Blizanci u ljubavi sa Jarcem ili Bikom, dok Vage nezaustavljivo zavode. Pogledajte šta su Vam zvezde namenile poslednjeg dana januara meseca…

OVAN (21. mart – 20. april)

Uspešno ćete koristiti svoje pregovaračke sposobnosti. Zanimljiv susret sa osobom koja vam se dopada. Umorni ste.

BIK (21.04.-20.05.)

Jedna Vaga vam pomaže da rešite problem na poslu. Na ljubavnom planu očekujete važan razgovor, prijatan dan. Bolovi u kostima.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Dobar posao vam sledi putem nekog iznenađenja.Slobodni Blizanci neka potraže ljubav sa Jarcem ili Bikom. Pripazite na ishranu.

RAK (21. jun – 22. jul)

Potrebno je da se bavite poslom u privatnom sektoru. Danas ćete biti neodoljivi suprotnom polu. Raspoloženi ste.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Morate da napravite plan rada za naredni mesec. Pred vama je period velikog posla.Ovo je dobar dan za bliskost, bez obzira da li ste u braku ili slobodni. Dobro se osećate.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Imate smisla za poslove koji su kreativni. Pohvaliće vas nadređeni. Ne uspevate da održite stabilan ljubavni odnos. Promenite način ishrane.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su u konstantnim promenama na poslu. Dobro se nosite sa odgovornošću. Privlačite pažnju jednog Blizanca ili Lava. Vremeje da počnete sa treninzima.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 22. novembar)

Razmišljate o promeni radnog mesta ili o honorarnom poslu. Nemojte izbegavati razgovor sa partnerom. Budite zreli i odgovorni, makar se I posvađali suočite se sa problemom. Više se odmarajte.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Predstoje vam nove i uzbudljive promene na poslu. Vesti o novčanom dobitku. Zaljubljujete se, mada to ne želite. Smanjite konzumiranje alkohola i masne hrane.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Vi ste neko ko će posao uraditi kako treba i u roku. Saradnici i nadređeni su oduševljeni vašom radnom etikom. Započinjete ozbiljnu vezu sa osobom u znaku Blizanaca. Stomačni problem.

VODOLIJA (22. decembar – 19. januar)

Novčani dobitak. Na ljubavnom polju za Vas definitivno važi pravilo, kako zračite, tako privlačite. Odlično se osećate.

RIBE (20. februar – 20. mart)

Imate sve kvalitete da napredujete, ali svesno birate da manje radite. Slobodne pripadnike znaka očekuje strasna avantura. Zauzete Ribe okupiraju isključivo finansijski problem, ljubav je trenutno sporedna stvar. Apatija.

Izvor: 24sata