Pogledajte šta vam zvezde predviđaju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

POSAO: Ponovo se probudila ambicioznost u vama. Bićete veoma organizovani, odgovorni, a svoju kreativnost pokazaćete prilikom obavljanja svakog profesionalnog zaduženja. Na bogatom društvenom životu mnogi bi vam pozavideli, a iznenadiće vas lepi gestovi prijatelja, to će biti njihov način da vam iskažu zahvalnost za usluge.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti.

ZDRAVLJE: Početkom dana se mogu pojaviti stomačni problemi. Bićete osetljivi na hranu. Povedite računa o ishrani i malo promenite navike. Nutricionista će vam pomoći da prebrodite teškoće. Pokrenite se, počnite da koristite odgovarajuću dijetu, pomozite svom organizmu da se oporavi.

BIK

POSAO: Terajte sebe i ne posustajte pred preprekama, jer su one takve, da uz malo volje, možete da ih prevaziđete i da iz svega izađete prekaljeniji i iskusniji. Trudite se da posao ostavite ispred vrata kada dolazite u dom.

LJUBAV: Probudiće se snažne emocije u vama. Nakon kriznog perioda u ljubavi, upoznaćete zanimljivu osobu. Obratite pažnju na muškarce u znaku Raka, među njima se krije onaj ko bi mogao da vam odgovara.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate nadimanja, bolove u stomaku, onda je to nešto što treba lekar da pogleda. Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju, jer duže vreme niste išli na bilo kakav pregled. Mnoge situacije će se rešiti ukoliko se uhvatite u koštac i sa problemom.

BLIZANCI

POSAO: Očekujte promene koje bi mogle da utiču na povećan stres i poslovnu tenziju. Biće vam potrebna umešnost prilagođavanja, a ne kritika, melanholija i osude sebe zbog toga što niste uspeli da ostvarite željeni cilj.

LJUBAV: Niste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno. Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera.

ZDRAVLJE: Uvek je dobrodošlo da vodite računa o svom imunitetu, da konzumirate zdrave namirnice, da se posvetite fizičkoj aktivnosti – bolje ćete se osećati, a i bićete zdraviji. Ukoliko ste pušač, krajnje je vreme da sa tom navikom prekinete.

RAK

POSAO: Započećete dodatnu obuku kako bi ste unapredili svoje znanje. Očekuje vas upoznavanje novih ljudi, a promene mogu da vas dovedu do neverovatnog razvoja događaja. Imaćete mnogo samopouzdanja, bićete zadovoljni sadržajem svog života i napravićete ambiciozne planove kada je budućnost u pitanju.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate! To je samo tokom današnjeg dana, pa ova situacija ne treba da vas brine. Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povredite partnera, jer jedino to može da poremeti vaše odnose koji su za sada u redu.

ZDRAVLJE: Teško se odričete pušenja, a to je zaista loše po vaš organizam, jer već duže vreme teško dišete, kašljete. Znate čemu sve to vodi. Očekuju vas male nelagodnosti, ali to će biti posledica vaše odluke da izdržite, ma koliko trpeli posledice. Odlazak kod lekara je obavezan.

LAV

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog biznisa. Mogući su i partnerski poslovi sa osobama iz najbliže okoline ili sa nekim od članova porodice. Ovo je prilika koju ne bi trebalo da propustite ukoliko želite da se osamostalite. Pomoć nekih ljudi će vas iznenaditi, a steći ćete i nove prijatelje. Nemojte strahovati od ulaganja velikog novca.

LJUBAV: Ovog dana je Vagama naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Razgovarajte, jer on sada nema toliku potrebu za bliskošću.

ZDRAVLJE: Dosta ste inertni, zanamerili ste kondiciju, imate višak kilograma i morate priznati da ih već osećate.Teže se krećete, što vas čininervoznom. Ugrožavate zglobove i kičmu. Osećate bolove koje već duže vreme zanemarujete.

DEVICA

POSAO: Koncentrisani ste na rešavanje porodičnih problema i spremni ste na velika zajednička ulaganja. Početkom dana mogući su nesporazumi i konflikti, ali nemojte ovo ozbiljno shvatiti. Moguće su svađe oko novca.

LJUBAV: Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte! Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete odluku. Potrudite se da ovu vezu produbite.

ZDRAVLJE: Fizička aktivnost bi vam dobro došla. Ali pre toga bi ste trebali otići kod lekara, jer vam je fizikalna terapija neophodna. Naučićete vežbe koje bi trebali dugo da upražnjavate. Treba da se pokrenete sa mrtve tačke, da se osvestite i da vidite šta vam je činiti.

VAGA

POSAO: Da li su vaši planovi bili dobri ili ne, mnogo više od vaših želja govore okolnosti u kojima se nalazite. Sve vreme ćete voditi bitku protiv sebe i sklonosti da stvari vidite gorim nego što realno jesu.

LJUBAV: Moguć je početak romanse sa kolegom ili osobom sa kojom profesionalno sarađujete. Ukoliko poslodavac bude želeo da vas pošalje na poslovni put, prihvatite ponudu, jer ćete upoznati osobu koja može da postane ljubav vašeg života.

ZDRAVLJE: Moguće su komplikacije u vidu variranja krvnog pritiska, cirkulacije. Možete osetiti malaksalost. Ako se na vreme posvetite očuvanju svog zdravlja i shvatite da još nije kasno, uspećete svoj organizam dovesti u normalu.

ŠKORPIJA

POSAO: Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu događaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro rešenje.

LJUBAV: Usmerite energiju na ljubav i prijateljstva. Krećite se što više! Čeka vas osoba sa kojom možete da se upustite u romantičan odnos.

ZDRAVLJE: Naglašeno je variranje krvnog pritiska i to vas čini bezvoljnom i neraspoloženom. Radite na kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite. Naravno, sve ovo mora biti pod kontrolom lekara, koji će vam prepisivati i menjati terapiju.

STRELAC

POSAO: Otkrićete neke zanimljive informacije zbog kojih ćete svoj odnos sa nekim osobama preispitati i ubuduće ih držati na distanci. Ovo bi moglo da umanji vašu volju da se dokazujete i budete u vrhu, gde vam je i mesto. Terajte sebe i ne posustajte pred preprekama.

LJUBAV: Upoznaćete komletnu i konkretnu osobu. Ali se pripremite na to da će vaš izabranik tražiti mnogo. Zahtevnom Strelcu će se baš to dopasti. Volite da pored sebe imate borca koji će umeti da vam se suprotstavi, jer vi volite inteligentne verbalne diskusije, ali i da zna da popusti, bude mek i zavodljiv.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se aktivirate, da ne klonete duhom, jer svaku promenu vremena teško podnosite. Važno je da počnete da vodite zdraviji način života, da usvojite zdrave navike i uskoro bi ste se osećalimnogo bolje, poletnije.

JARAC

POSAO: Ovo nije dan za donošenje važnih odluka. Upoznaćete zanimljive ljude, ali se klonite onih koji imaju zajedljive komentare. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti.

LJUBAV: Izuzetno ste privlačni, a trudite se i da održite dobru fizičku normu. Vaša neodoljivost može izazvati ljubomoru kod nekih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini. Ovo nije dan za donošenje važnih odluka. Upoznaćete zanimljive ljude, ali se klonite onih koji imaju zajedljive komentare.

ZDRAVLJE: Treba malo više da se angažujete oko zdravlja, prekontrolišite kardiovaskularni sistem. Česta variranja krvnog pritiska će vas naterati da se malo ozbiljnije pozabavite svojim zdravstvenim stanjem. Ishrana je veoma važna, posetite dijabetičara, koji će vam dati smernice.

VODOLIJA

POSAO: Pažljivo izaberite trenutak za prezentovanje svojih poslovnih i finansijskih planova, kako bi ih vaše kolege prihvatile. Dobra informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktika donose najbolji efekat.

LJUBAV: Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u sposobnost i stamenost po pitanju partnerskih odnosa.

ZDRAVLJE: Dinamičan način života može dovesti do povremenih glavobolja i učestale nervoze. Povedite računa o zdravlju. Nemojte propuštati lekarske kontrole, a preventivne mere su neophodne kako bi ste ostali u dobroj formi.

RIBE

POSAO: Nikakav novac nije vredan gubitka mirnog sna. Ovog dana bi osoba s kojom radite mogla popraviti raspoloženje. Budite strpljivi! Stalno nešto čekate, a rešenje ne zavisi od vas, već od osobe koja vam je bitna za nastavak nečega što ste već započeli.

LJUBAV: Vaša ambiciozbost i posvećenost učiniće poslovne ciljeve lako ostvarivim. Voljena osoba i prijatelji pružiće vam zajedničku podršku u različitim oblastima. Njihova pomoć je dragocena.

ZDRAVLJE: Trudite se maksimalno da se rešite svoje prekomerne težine. Bole vas zglobovi i kosti! Počnite da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ćete tako lakše prevazići sve probleme, a i osećaćete se potenije i lagodnije.