeni između 16 i 18 sati

Vi ste pozitivna i energična osoba koja žudi za rešavanjem najvećih životnih misterija. Često se osećate previše uplašeno da biste se otvorili nekome i otkrili svoja osećanja. Ne volite ništa da uzimate zdravo za gotovo, a posebno ne ljubav i poverenje.

Rođeni između 18 i 20 sati

Posedujete jedan poseban dar – razumete potrebe drugih ljudi i imate predivnu sposobnost da se stavite u njihovu kožu. Gledate da izbegavate bilo kakve sukobe i suvišna pitanja i prihvatate život takav kakav jeste.

Rođeni između 20 i 22 sata

Vi ste odličan sporedni glumac. Da biste se osećali dobro uopte ne morate da igrate glavnu ulogu u filmu života – vi ste srećni kad možete da pomognete drugim ljudima. Ali, volite i kad vas drugi cene. Vi ste perfekcionista i ne volite da pravite greške.

Rođeni između 22 sata i ponoći

Znate tačno ko ste i šta želite. Isijavate radost i vitalnost. Cenite kreativnost i žudite za pažnjom i slavom. Da biste ostvarili ciljeve, u stanju ste da gurate sebe do krajnjih granica.

Noizz