Entuzijazam je važan i želite da ga vaš muškarac ima. Međutim, postoji jedan veliki problem – on mijenja njegovu percepciju stvarnosti. I to je trenutak kada vi morate da djelujete kako biste stvorili ljubav.

Kako bi njegov entuzijazam pretvorili u stvarnost, morate da ga usporite a da mu pritom ne narušite stanje euforije u kom se nalazi.

Najteži dio jeste pretovriti taj entuzijazam u odgovornost, ali to možete da uradite tako što ćete mu staviti do znanja šta tačno želite u vezi.

Muškarci iskazuju ljubav na osnovu toga za šta su voljni da budu odgovorni. To znači da od njih možete da računate na mnogo više stvari od puke ljubavi.

Usporavanjem muškarca dozvoljavate mu da razmotri neke praktičnije aspekte veze i dajete vremena da napravi plan.

Prvi i najbolji način da usporite muškarca jeste da nemate seks sa njim sve dok ga bolje ne upoznate.

Ovo ćete postići tako što ćete mu reći da mislite da je pametan, duhovit i zgodan, ali da vam nije prijatno da imate seks sa njim dok se bolje ne upoznate.

Na ovaj način će dobiti više vremena da vas upozna kao ljudsko biće i nećete biti samo neko ko ga privlači.

Kada je mušarac previše fokusiran na seks, on gubi uvid u realnost i prestaje da pravi planove sa vama. Usporavanjem mu dozvoljavate da zadrži enuzijazam za vezu i vaše osvajanje.

Kada je fokusiran na realnost i stvara planove za vas, onda je usporen i na odličnom ste putu da stvorite dugoročnu zajedničku budućnost.

NN