Možda zvuči staromodno, ali izraz “osvojiti nečije srce” nikada neće izaći iz mode. Svako od nas želi da bude osvojen, ali ima i onih koji vole da osvajaju. Saznajte kako to rade pripadnici određenih horoskopskih znakova.

Otkrivamo vam kako koji horoskopski znak voli da osvaja i na koji način voli da bude osvojen:

Ovan

Ljude rođene u znaku Ovna ne krasi strpljenje i ne zadržavaju se duže vreme na jednom mestu, ukoliko neko poželi da ih osvoji ,moraće da deluje brzo. Ovnove možete prepoznati vrlo lako. Oni uglavnom privlače pažnju svojim temparementom, sve što rade oni rade brzo i sve mora odmah i sad, pa ukoliko vam priđe Ovan prepoznaćete ga vrlo lako.

Bik

Oni spolja deluju toliko jako da je upravo ta jačina ono što ih štiti da ne budu povređeni. Oni ne shvatjau kada pokušate da ih privučete sebi da li ste iskreni ili niste, jer njima je potreban dug period da steknu poverenje u nekog. Morate biti vrlo strpljivi i uporni ukoliko želite da osvojite Bika. A ukoliko Bik želi da osvoji vas, delovaće da nije previše emotivan sve dok mu ne uđete u srce, kada se to desi, Bik će vam pokloniti ceo svet.

Blizanci

Blizanci osvajaju pronicljivim smislom za humor, oni se zaljubljuju u intelekt, pa kada osvajaju oni koriste um. Njima fizički izgled nije presudan. Njima je potreban neko s kim će voditi duge i duboke razgovore.

Rak

Oni su brižljivi i vrlo osetljivi, a ukoliko su nekada bili povređeni, poznato je da se Rakovi vraćaju u svoju ljušturu kako bi se zaštitili od patnje. Kada osvajaju oni se pobrinu da vas uvere kako vas nikada neće povrediti, ali budite spremni na njihove stalne promene raspoloženjea

Lav

Da, taj divni Lav, svi znamo koliko su Lavovi divni. Mnogi ljudi misle da su im blizu a istina je da nisu. Njima je potrebno vreme i vreme da dođu do tog stadijuma da se sa nekim osećaju opušteno. Oni vole da privlače pažnju, tako i osvajaju – pružanjem pažnje.

Device

Device je pametna i pouzdana pa takvim ljudima i teži. Kako bi nekog osvojile, one se drže obećanja i tako pokazuju svoju pouzdanost. One nikada ne otkazuju sastanke i svoja obećanja uvek ispune. Isto očekuju od osvajača.

Vaga

Vaga je neverovatna, ona osvaja čak i prijatelje. One imaju dara za sve veze: ljubavne, prijateljske, porodične – Vage se sa svima slažu. Ukoliko ste pozitivni i harmonični, onda ćete lako osvojiti Vagu, koja voli sklad na svakom polju. Ukoliko Vaga baci oko na vas, osvojiće vas svojim šarmom, iz koga izbija slkladnost.

Škorpija

Ona ne voli igrice, ukoliko neko poželi da bude sa njom, moraće da joj pokaže da želi i njenu dušu i telo. Sa Škorpijama nije lako, moraćete dobro da se potrudite da im priđete. One osvajaju strašću, jednom kad vaš ščepaju, nema vam puta nazad.

Strelac

Ništa ne mrze više od dosadnih ljudi. Ukoliko neko želi samo da sedi u kući i gleda TV, onda se takva osoba ne uklapa u svet Strelčeva. Ukoliko želite da osvojite Strelca, pokažite mu da ste uzbuđeni oko svega što se dešava u vašim životima i nikada vam neće biti dosadno.

Jarac

Oni ne veruju u reči, oni veruju u dela. Ukoliko planirate bilo šta sa njima, sve ćete morati da pokažete, reči njima ne znače mnogo. I obrnuto, kada osvajaju oslanjaju se na akciju a ne na prazne priče.

Vodolija

Oni su individualisti i jako su ponosni na to. Oni ne žele nekog ko će da im sudi za neke izbore koje naprave. Ukoliko neko želi da im se približi moraće da dokaže da je otvorenog uma i da prihvata razlike.

Ribe

Ribe uživaju u svom društvu, one vole kada su same. Njima nikada nije dosadno jer one jako vole da maštaju. Do njih mogu dopreti samo uporni, one retko kad osvajaju, ali maštaju o tome da ih osvoji neko romantičan i kreativan.

B92