U četvrtak u Republici Srpskoj i Federaciji BiH biće pretežno oblačno i hladno vrijeme, a slab snijeg provijavaće povremeno na sjeveru i istoku.

Na jugu će biti pretežno sunčano i toplije nego u ostalim predjelima, saopšteno je Srni iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura iznosiće od minus 10 do minus četiri stepena Celzijusova, na jugu do četiri, a najviša dnevna od minus četiri do dva, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura.

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno, a samo ponegdje registrovan je i slab snijeg. U Hercegovini je bilo sunčano uz malu oblačnost.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam stepeni, Han Pijesak, Kalinovik, Čemerno, Goražde i Ivan-sedlo minus sedam, Mrakovica minus šest, Tuzla minus pet, Šipovo, Bihać, Gradačac i Srebrenica minus četiri, Mrkonjić Grad, Ribnik, Banjaluka, Srbac, Bijeljina, Јajce, Kupres, Sarajevo, Sokolac i Zvornik minus tri, Gacko, Bugojno, Doboj, Prijedor i Sanski Most minus dva, Rudo i Zenica minus jedan, Nevesinje, Foča, Višegrad i Drvar nula stepeni Celzijusovih.

U Livnu su u 13.00 časova izmjerena dva stepena, u Mostaru sedam, Bileći osam, Stocu 10, Neumu i Čapljini 11 i Trebinju 12 stepeni Celzijusovih.