Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Gajite naklonost prema jednoj osobi, ali se preispitujete da li da idete dalje ili ne. Niste sigurni šta želite u životu. Previše razmišljate, a ništa ne preduzimate. Zauzeti Ovnovi očekuje iznenađenje od partnera. Poverenje ćete dići na viši nivo.

BIK

Napokon uspevate da dođete do osobe koja vam se dopada. Nemojte je požurivati, jer će se sve odvijati velikom brzinom, a ona će biti zatečena situacijom. Zauzeti Bikovi će za svoj neuspeh kriviti partnera.

BLIZANCI

Pokušaćete ponovo da uđete u vezu koja se odavno prekinula. Nije dobro da se vraćate na staro i treba da shvatite da vam to neće doneti poboljšanje. Znate da jednom pročitana knjiga ne može doneti nova iznenađenja.

RAK

Teško vas je razumeti. Ponekad ste i sami toga svesni, ali uglavnom nećete da priznate koliko ste komplikovana ličnost. Poradite na uzajamnom poštovanju i iskrenosti sa partnerom, jer su odnosi među vama zategnuti.

LAV

Danas se samo zabavljate. Nemojte preterivati u tome ako mislite da pronađete osobu sa kojom biste proveli ostatak života. Uživajte, a ljubav će doći sama po sebi kada bude bilo vreme za to. Ništa ne može pokvariti prave vrednosti.

DEVICA

Mislite da vas partner zapostavlja. Počinje da vas muči i sumnja. Vidite partnera kako je okupiran svojim problemima i svojim životom. Osećate se usamljeno. Partner je poslovno angažovan i nije tačno da vas ne primećuje. Proći će.

VAGA

Slobodne Vage su okružene osobama koje nisu odgovarajuće. Možete se razočarati. Zauzete Vage mogu imati komplikovanu situaciju sa partnerom. Kao da ne živite jedno sa drugim, uvek ste u raskoraku i nikada ne razumete jedno drugo. Stavite tačku.

ŠKORPIJA

Veoma ste razočarani dešavanjima na emotivnom planu. Mimoilazite se sa voljenom osobom kako fizički, tako i emotivno. U vama je problem, nemate razumevanja za određene situacije. Partner ima za vas razumevanja i donekle shvata.

STRELAC

Uvek ulazite u pogrešne veze i ne shvatate da treba da se upustite u ozbiljniju vezu da biste znali da li vam ta osoba odgovara ili ne. Ne volite da budete sami. Zauzeti predstavnici moraju da sarađuju sa partnerom.

JARAC

Niste racionalni i ne razmišljate trezveno i sve to će se odraziti na vašu vezu. Bićete u negativnoj fazi, ali pored sebe imate partnera, koji će vam pružiti pomoć i podršku. Prihvatite njegove sugestije da ne padnete u negativnost.

VODOLIJA

U vaš svet ulazi vrlo zanimljiva osoba. Ako budete oboje prirodni, onakvi kakvi jeste, ova veza bi mogla potrajati. To sve zavisi od vaših razmišljanja i želja. Na dobrom ste putu da uspete, prepustite se sudbini. Preosetljivost.

RIBE

Ne bi trebalo da ulazite u ozbiljnije veze i kontakte, kako se ne biste razočarali u ljubav. Emocije bi vas dosta koštale, a sve bi bilo uzalud. Ukoliko ste u vezi, javiće se sumnja, stalno ćete kontrolisati partnera i pitati se da li ste na pravom putu.

ALO