Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas….

OVAN

POSAO: Otvaraju vam se neke nove mogućnosti, ali samo polako. Mnogot toga je još uvek neizvesno. Ali ipak imate razloga da budete optimista. U drugoj polovini dana počinjete da sijate i da privlačite ljude svojom pozitivnom energijom.

LJUBAV: Već početak dana vam donosi preokrete i prijatna iznenađenja u ljubavi. Zauzeti će se uskladiti sa partnerom. Posle dužeg vremena počinjete da osećate bliskost koja vam je nedostajala u odnosu. Imate osećaj da sve ide u dobrom pravcu i opuštate se. Samim tim se i osećaj poverenja ponovo javlja.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da posetite lekara, jer ovde može raditi o komplksom zdravstvenom problemu, koji se odnosi na krvotok i pritisak. Obavezni su pregledi da bi ste znali šta je zapravo posredi.

BIK

POSAO: Osoba sa kojom se niste razumeli će tražiti kompromis. Poslovne okolnosti kreću na bolje, a emotivni deo se pokreće sa mrtve tačke. To vam daje elana da iz sebe izvučete poslednji atom snage i nastavite hrabro dalje.

LJUBAV: Privlačite osobu koja je pozitivna, puna priče i životne energije, za vas potrebno osveženje. Neodoljiv šarm i maniri su nešto na šta vi padate. U svakom slučaju, ne brzajte. Vreme je za druženje i interesantne priče.

ZDRAVLJE: Pokrenite se, jer ste dosta statičan tip, pa ovo može samo da vam prija! Bikovi koji pate od alergije, još će se boriti sa tima, a simptomi će ih polako popuštati. Obavezna je terapija!

BLIZANCI

POSAO: Stupate u kontakt sa osobama na položaju, koje raspolažu interesantnim informacijama. Moguće je angažovanje oko rešavanja bitnih papira. To će vam pomoći da ne razmišljate o nečemu što vas opterećuje.

LJUBAV: Možete obnoviti neke stare kontakte, sasvim slučajno. Konačno uspostavljate normalnu komunikaciju sa partnerom. Postajete smireniji. Vrlo je moguće da ćete nešto zajedno rešavati ili raditi, uz savet partnera. Shvatite da sve ima svoje pravo vreme kada treba da se desi.

ZDRAVLJE: Dosta ste tvrdoglavi kada je zdravlje u pitanju. Ukoliko na vreme ne prepoznate simptome i ukoliko ne shvatite da je došao trenutak kada najozbiljnije treba da shvatite svoje tegobe, može doći i do hirurskih intervencija.

RAK

POSAO: Bespotrebno brinete oko jednog ženskog člana porodice. Možete neočekivano da isplanirate put, bilo da je privatan ili poslovan. Ne dozvolite da se ponovo nađete u situaciji da rešavate samo tuđe probleme.

LJUBAV: U vama se javlja optimizam kada je ljubav u pitanju. Imate potrebu da odbacite izvesne stege koje su vam nametnute, bilo da ste to učinili vi ili neko drugi. Svideće vam se osoba sa bitnijom razlikom u godinama ili neko ko je iz vaše blizine.

ZDRAVLJE: Na prvom mestu je vaša povećana telesna težina, sa kojom se odmah morate uhvatiti u koštac. Nemojte zanemarivati ove simptome, jer i smai znate da se sve teže krećete i lako se zadišite prilikom fizičkog napora.

LAV

POSAO: Ranije donete odluke će imati izvesnog efekta u ovom danu, tako da će se rešavati problemi koji vas opterećuju već neko vreme. Do kraja dana ćete osetiti olakšanje. Trudite se da ništa ne potpisujete tokom dana, a usmeni dogovori će vam ići na ruku.

LJUBAV: Zauzeti pripadnici znaka bi trebalo da budu malo tolerantniji prema partneru. Imate velika očekivanja, ali su vaše želje grandiozne. U drugoj polovini dana je moguć kompromis i neke vaše unutrašnje ideje se umiruju.

ZDRAVLJE: Vreba vas prehlada ili virusna infekcija, tako da bi bilo dobro da vidite sa lekarom šta je sa vašim imunitetom, koji je svakim danom sve slabiji i slabiji. Zdravlje vam je od ovog trena najvažnije.

DEVICA

POSAO: Početak dana vam je dobar za komunikaciju i daje vam mogućnost da ispravite greške. U drugoj polovini dana ćete reagovati impulsivno, tako da je potrebno da dovedete stvari na svoje mesto. Već izvesno vreme radite više stvari odjednom, pa će tako biti i sada.

LJUBAV: Imate osećaj da nekoga treba da kaznite, neko ko vam je drag, a u stvari podsvesno kažnjavate sebe. Komunikacija vam je vrlo bitna. Nemojte da reagujete ishitreno pošto možete vrlo brzo da zažalite zbog toga.

ZDRAVLJE: Okrenite se očuvanju zdravlja, jer je krajnje vreme da nešto uradite po tom pitanju. Kada budete osetili ozbiljnije tegobe, pokrenućete se sa najvećom ozbiljnošću i moći ćete dosta toga da regulišete.

VAGA

POSAO: Sada drugi paze o vašim potrebama, pa je vreme da to iskoristite. Prihvatite pomoć koja vam se nudi. Imate mogućnost da se više posvetite sebi i da udovoljite nekim ličnim željama.Razmišljate o materijalnim stvarima i opterećujete se nekim sitnicama koje ste ostavili iza sebe.

LJUBAV: Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i nekih drugih ljudi, očekujete više nego što vam je uopšte potrebno.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima i kostima su rezultat promenljivog vremena. Sve vremenske promene duboko doživljavate. To ipak možete da regulišete sa svojim lekarom, koji će moći da vam pomogne.

ŠKORPIJA

POSAO: Suočićete se sa nekim svojim iluzijama, koje realno nisu ostvarive. Strahujete da se neke greške ne ponove. To se sasvim sigurno neće desiti. Nećete imati strpljenja da ispravljate greške drugih, kao ni za objašnjavanja.

LJUBAV: Možete očekivati prekid veze sa partnerom, ali se nećete dobro osećati jedno bez drugog. U lošim ste energetskim potencijalima. Bićete razočarani, ali to neće dugo trajati.

ZDRAVLJE: Pripazite se povreda, bilo u saobraćaju, poslu, treningu. Proverite pritisak, koji hitno morate dovesti u normalu. Znači neophodan vam je razgovor sa specijalistom, odradite analize, pa ćete dobiti i odgovarajuću terapiju.

STRELAC

POSAO: Nedostajaće vam inicijativa da bi ste sami pokrenuli izvesne projekte – nemojte sebe toliko da žrtvujete. Opet imate želju da pomažete drugima, a da oni to i nisu tražili od vas.

LJUBAV: Zauzete Vage su došle u situaciju da biraju između dva partnera. Svesni ste da bi to moglo vrlo brzo da se otkrije. Kako se pojavila, tako će se brzo i ugasiti. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se uopšte neće svideti.

ZDRAVLJE: Na dobrom ste putu da vam se opšte stanje organizma znanto popravi – osetićete potpunu revitalizaciju. Napokon ćete izaći iz poteškoća koje su vas mučile.

JARAC

POSAO: Aspekti vam idu u prilog, ali imate i želju da se borite sa stvarima gde vidite nepravdu, a time iscrpljujete sebe. Rešićete problem, a na to već čekate duže vreme. Vaša priroda vam ne dozvoljava da mirujete.

LJUBAV: Ovaj dan je obeležen kao krizan na polju ljubavi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, postoji mogućnost da se ova vaša veza prekine. Neće ovo biti konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis.

ZDRAVLJE: Sada je vreme za rehabilitaciju i vraćanje u staru, odličnu formu. Bićete srećni i zadovoljni, jer ste pregurali dosta toga. Pričuvajte se, jer ste još roviti, polako se pokrenite!

VODOLIJA

POSAO: Vaši energetski potencijali se stabilizuju, ali su vam misli rasejane. Povedite računa kome šta pričate, naročito kada su u pitanju finansije i projekti koje priželjkujete. Tek se krajem dana vraćate u normalu.

LJUBAV: Potrebna je bolja komunikacija sa partnerom, da zajedno rešavate konfliktne situacije. Na taj način, oboje emotivno možete ojačati i shvatiti da su među vama prave emocije koje bi trebalo da negujete.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava anemije, ali je to prolaznog karaktera. Uvek se u proleće susrećete sa ovim problemom, tako da to nije ništa zabrinjavajuće. Stariji pripadnici ovog znaka treba da pripaze na krvni pritisak.

RIBE

POSAO: Ljutnju zadražavate u sebi. Brinete oko posla i finansija. Gužva se i dalje nastavlja, ali polako počinjete stvari da posmatrate sa druge strane. Postajete sigurniji u sebe i ono što želite. Neke dileme će se rešiti.

LJUBAV: Iznenadan susret u vama pokreće lavinu osećanja. Ako ste skoro ušli u vezu, ovaj dan vam donosi poteškoće u vašem odnosu. Još uvek niste uspostavili komunikaciju koja bi rešila vaše zajedničke probleme. Treba da naučite kako da komunicirate i da se dogovarate.

ZDRAVLJE: Bacite akcenat na kardiovaskularni sistem, posetite lekara, kako bi ste obavili detaljne analize. Ukoliko osetite trnjenje mišića, posavetujte se sa specijalistom šta vam je činiti.