Stvarno dobre ribe, s godinama postaju opako dobre, a ako je to slučaj, klinke mogu samo s poštovanjem da se sklone s puta…

Na spisku poželjnih ženskih karakteristika, mladost se kotira prilično visoko. Asocira na lepotu, svežinu, tek probuđenu seksualnost i tako to… Ali kao i u svemu, i tu ima začkoljica: stvarno dobre ribe, s godinama postaju opako dobre, a ako je to slučaj, klinke mogu samo s poštovanjem da se sklone s puta. Evo zašto.

Zrele žene…

… ne daju pet para za to šta drugi ljudi misle o njima. Nije im potrebna potvrda od okoline da bi znale koliko vrede. Zadovoljne su sobom i to ih čini privlačnim.

… znaju šta rade u krevetu. Godine, pa koja decenija iskustva čine oralni seks sa upaljenim svetlima jednom od najprirodnijih stvari na svetu. A samopouzdanje je seksi.

… imaju snažan libido. Seksualna želja kod žena razvija se uporedo sa veštinom. Dakle, kasne tridesete su savršen trenutak.

… znaju da su sitne nesavršenosti ono što ih čini seksepilnim. Simetrija je dosadna. Ali, da biste došli do te spoznaje, godinice moraju da prođu… Većina žena ima celulit, ali “ne nose” ga najbolje one koje ga imaju najmanje, nego one koje uopšte nije briga koliko ga imaju.

… ne smaraju. Životno iskustvo donosi mudrost, a mudrost kaže – koga briga za beskonačno dopisivanje sms-om. Prava poruka (ili još bolje, prava fotka) u pravom trenutku je više nego dovoljna.

… neće poželeti da se skrase i rode bebu tri nedelje nakon prvog dobrog seksa. Jer znaju da zaljubljenost i strast nisu isto što i ljubav. I znaju da je to – sjajno.

… ne misle da je smak sveta ako ponekad one plate račun.

… seksi veš doživljavaju kao simbol kvaliteta života. I zato ga biraju i nose – svakog dana. Zbog sebe, ne zbog muškarca s kojim su u vezi. Svila i čipka za njih su prirodno stanje, ne izuzetak za “specijalne prilike”.

… se ne boje komunikacije. A kad kažu da su dobro – stvarno tako i misle. Nema onog “sve je u redu” koje će vam se olupati o glavu kad već zaboravite oko čega ste se uopšte sporečkali.

… neće vas uhoditi na Facebooku. Niti bilo gde, kad smo već kod toga.

… neće veče provesti praveći selfije, samo da bi mogle na Instagramu da se pohvale fensi restoranom.

… ne gunđaju. I ne kukaju ako poželite da izađete sa ortacima ponekad, pošto imaju život i bez vas.

… ne shvataju sebe preozbiljno. A ništa nije toliko seksi kao smisao za humor.

Dnevno