U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom.

U Hercegovini i zapadnim područjima očekuje se između 20 i 40 litara kiše po metru kvadratnom.

Јutro i će biti pretežno oblačno sa kišom koja će biti učestalija u Hercegovini, te na zapadu i jugozapadu Krajine, a u ostalim krajevima kiša slaba i mjestimična, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom drugog dijela dana zadržaće se oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i zapadnim predjelima Krajine, a u ostalim krajevima promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i uglavnom suvo.

Vjetar će biti umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura vazduha kretaće se između četiri i devet stepeni, a najviša dnevna između 10 i 16 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 5. februara, jutro će biti pretežno oblačno i u većini krajeva suvo, a kiša je moguća u Hercegovini i Gornjem Podrinju.

Tokom dana će biti promjenjivo oblačno uz sunčane intervale i suvo vrijeme, dok će u popodnevnim časovima doći do postepenog jačeg naoblačenja sa kišom.

Јutarnja temperatura vazduha kretaće se od dva do sedam stepeni, a najviša dnevna od sedam do 13 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Čemerno tri, Gacko, Han Pijesak, Kalinovik i Mrakovica sedam, Nevesinje, Rudo, Ivan-sedlo i Sokolac osam, Livno devet, Srbac 10, Bileća, Bugojno i Zvornik 11, Mrkonjić Grad, Šipovo, Drvar i Sarajevo 12, Višegrad, Јajce, Mostar, Sanski Most i Srebrenica 13, Foča, Ribnik, Bihać, Prijedor, Trebinje, Tuzla i Zenica 14, Gradačac, Neum i Čapljina 15, Banjaluka, Bijeljina i Doboj 16 stepeni Celzijusovih.