Ukoliko ste željni smeha i dobre zabave, dovoljno je da “prošetate” internetnom. Interesantne poruke, neobični video snimci i nesvakidašnje fotografije samo su deo “internet opusa”, koji će mnoge, verujemo, naterati na smeh do suza.

Putem društvenih mreža mladi, ali i oni nešto stariji građani, bez ustručavanja jedni drugima šalju ljubavne, ali i razne druge poruke.

Na ovaj način se, verovali ili ne, izmiruju i do sada neizmireni računi.

Tako se na Internetu pojavila interesanta poruka ostavljene devojke, koja bivšeg dečka kritikuje zbog izbora nove devojke, ali i traži da joj vrati 10 maraka za gorivo.

– Dragi moj, obećao si da me ženiš, a sada vidim hodaš s onom glupačom Nermanom. Pi**a ti materina, i tebi i njoj. Bila sam ti dobra dok sam ti davala pare za kladionicu i dok si pušio moje cigare. Vrati mi onih 10 maraka od goriva koje mi nikada nisi vrati – piše u poruci ispod koje se potpisala Sanela, a fotografija ove neobične poruke objavljena je na portalu Radiosarajevo.ba. Verujemo da su se korisnici društvenih mreža od srca nasmejali dok su čitali ovu poruku.

EuroBlic