Jeste li spremni za još jedan uzbudljiv dan?

1.Ovan

Moguć priliv novca. Sve Vam ide od ruke. Kupite neke sitnice za dom danas. Moguća je poseta gostiju.

 2.Bik

Potrudite se da ne pokazujete drugima da ste napeti danas. Trebalo bi da šetate, da se bavite sportom. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

3.Blizanci

Najbitnije je da čuvate energiju. Previše se opterećujete time šta drugi misle i pričaju o Vama. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne ljude.

4.Rak

Puni ste energije. Imate dosta ideja koje treba da realizujete, ali postavite prioritete. Možda vas iznenadi neočekivani poklon. Problemi sa cirkulacijom.

5.Lav

Provedite više vremena sa partnerom ili prijateljima, ali ne zapostavljajte obaveze. Budite odgovorni. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

6.Devica

Moguć kraći put, ali možete makar posetiti rodbinu. Sredite kuću i bacite stvari koje Vam nisu potrebne. Napeti ste.

7.Vaga

Mogući su iznenadni troškovi. Ne preterujte sa kupovinom stvari koje Vam nisu potrebne, budite praktičniji. Strastveni ste.

8.Škorpija

Danas će Vam svi izaći u susret za bilo kakvu uslugu. Skloni ste flertu. Postavite prioritete na poslu da biste postigli sve na vreme.

9.Strelac

Danas ste prilično vredni. Ne odustajte od isplaniranih obaveza. Brinite malo više o svom zdravlju. Dobar dan za kupovinu odeće.

10.Jarac

Nervozni ste. Bavite se sportom, pošto imate višak energije. Posvetite se hobiju ili zabavi danas.

11.Vodolija

Neki član porodice Vam može biti od pomoći. Preosetljivi ste. Saslušajte savet prijatelja, nemojte biti tvrdoglavi.

12.Ribe

Danas je odličan dan za kupovinu. Posetite frizera ili kupite nešto od kozmetike. Dobro ste raspoloženi i energični ste.

Izvor: Mondo