Osobe rođenje u ovom horoskopskom znaku zrače neverovatnom lepotom, bilo da je reč o muškarcima ili ženama.

VAGA – najlepši znak Zodijaka

Mišljenje da je znak Vage jedan od najlepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije. Na listi muškaraca prema kojima žene gaje nepoverenje pripadnici ovog znaka su u samom vrhu.

Smatraju ih najveštijim zavodnicima i laskavcima, čijem je šarmu tesko odoleti. Očigledno da ovakvoj kombinaciji žene još uvijek nisu “dorasle”. Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina znak Vage zastupljeniji od drugih. Ako treba da se izjasne koje životne situacije teško podnose, oni se odlučuju za situacije zategnutih međuljudskih odnosa i sukoba.

Često tvrde da ih griža savesti podstiče da što pre izglade nesporazum, a to je razlog zbog kog su spremne da naprave prvi korak. Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osetiti miris tuđeg tela. Suprotno verovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih “bahanalija”. Prednost daju kuvanoj hrani, supama, umacima.

Dnevno