Da li vas čeka povoljan dan na polju ljubavi ili ne?

OVAN

POSAO: Postavili ste sebi visoke ciljeve. Težićete da prevaziđete sami sebe, bez obzira na to što su svima očigledni vaši dobri rezultati. Daćete svoj maksimum. Pokušajte da organizujete malo bolje svoje finansije, imate dobre prilive, ali vam novac prosto klizi iz ruku.

LJUBAV: Očekujte svađe i konfliktne situacije sa partnerom. Strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj dan, koji nije sjajan za vaš odnos. Uzajamno se nervirate i tako, bez potrebe, opterećujete jedno drugo.

ZDRAVLJE: Naglašena je izuzetna osetljivost u donjem delu stomaka, koja je uzrok nelečenih infekcija. Bilo bi poželjno otići kod ginekologa i urologa. Postoji žarište koje jedino detaljnim pregledom možete otkriti.

BIK

POSAO: Inicijativa koju pokrećete , vaša posvećenost ličnom razvoju i napredak na poslu daće prve dobre rezultate već tokom dana. Komunikacijom i prihvatanjem prijateljskih saveta od osoba koje su vam naklonjene doći ćete i do šanse za napredovanje. Pretpostavljeni će analizirati vaš rad, a to je prilika da vaše dosadašnje zasluge izbiju u prvi plan.

LJUBAV: Pokušajte diplomatijom da prevaziđete probleme. Ukoliko ste sami, važno je napomenuti da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe. U ljubavi vam predstoje dani sreće, uz malo uloženog truda ojačaćete ljubav. Ako ste sami, nije isključena nova ljubav tamo gde je najmanje očekujete.

ZDRAVLJE: Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta, a i vaše podložnosti prehladama. Posvetite svom zdravlju. Idite u šetnju, bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju svog imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Bićete usmereni samo na to da što bolje iskoristite povoljne aspekte. Naglašene su vaše stručne sposobnosti, te možete mnogo učiniti, posebno što ćete imati veliku podršku u svom okruženju.

LJUBAV: Osvrnite se oko sebe, jer sa određenom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Situacija će vam biti naklonjena. Porodična vezanost će vam biti imperativ u budućnosti .

ZDRAVLJE: Nema razloga za zabrinutost, jer umete sve da odradite kako treba i kako bi ste se doveli u odličnu fizičku formu. Bavite se nekim hobijem, jer sve što radite je iz zadovoljstva, a može vam pomoći da što pre ozdravite.

RAK

POSAO: Zanimljiv dan je pred vama. Vašoj borbenosti odgovaraće to što morate da preuzimate inicijativu i što će kolege i poslovni saradnici od vas tražiti savete i pomoć za rešavanje problema. Lako ćete izlaziti na kraj čak i sa najtežim situacijama, prvenstveno vođeni nepokolebljivim optimizmom i željom da pomognete.

LJUBAV: Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, nastojte da ih prevaziđete. Budite svesni obostranih emocija, pa nastojte da ne napravite pogrešan potez. Još niste uspostavili pravu, otvorenu i iskrenu komunikaciju i još se niste dovoljno upoznali.

ZDRAVLJE: S obzirom na građu, sada je vreme da se posvetite intenzivnijoj fizičkoj aktivnosti. Počnite sa šetnjama, a završite u teretani pod stručnim nadzorom. Krajnje je vreme, jer vas vrebaju mnoge bolesti koje donosi gojaznost.

LAV

POSAO: Konačno možete da uživate u upornim radom zasluženim priznanjima. Iako imate nesporazuma i poteškoća sa saradnicima, shvatili ste da je otvorena komunikacija ključ saradnje. Zajedničkim snagama stići ćete do uspeha.

LJUBAV: Još nemate nameru da se vežete. Ipak, nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer drugu šansu nećete imati. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas nestabilnost i to će biti naglašeno krajem dana.

ZDRAVLJE: Povišeni pritisak vam donosi nevolje. Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete na vreme uspeti da ga regulišete. Naravno, pravilna ishrana i odlazak kod nutricioniste će vam pomoći da lakše prevaziđete početak regulisanja vaše telesne težine.

DEVICA

POSAO: Posvetite se porodičnom biznisu ili privatnom poslu. Ukoliko želite da budete samostalni, sada je prilika da pokrenete svoju radnu energiju i bićete više nego zadovoljni rezultatima. Svim pripadnicima znaka današnji dan donosi otvorene puteve, beneficije i finansijsku stabilnost.

LJUBAV: Pokušajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rešenje. Nemojte dokazivati kako ste vi u pravu. Setite se početka zajedničkog života, kada ste oboje verovali u veliku i pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Partner će vas motivisati predlogom da zajedno počnete sa vežbama, da vodite računa o ishrani, jedno drugo ćete bodriti i to će vam mnogo značiti. Mogući su problemi sa respiratornim organima.

VAGA

POSAO: Izazovi koji su prisutni u vašem poslovnom okrženju neće uspeti da vas pokolebaju, naprotiv, samo će vas učvrstiti u uverenju da ste potpuno sposobni i stručni da se sa njima izborite.

LJUBAV: Kvalitetan i bogat društveni život, brojni kontakti i izlasci remetiće povremeno vašu vezu i malo vas udaljiti od voljene osobe. Bračni odnosi biće prožeti nepoverenjem, ali ljubav i privrženost neće biti dovedeni u pitanje.

ZDRAVLJE: Osećate tegobe i to zbog respiratorne infekcije. Došlo je vreme da se najozbiljnije pozabavite sa tim problemom. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, možete doći i do pogoršanja hroničnih zdravstvenih tegoba.

ŠKORPIJA

POSAO: Ispunjava vas kada možete da se dokažete kao uspešni u onome što radite. Prijaju vam čestitke, a kada je to još propraćeno i finansijskim napretkom, nema srećnije osobe od vas. Pred vama se otvaraju vrata koja za neke Škorpije označavaju i put do slave, a vi ćete veliki deo sebe uložiti vođeni nepokolebljivim njuhom da je uspeh nadohvat ruke.

LJUBAV: Slobodne Škorpije još žive u prošlosti i žele da se vrate na stare staze. To nije dobro za vašu budućnost, jer se vraćate u vreme koje se neće ponoviti. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem.

ZDRAVLJE: Neke tegobe bi mogle da prerastu u hronične. Posvetite se sebi i maksimalno se potrudite da ispoštujete svaku reč lekara. Ovaj dan će vam doneti i dodatnu nervozu, pa bi bilo poželjno da budete više u pokretu, da odagnate crne misli.

STRELAC

POSAO: U prvom planu je veliki broj kontakata i poslova sa ljudima koji se pod srećnim okolnostima pojavljuju u vašem okruženju, a donose vam velike prilike da se ostvarite na poslovnom planu. Finansijama ćete se više baviti, naročito izmirivanjem obaveza.

LJUBAV: Strelci koje su u vezi, apsolutno su izgubile želju za partnerom. Tako vam je svejedno, pa ako ne shvatite da treba da se probudite i da vidite da ste pored jedne izuzetne osobe koja vas voli i ceni, izgubićete je.

ZDRAVLJE: Prehlada će vas sustići ovog dana. Pluća su vam osetljiva i o tome morate posebno povesti računa. Možete imati i ginekološke probleme, jer vaša osetljivost dolazi do izražaja. Odgovarajuća terapija će sve rešiti.

JARAC

POSAO: Početak dana biće stresan, pa ćete se boriti za svoje poslovne pozicije. Zato bi trebalo da se posvetite privatnom poslu, a napredak možete očekivati ukoliko se bavite umetničkim radom. Novčana stabilnost vam donosi dodatni polet i entuzijazam.

LJUBAV: Otvaraju vam se mogućnosti za upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Jedan slučajan susret može se pretvoriti u ozbiljnu vezu. Oni koji su u vezi, uspevaju da prevaziđu poteškoće, zahvaljujući pre svega volji i toleranciji.

ZDRAVLJE: Nervoza nikako da vas napusti – sa njom morate da se izborite. Važno je da ovo saopštite lekaru, koji će sprovesti odgovarajuću terapiju i odmah ćete se bolje osećati. Terapija će biti dugoročna, neophodno je strpljenje.

VODOLIJA

POSAO: Stabilne pozicije Vodolije neće moći da uzburka ni uzbudljiv dan. Polje konkurencije vam je naglašeno tokom dana, ali povremeni pokušaji osporavanja vašeg rada samo će doprineti vašoj želji da se kroz veću angažovanost dodatno dokažete. Težićete ka samostalnosti i u radu i u odlučivanju, saslušaćete ideje i predloge kolega, ali ćete ipak uraditi na svoj način.

LJUBAV: Sada je vreme da odahnete, jer ste imali vrlo težak dan. Ovo što vam se dešavalo više se neće ponoviti i bićete mnogo opušteniji što se tiče partnerskih odnosa.

ZDRAVLJE: Radite nešto što volite i pokušajte da se izborite sa nedaćama koje su vas snašle. Pojačajte ishranu voćem i povrćem i suplementima u vidu vitamina i pomozite svom organizmu da se izbori sa poteškoćama.

RIBE

POSAO: Vaši poslovni rezultati biće takvi da vas ne mogu zaobići novčane nagrade, unapređenje ili povećanje redovnih prihoda. Iako ste zadovoljni postignutim, dodatno ćete se angažovati, naročito prilikom sklapanja ugovora sa novim poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Došlo je vaših pet minuta i to treba da iskoristite. Jedno interesantno poznanstvo vam može doneti uspeh na emotivnom planu. Svu snagu upotrebite na druženje. Velika je razlika između onoga što pokazujete i onoga što osećate, mnogi od vas su zaljubljeni u nekog ko vam ne uzvraća osećanja.

ZDRAVLJE: Borićete se sa infekcijom urinarnih puteva. To je posledica pada imuniteta, a sve ovo morate shvatiti krajnje ozbiljno. Čuvajte se prehlade, koja može inicirati kasnije probleme. Počnite sa odgovarajućom teraijom, kako bi ste predupredili sve na vreme.

ALO