Zvijezde su vam svašta pripremile za danas

OVAN

POSAO: Ovaj dan donosi ekspanziju, samo je potrebno postići dobre dogovore i posvetiti posebnu pažnju detaljima. Ne dozvolite da vam neke stvari promaknu, pošto ste željni satisfakcije u poslovnima situacijama.

LJUBAV: Emotivne veze su u blagom disbalansu, a mogući su i naleti ljubomore. Slobodni mogu obnoviti vezu iz prošlosti. Dinamično stanje je na poslovnom nebu i ekstraprofit kroz nove saradnje.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas lako savlada, a tada je normalno da dođe do pada imuniteta i da se osećate vrlološe. Bezvoljni ste i to vas čini osetljivim, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju.

BIK

POSAO: Materijalna situacija je osetno boljai to će vam dati dodatnu energiju da odradite sve što treba da bi ste došli do poslovnog uspeha. Ukoliko ne radite, aplicirajte za razne odgovarajuće poslove. Ne očajavajte!

LJUBAV: U vezi su moguće svađe. Razne nesuglasice opterećuju vaš odnos. Slobodni neće odoleti šarmu bivšeg partnera, pa mogu obnoviti vezu.

ZDRAVLJE: Odmarajte se, fizički se aktivirajte, posvetite se sebi i postaćete psihički stabilniji. Ne padajte u depresiju, jer se teško oporavljate, pa zato predupredite situaciju.

BLIZANCI

POSAO: Povratili ste se od blagog pada energije i nastavljate punom parom na ostvarivanju dugoročnih ciljeva koje ste sebi zadali. Ukoliko imate poslovno partnerstvo, ono vam donosi nervozu, jer saradnik odugovlači sa nekim stvarima koje nisu realne.

LJUBAV: Partner će imati zamerke na nervozu koju unosite u vezu. Veza će biti na iskušenju, jer nećete moći i da uskladite svoje obaveze. Slobodne očekuje zanimljiv udvarač, a moguća je i obnova ranije veze.

ZDRAVLJE: Patite od bolova u zglobovima, kostima, uz to vas prate i jake glavobolje. Pronađite rešenje kako bi ste izbegli tegobe. Jaki ste i svesni sopstvene situacije, pa krenite u borbu iz koje možete izaći kao pobednik.

RAK

POSAO: Sa šefom imate distanciran odnos, bez poslovne tolerancije, ali sa mnogo poštovanja, jer znate da ste sada potrebni jedan drugom. Neki poslovi koje ste pokrenuli počinju da daju rezultate i možete biti zadovoljni.

LJUBAV: Emotivne veze će biti prilično opterećene naletima ljubomore. Ali, čak i nakon krize, veza može biti još čvršća. Slobodni mogu započeti kratkotrajnu romansu.

ZDRAVLJE: Ugrožen vam je vratni deo kičme, pa bi bilo poželjno da hitno posetite fizijatra, koji će vam prepisati određene vežbe koje treba da upražnjavate duži vremenski period.

LAV

POSAO: Novac dolazi sa više strana. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, možete očekivati neke pomake, jer će stranci biti zainteresovani za vaše ponude, ukoliko se bavite proizvodnjom. Možete zahtevati ugovor po svojim zamislima.

LJUBAV: U vezi dominiraju svađe i nesuglasice. Na taj način će se i situacija iskristalisati i očekuje vas napredak. Povedite računa da svojim nerazumevanjem ne doprinesete sukobu.

ZDRAVLJE: Imate velike šanse da prevaziđete svoj problem, ako budete uporni i istrajni. Potrebno je da obavite kompletan lekarski pregled, analizu krvi, kao i druge, kako bi ste došli do uzroka koji vam pravi problem.

DEVICA

POSAO: Neke situacije su vas izbacile iz takta i donele vam neočekivane promene, ali sada hvatate i ustaljujete se u trenutnim dešavanjima.Neki dogovori sada mogu biti pokrenuti i realizovani, mada ćete morati malo da se pomučite sa detaljima.

LJUBAV: Partner vam može zameriti odsutnost i zamišljenost, ali već do kraja dana veza će biti sadržajnija. Slobodne čeka neobična ponuda, pa mogu naći i odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE: Posvetite se svom zdravlju na koje ste već po malo zaboravili. Ne priznajete, ali već duže vreme trpite bol u kičmi. Sada ste svoj organizam doveli do granice izdržljivost, pa je vreme da nešto preduzmete.

VAGA

POSAO: Mada smatrate da ste svojim radom i zalaganjem zaslužili više, sada će i ovo biti dovoljno da vam da podstrek da izađete iz nekih finansijskih problema. Imajte strpljenja, jer ste na putu da rešite sve što vas je finansijski mučilo.

LJUBAV: Emotivna veza je harmonična, ali je remeti partnerova ljubomora, koja može biti kamen spoticanja u odnosima. Slobodne Vage su meta upornog udvarača.

ZDRAVLJE: Radite dosta za računarom i oči su vam opterećene i naravno reaguju crvenilom i konjuktivitisom. Nije zabrinjavajuće, ali je potrebno da odete kod lekara koji će vam dati odgovarajuću terapiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nezadovoljstvo i statičnost koje ste osećali prolaze i ostavljaju prostor većem angažovanju. Potpuno ste posvećeni poslovima, ali održavate i dobre odnose sa kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Nesuglasice sa partnerom eskaliraće krajem dana. Slobodne Škorpije mogu započeti perspektivnu vezu. Shvatite da je vaše mišljenje najvažnije i ne osvrćite se na mišljenja drugih!

ZDRAVLJE: Pošto virusi vladaju, neće vas zaobići, tako da je vreme da se pripremite i uzmete vitaminske suplemente, a posebno vitamin C, koji će vas delimično zaštititi od jače infekcije.

STRELAC

POSAO: Posvetite se postojećim poslovima, ali započnite neke dogovore o novom angažovanju. Prilivi su se ustalili, mada možete očekivati povećanje troškova, naročito ako ste privatnik. Očekujte priliv od honoranih poslova.

LJUBAV: Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od partnera. Slobodni pripadnici znaka nailaze na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline, zbog čega su i odabrali baš takvog partnera.

ZDRAVLJE: Puno tečnosti, voća i povrća bi moglo da vam pomogne. Čuvajte se povreda, a to važi za sve koji rade na otvorenom prostoru ili provedu dosta vremena na putu.

JARAC

POSAO: Imaćete velika ulaganja u pokretnu i nepokretnu imovinu. Zaslužili ste nakon toliko zalaganja u poslu, da se vaš trud i rad nagradi većim prilivom finansija, koje bi trebalo što pre da uložite.

LJUBAV: Bračni odnosi donose netrpeljivost. Trenutak je da se malo razdvojite, jer ćete shvatiti koliko značite jedno drugom. U suprotnom, odnosi mogu toliko da se pogoršaju, da teško mogu da se poprave.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje zdravlje, imajte na umu šta vam je rečeno i pokušajte da izbegnete sve opasnosti. Potrebno je da znate da je ovo izuzetno nepovoljan dan za vas.

VODOLIJA

POSAO: Bilo bi poželjno da se posavetujete sa osobom koja vam je prijatelj i koja će vas na najbolji način uputiti gde bi ste mogli da uložite svoj kapital. Imate subjektivan utisak da ste previše radili, da je došlo vreme da promenite delatnost.

LJUBAV: Radite na uzajamnom poverenju i usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme niti čujete, niti razumete jedno drugo. Uspećete zajedničkim snagama da pregurate ovaj dan i krenete onako kako najbolje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja.

ZDRAVLJE: Podložni ste reumatskim tegobama i to je definitivno vaša slaba tačka. Zbog toga bi trebali da nosite prikladniju odeću i da ne izlazite direktno iz toplije prostorije na hladnoću.

RIBE

POSAO: Iskoristite ovaj dan kako bi ste pomogli kolegama. Sve što se tiče poslova je profitabilno. Imate odlične aspekte za ostvarivanje kontakata, za rad sa dokumentacijom i papirologijom. Sve što radite, morate dokumentovati i ukazati nadređenima na planove.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idelaizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Možda previše očekujete!

ZDRAVLJE: Poželjno je da posetite reumatologa i da se posavetujete šta vam je dalje činiti. Bilo bi poželjno da obavite detaljne analize, a razlog je što osećate blage bolove i probadanje.

AL0