“Ovo mi se nikada pre nije dogodilo!”, na primer…

Testirao sam se pre 6 meseci!

Nema sumnje da ćete dobiti ovakav odgovor, na vaše pitanje kada je poslednji put obavio zdravstvenu kontrolu. Sigurno će se pretvarati da pokušava i da se seti tačnog datuma, ali ipak je najlakše reći “pre oko 6 meseci” i vi ćete na to reći “pa dobro”. Ali stvari verovatno ne stoje baš tako, zato tražite da vam pokaže papire. Videćete da je to uradio možda pre 2 godine.

Ti si najbolja u oralnom seksu!

To je nešto što verovatno govori svakoj devojci, mada ne mora da znači. Možda zaista to i misli. Svakako, vi ćete to najbolje primetiti tokom samog čina. Videćete da li uživa i da li mu prija to što radite.

Ne mogu ponovo!

Ukoliko ste u dugoj, stabilnoj vezi, sigurno već znate njegove mogućnosti. Ali nikada ne možete biti sasvim sigurni.

Ne mogu da svršim sa kondomom!

O da, naravno da može. Retki su muškarci koji vole da koriste kondom, pa verovatno je to samo izgovor.

Činjenica je da može doživeti orgazam i sa kondomom, on samo želi da vas ubedi da imate seks bez zaštite. Ako već insistira na tome, tražite da vam obrazloži zašto je to tako.

Uvek koristim zaštitu!

Ako muškarac pokušava da vas ubedi da spavate sa njim bez korišćenja zaštite, iako tvrdi da je uvek koristi, budite sigurni da to isto govori i drugim devojkama.

Mogu nekoliko puta nedeljno!

Možete se kladiti da svaki muškarac ispod 45 godina može svakog dana, izuzev ako ima neki problem, ali to je već druga tema. On sigurno može i više puta na dan.

Ovo mi se nikada pre nije dogodilo!

Činjenica je da muškarci često ne govore istinu kada su u pitanju seksualni odnosi. Kada je reč konkretno o ovoj rečenici, to više zvuči kao opravdanje. Iz straha da ne pomislimo da imaju problem sa potencijom ili da nisu dovoljno dobri u seksu. Oni nam serviraju rečenice ovakvog tipa iz straha od odbacivanja.

Dnevno