Ulaskom Sunca u znak Ovna važne stvari su na pomolu…

OVAN

Izbegavajte velike poslove sa ljudima sa kojima niste do sada sarađivali. Nepoverljivi ste prema partneru. Slobodni Ovnovi provode dan u društvu bliskih prijatelja. Dobro se osećate.

BIK

Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da privedete posao kraju. Dan provodite u kritikovanju partnera. Slobodni Bikovi su zaljubljeni, ali to neće da priznaju sebi. Više se bavite fizičkim aktivnostima.

BLIZANCI

Prihvatite dobronamerne sugestije.Sve vas muči na emotivnom planu, možete iskomunicirati sa partnerom. Osećate se dobro.

RAK

Pokušavate da se oslobodite dodatnog posla, ali to vam ne polazi za rukom. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da se uzbuđujete zbog sitnica. Slobodni Rakovi imaju neočekivani susret. Više se odmarajte.

LAV

Preuzeli ste na sebe previše obaveza, ali to vam ne smeta jer se prirodni vođa. Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Slobodni Lavovi iščekuju avanturu. Nervozni ste.

DEVICA

Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim kontaktom. Odgovorite na nečije ljubavne signale. Odlično se osećate.

VAGA

Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, izbegavajte konflikte. Imate neočekivani susretu koji će vas prilično uzdrmati. Čuvajte se padova i povreda.

ŠKORPIJA

Neko pokušava da manipuliše sa vama, i da vam nametne svoj način rada. Bliska osoba želi da razgovara sa vama o budućnosti, ali vi kao da nemate vremena za takve teme.Dobro se osećate.

STRELAC

Zaštitite svoje poslovne interese i distancirajte se od jedne nepouzdane osobe. Delujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe. Raduje vas nečije udvaranje. Kontrolišite pritisak.

JARAC

Obratite pažnju na koristan savet koji vam upućuju bliski saradnici.Emotivni susret donosi vam zadovoljstvo i rasterećenje od posla. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato imate probleme na poslu. Imate poteškoće da procenite namere voljene osobe. Poželjno je da se rekreirate i povedete računa o ishrani.

RIBE

Imate osećaj da vam neko podmeće nogu na poslu, i na žalost osećaj vas ne vara. Uvek emotivne Ribe, biće pred novim ljubavnim izazovima jer im dolazi osoba iz daleka. Čuvajte se prehlade.

Izvor: BKTV