Na “Predgrađu” odlična fudbalska predstava. Lider drugoligaškog Zapada, Željezničar Sport Team i drugoplasirani tim šampionata Prve lige RS, Rudar Prijedor odigrali su neriješeno 2:2 u kontrolnoj utakmici koja je mogla zadovoljiti i Branislava Krunica sa jedne strane, ali i Zlatka Jelisavca sa druge strane.

Viđeno je pored pogodaka, i nekoliko odličnih akcija i pred jednim i pred drugim golom, a strijelci su se raspucali u nastavku utakmice. “Rudari” su dva puta vodili, ali je Željo preko kapitena Bosančica oba puta stizao prednost. Gosti iz Prijedora predstavili su se u odličnom svijetlu, možda su bili i za nijansu bolji rival, ali daleko od toga da je Željo bio u podređenom položaju. Za obje ekipe slijedi još serija kontrolnih utakmica do početka šampionata.

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – RUDAR PRIJEDOR 2:2 (0:0)

Strijelci: 0:1 Malinović (47), 1:1 Bosančić (49), 1:2 Reljić (59), 2:2 Bosančić (75). Stadion: na “Predgrađu”. Gledalaca: 100. Sudija: Mario Jelić (Banjaluka).

Željezničar Sport Team: Popović, Tadić, Ostojić, Malić, Pavlović, Bosančić, Petković Marković Satara, Majkić Jokanović. Još su igrali: Todorović Krunić, Tadić Kević Grahovac Šaula, Čolić, Bilal, Đokić, Kuzmanović, Drljača, Đurić.

Rudar Prijedor: Inđić Marić, Vojinović No. Petrović, Popović Malinović, Gavranović Rokvić Šakić, Lolić Ćatić. Još su igrali: Ne. Petrović Mrkić Panić S. Kovljen, P. Kovljen, Miličević, Paunović, Harambašić, Tomaš, Reljić.

pravdabl