U Republici Srpskoj i Federaciji BiH, nakon jutarnjeg mraza i magle koja će se ponegdje zadržati veći dio dana, tokom dana će doći do postepenog razvedravanja i biće više sunca.

Najviša dnevna temperatura vazduha od minus četiri u maglovitim predjelima, a ostalim krajevima od nula do četiri, na jugu oko 10 stepeni Celzijusovih.

Ujutro hladno uz umjeren mraz i pretežno oblačno, na sjeveru i istoku česta pojava magle, a na jugu vedro, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana postepeno razvedravanje, sa sunčanim periodima, dok u pojedinim predjelima na sjeveru i istoku ostaje oblačno, tmurno i vrlo hladno vrijeme, uz temperaturu ispod nule.

U sunčanim krajevima temperatura tokom dana prelazi u plus.

Uveče postepeno naoblačenje sa zapada.

Vjetar slab istočni i jugoistočni.

Temperature vazduha u 7.00 časova: Kupres minus 15, Gacko minus 14, Han Pijesak i Gradačac minus 11, Nevesinje, Šipovo, Livno i Tuzla minus 10, Drvar i Zvornik minus devet, Bugojno i Doboj minus osam, Bijeljina i Sokolac minus sedam, Banjaluka, Јajce i Sarajevo minus šest, Novi Grad, Bileća i Bihać minus pet, Foča minus četiri, Prijedor minus tri, Zenica minus dva, Trebinje nula, Mostar jedan i Neum četiri stepena Celzijusova.