Zvijezde vam svašta pripremaju danas na polju ljubavi…

OVAN

POSAO: Početak nedelje donosi veliki nalet energije. Puni ste ideja, zavodljivi, snažni, spremni na sve. Jedan novi projekat, vašeg uma delo, doneće značajni finansijski pomak. To ne znači da odmah morate sve da potrošite.

LJUBAV: Čeznete za nekim idealnim partnerom, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji. Danas će vam se ukazati jedna prilika i stalno ćete se pitati da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču.

ZDRAVLJE: Aktivirajte se, pokrenite metabolizam, promenite svoje životne navike. To je najvažnije što u ovom momentu možete da uradite za sebe.

BIK

POSAO: Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete, želite da promenite, ali ne prihvatate neuspeh. U poslu kojim se bavite moguće je da ćete potpisati neke papire, a sa pretpostavljenima vas očekuju dogovori ili pregovori.

LJUBAV: Ljubav je svuda oko vas. Ako ste spremni za novi početak, svemir će na to spremno da odgovori. Bićete u ružičastim oblacima i uživati u pažnji i nežnostima. Sredinom dana čeka vas vrlo važan događaj, koji će odrediti nastavak vašeg ljubavnog putovanja.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi, ali patite od akutnih problema, a hronične bolesti vas mimoilaze. Podložni ste prehladi, kao i reumatskim napadima. U tome ima dosta i genetike.

BLIZANCI

POSAO: Sinuće vam nekoliko fantastičnih poslovnih ideja. Smislite mudru taktiku za prezentaciju i odaberite pogodno vreme. Ne želite da vas neko zaboravi ili previdi. Ne budite pesimistični, jer ćete pametnim potezima skrenuti tok novca u svoju korist.

LJUBAV: Partner će biti uz vas i davati vam vredne savete. Otkrićete da imate istovetnu intuiciju i zajedničke ciljeve. Najveći izazov biće strpljenje ili nedostatak istog. Ne reagujte – istina će se sama pokazati.

ZDRAVLJE: Potrudite se da pojačate ishranu voćem, povrćem i vitaminima i možete da prebrodite svaku prehladu. Ipak, vodite računa o zdravlju zuba, pa je odlazak kod stomatologa dobro došao.

RAK

POSAO: Intuicija će vas voditi u neočekivanim smerovima. Nekoliko neformalnih razgovora u kojima ćete zablistati svojim znanjem i sposobnostima, odvešće vašu karijeru u sasvim novom smeru.

LJUBAV: Vreme je za odmor u krugu porodice i prijatelja. Oni su ti koji će vam dati snage i otvoriti nove kreativne vidike. Dug i bezuspešan lov na idealnog partnera završiće se naglo i neočekivano.

ZDRAVLJE: ne volite da vas nešto boli! Predupredite sve simptome i bićete zadovoljni što ste izbegli komplikacije. Probleme možete očekivati i u narednim danima.

LAV

POSAO: Svaki uspeh koji vas čeka odavno ste već zaslužili. Zato imate da zahvalite vašoj moći, komunikaciji i dubokom razumevanju. Malo izazovnija finansijska situacija proći će bez većih posledica. Bili ste vredni i izgradili povoljno okruženje.

LJUBAV: Zauzete Device će biti posvećene partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje su pravili. Dolazi do pomirenja i krećete u jednu mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći poverenje jedno u drugo.

ZDRAVLJE: Naglašen vam je problem sa cirkulacijom. To vam je najslabija tačka, pa bi bilo poželjno da što pre obavite neophodne analize i da se posavetujete sa lekarom. Sve treba da učinite kako bi ste cirkulaciju doveli u normalu.

DEVICA

POSAO: Ono što je drugima betonski zid, vama je tek manja prepreka. Navikli ste da se suočavate sa izazovima i zato ste uspešniji od ostalih. Polako je došlo vreme za ubiranje plodova svog rada i finansijsku stabilnost.

LJUBAV: Danas nastupa jedan teži momenat u kojem će prevladati nepoverenje, ljubomora i zavist i to sa obe strane. Ne tražite krivca! Najvažnije je da će napetost proći i da ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju.

ZDRAVLJE: Odgovarajuća ishrana bi predupredila mnoge tegobe. Slabo se krećete, a i obavljate posao pri kojem nema fizičke aktivnosti. Bilo bi poželjno da se aktivirate, kako bi ubrzali cirkulaciju.

VAGA

POSAO: Sigurno su vam mnogo puta rekli da ste preozbiljni i previše razmišljate u situacijama koje traže brzu reakciju. Ovog puta kritike su opravdane. Zanemarite oprez i prepustite se, bar kada su osećanja u pitanju.

LJUBAV: Privlačićete i zavoditi više udvarača nego što ste očekivali. Ne slušajte tračeve i ne verujte dobronamernim dušebrižnicima. Neko želi da vam skrene misli na čistu izmišljotinu. U ljubavi će vas pratiti nesporazumi i problemi.

ZDRAVLJE: Boravak na svežem vazduhu, kraći odmor, biće blagotvoran za zdravlje, da se malo opustite i posvetite sebi. Samo malo vaše dobre volje i želje za očuvanjem zdravlja, mnogo će vam značiti i počećete da se oporavljate.
ŠKORPIJA

POSAO: Preko kolega, prijatelja ili bitnih poslovnih veza dobijate veliku mogućnost za napredovanje, a neke od vas će se odlučiti i na pokretanje privatnog posla, koji će od samog početka imati velike izglede za uspeh.

LJUBAV: U emotivnim vezama biće naglašen vaš posesivni odnos prema partneru, dok će slobodni pripadnici imati priliku da isprobaju svoje zavodničke sposobnosti.

ZDRAVLJE: Borite se sa infekcijom urogenitalnog trakta, što je posledica pada imuniteta. Ovo treba da shvatite vrlo ozbiljno, pa se čuvajte prehlade, koja može inicirati sve kasnije probleme.

STRELAC

POSAO: Sve će se nekako odvijati mnogo lakše i jednostavnije nego što ste navikli, ali pošto vi niste neko ko se oslanja na sreću, nastavićete svojim ustaljenim tempom rada, vođeni principom da je samo ono što se temeljno odradi dobro urađeno.

LJUBAV: Nastavićete uzlaznom linijom i polako povratiti poverenje jedno kod drugog. Ukoliko ste slobodni, znajte da ovo nije trenutak za neko veliko zaljubljivanje. Ukoliko vas neko jako privuče, sačuvajte trezvenost, bar dok donosite važne odluke za svoju budućnost.

ZDRAVLJE: Moguće su migrene, od kojih stalno patite. Tu vam mogu pomoći i sredstva za smirenje, pa ćete prebroditi uspešno ne samo tu situaciju, već ćete stabilizovati i opšte zdravstveno stanje.

JARAC

POSAO: Ovaj dan će obeležiti prilika koju ne smete propustiti, a vezana je za vaš poslovni status. Moći ćete da popravite svoj položaj na radnom mestu.

LJUBAV: Iskoristite ovaj sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život, jer ćete s partnerom imati savršenu i iskrenu komunikaciju, a oko slobodnih će obletati zainteresovani pripadnici suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Primirite se, pa ćete se već sutradan osećati olakšanje. Pojačajte ishranu voćem i povrćem i suplementima u vidu vitamina i pomozite svom organizmu da se izbori sa poteškoćama.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se sa nekim od poslovnih partnera mimoilazite u načinu razmišljanja ili imate problem u komunikaciji, poraditi na tome, jer neke nejasne ili poljuljane odnose možete mnogo lakše vratiti u normalu. Promene nastupaju u vašem poslovnom okruženju, a vi bi trebalo da se potrudite da izvučete najbolje iz situacije.

LJUBAV: Družite se, izlazite, ali ne gubite glavu zbog fizičke privlačnosti ili nekog emotivnog trenutka. Zaista, trenutno ste jako emotivni. Osim toga, kod vas postoji zanos koji može da vam napravi velike probleme.

ZDRAVLJE: Prehlada je već duže vreme kod vas prisutna. Pluća su vam postala veoma osetljiva, pa povedite više računa o njima. Sa dolaskom lepog vremena osećaćete se bolje.

RIBE

POSAO: Ribe će biti u potpunom skladu sa svojom okolinom. Bićete u prilici da ostvarite sve svoje težnje, jer imate dovoljno energije, upornosti i dobru saradnju sa nadređenima.

LJUBAV: Ovaj dan donosi potpuni sklad sa partnerom. Sada vam se pruža mogućnost da realizujete svoje planove, bilo da se one odnose na poslove, porodicu ili emotivni život. Bićete štedljivi, praktični, svesni svojih kvaliteta.

ZDRAVLJE: Pripadnice ovog znaka mogu imati ginekološke probleme, koji mogu potrajati, a njihova osetljivost dolazi do izražaja. Naravno, odgovarajuća terapija će sve rešiti, a vaša nervoza će takodje sa njom otići.