Ekipa “SK Betlive – UR King” pobjednik je seniorskog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu “Prijedor 2017”, koji je organizovao Gradski fudbalski savez Prijedor.

1-SK-“Betlive-UR-King”-620x400

Drugoplasirana ekipa turnira “Stomil građevinski materijal”

Oni su u  finalu, rezultatom 4:2, savladali  ekipu “Stomil građevinski materijal”. Srđan Glišić postigao je dva gola, a strijelci su bili i Stefan Savić i Dejan Zarić. Nemanja Pekija je postigao dva gola za  “Stomil građevinski materijal”.

SAVIC-STEFAN-NAJ-STRIJELAC

Stefan Savić, najbolji strijelac turnira

Milomir Novaković  je najuspješniji golman, a najbolji igrač Turnira Nikola Knežević (oba iz ekipe “Stomil građevinski materijal” ).

Najbolji strijelac je Stefan Savić iz pobjedničke ekipe “SK Betlive-UR King”. Pobjedniku je pripao pehar i nagrada od 2.500 KM, a  drugonagrađenom 1.000 KM.

3-MJESTO-MODING-JUNIOR

Trećeplasirani “Moding junior doo”

Treće mjesto zauzeo je “Moding junior doo” uz nagradu od 500 KM. Ekipa “Bobana transport”, zbog obaveza na turniru u Novom Gradu, nije došla na vrijeme pa su umjesto njih igrali veterani istoimene ekipe. “Moding junior doo” slavio je rezultatom  6:4. Četiri gola postigao je Aleksandar Parhamov, a dva Milan Bundalo. U poraženom timu, Arnes Brkić je imao dva gola, a u listu strijelaca su se upisali i Ekrem Hodžić i  Neven Topić.

VETERANI-BIHAC-RUDAR-PRIJEDOR

Veterani “Grada Bihaća” sa 2:1 pobijedili veterane “Rudar Prijedora”

U revijalnoj utakmici, veterani “Grada Bihaća” sa 2:1 pobijedili su “Rudar Prijedor”. Ekrem Hodžić postigao je dva gola, dok je za Prijedorčane strijelac bio Vladimir Lazić.

REVIJALNA-UTAKMICA-MLADJI-GFS-PRIJEDOR

Ekipe GFS PRIJEDOR (crveni) i GFS PRIJEDOR (plavi)

U drugom revijalnom susretu sastale su  se ekipe GFS PRIJEDOR (crveni) i  GFS PRIJEDOR (plavi). Rezultat je bio 4:2. Po dva gola postigli su Duško Stojnić, Nikola Trkulja i Đorđe Nišić.

Kozarski