Evo šta vam zvijezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Ovaj dan ste napravili izuzetno dobre poslovne planove, ali neće ići sve onako kako ste planirali. Situacija vam ne ide na ruku i potrebno je da znate da ćete imati promešene rokove, kolege koje su neodgovorne prema poslu i dodatnu nervozu zbog toga.

LJUBAV: Imate problema u vezi. Ne razumete se, ima dosta prepirki i nervoze. Današnji da odredite za rešavanje konfliktne situacije i pokušajte napokon da odstranite iz života sve ono što vam predstavlja problem.

ZDRAVLJE: Pošto vladaju virusi, neće vas zaobići, tako da se na vreme pripremite i uzmete vitaminske suplemente, a posebno vitamin C, kojim ćete se delimično zaštiti od jače infekcije.

BIK

POSAO: Budite trezveni, naoružajte se strpljenjem i imaćete mnogo bolju situaciju nego što je imate sada. Posvetite se dokumentaciji koja vam je neophodna za planirane poslove. Pravite detaljne planove, pripremite se za buduće aktivnosti.

LJUBAV: Slobodni Bikovi očekuje danas vrlo zanimljiva zabava. Jedna osoba vas odavno posmatra i na trenutak će vas osvojiti, a na vam je da uživate u ovim trenucima ne pitajući se da li je to ono za čin žudite.

ZDRAVLJE: Mnogo tečnosti, voća i povrća bi vam mnogo pomoglo da prevaziđete na lakši način prehladu. Čuvajte se povreda, naročito ako često boravite na otvorenom prostoru.

BLIZANCI

POSAO: Jedan blizak kolega će vam pomoći da sve dovedete do kraja i to može biti izuzetno uspešna saradnja. Od njega možete dobiti prave informacije, što će vam omogućiti da reagujete onako kako ste zamislili.

LJUBAV:Često vam nešto nedostaje da bi ste se osećali fenomenalno, a to bi mogla da bude ljubav! Na meti ste osoba suprotnog pola i verovatno vam na tome zavide, ali baš osoba do koje vam je stalo, ne ispunjava vaša očekivanja i ignoriše vas.

ZDRAVLJE: Danas izlazite iz opterećujućih situacija koje ste imali do sada. Ovo znači da ste napokon shvatili da su psihički problemi rešivi i da nemate razloga da se toliko opterećujete nečim što se ne možepromeniti.

RAK

POSAO:Obavezali ste se jednoj osobi da ćete joj pomoći da završi svoju radnu obavezu do kraja i sada je vreme da to uradite. Strpljenjem ćete sve postići, zato sada imate mogućnosti da sve planove koje ovaj dan zamislite odradite u jednom dahu.

LJUBAV: Ako ste sami tokom dana ćete stalno razmišljati o jednojosobi koja vas je skoro privukla svojom harizmom. Prosto, mislite da ne možete da odolite toj osobi i nalazićete način da joj se približite.

ZDRAVLJE: Podložni ste reumatskim tegobama i to je vaša definitivno slaba tačka. Povedite računa i nosite prikladnu odeću. Bilo bi poželjno da posetite reumatologa i posavetujte se sa njim šta vam je činiti.

LAV

POSAO: Bilo bi dobro da ovaj dan ništa ne radite. Čega god da se dotaknete, ne polazi vam za rukom. Zato ovaj dan posvetite planiranju, pripremama za posao. Uradite samo ono što je najvažnije, a ostalo ostavite za drugi dan.

LJUBAV: Na ljubavnom polju imate dosta trzavica. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Ukoliko ste povredili voljenuosobu, sada je trenutak da polako ispravite greške. Razgovarajte, osvežite vaš odnos.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da obavite detaljne analize, a sve zbog toga što osećate neka probadanja i blage bolove. Sve ovo nije zabrinjavajuće, jer ćete uz odgovarajuću terapiju dobiti i dijetetsku ishranu bogatu kalcijumom.

DEVICA

POSAO: Ovaj dan će za vredne i ambiciozne Device biti plodonosan i moći ćete da se posvetite završavanju svih pređašnjih, a i sadašnjih obaveza. Bićete zadovoljni što vam se uloženi trud isplatio.

LJUBAV: Sve što vam leži na duši, iskreno recite svom partneru i rešićete zajedničkim snagama sve probleme. Ukoliko ste sami, pred vama je lep susret.

ZDRAVLJE: Potrebno je da shvatite da imate osetljiv skeletni sistem. Brzi ste u kretanju, pa može da se desi i neka neprijatnost. Koristite blage vežbe za razgibavanje. Šetnje po čistom vazduhu su od velike važnosti.

VAGA

POSAO: Saradnici i kolege vas ometaju svojim obavezama, a na vama je da se izborite sa uticajima sa strane, da se izolujete i koncentrišete samo na svoje poslovne obaveze. Sa kolegama se dogovarajte, izlažite jedno drugom ideje, jer ćete sve zajedno lakše prebroditi.

LJUBAV: Jedna osoba će vas veoma privući i imaćete potrebu da je pratite u stopu. Obuzdajte se, nemojte biti navalentni i toj osobi dajte dovoljno vremena da se odluči da li želi da budesa vama ili ne. Ako je budete gušili, samo ćete je još više udaljiti od sebe.

ZDRAVLJE: Rasejani ste, razdražljivi i dekocentrisani. Treba da obavite neke preglede, jer vam je stomak izuteno osetljiv, pa to mogu biti gastro, urinarni ili ginekološki problemi. Ove tegobe mogu biti vezane i za neredovnu ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Postoji mogućnost premeštaja na bolje radno mesto, tako da ćete na taj način dobiti priznanja koja ste odavno trebali da dobijete. Budite oprezni sa finansijama, platite zaostale račune, jer vas već sledeći očekuju.

LJUBAV: Jedna osoba će vas privući svojom harizmom. Nećetemoći da izbegnete sklop okolnosti. Prepustite se datim okolnostima. Zauzeti pripadnici znaka se pitaju da li supogrešili u odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pođite kod nutricioniste, povedite malo više računa o ishrani.Ipak, odličnog ste zdravlja, tako da nema razloga da se brinete. Uglavnom patite od akutnih problema, dok vas hronične bolesti mimoilaze.

STRELAC

POSAO: Ovog dana ćete imati dosta posla. Malo ste razočarani, jer nema rezultata vašeg zalaganja. Budite strpljivi, jer je sada vreme za rad, ali biće vremena i za uživanje u rezultatima rada.

LJUBAV: Bilo bi poželjno da se osamite, da ponovo razmislite o postojećoj situaciji. I sami znate koliko je poverenje važno za vezu. Do kraja dana ćete doneti važnu odluku. Najviše ćete razmišljati o svom ličnom životu.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost da dobijete visoku temperaturu, prehladu, kao i reumatske bolove. Umete sa time da se izborite, ali morate pojačati ishranu vitaminima – voćem i povrćem, jer ćete na taj način lakše da prebolite prehladu.

JARAC

POSAO: Mislite da nadređeni ne vide koliko se trudite, ali znajte da to nije tačno, jer svi vide vašu stručnost i koliko vam je stalo da svaki posao uspešno dovedete do kraja. Uvek nastupajte samouvereno!

LJUBAV: Želju imate, ali je realnost sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje stabilnost sa obe strane. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u zubima. Ne idete kod stomatologa, tako da je sada došao trenutak da ga posetite, tako ćete izbeći otok. Bićete zadovoljni ako predupredite tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Dobićete odgovarajuću dokumentaciju, nešto što vam je jako važno i što davno očekujete. Dobićete priznanja, jer će se sve u poslu odvijati po vašoj zamisli. Nezaposlene Vodolije dobijaju poziv za razgovor za posao koji priželjkuju već neko vreme.

LJUBAV: Osećate nezainteresovanost od strane partnera i to vam smeta. Družite se i razgovarajte, povratite međusobno poverenje i nastavite tamo gde ste stali. Kada se budete prepustili jedno drugom, ubrzo ćete se vratiti na stari kolosek.

ZDRAVLJE: Uživate u hrani i ne znate koliko vam je dosta. Sada je trenutak da zastanete, da malo razmislite koliko vam neumerenost u ishrani može doneti problema. A nije prvi put da se nađete u toj situaciji.

RIBE

POSAO: U mogućnosti ste da ostvarite ono što ste i zamislili. Očekujte poziv osobe koja zna čime se bavite i daće vam konkretne predloge za buduću saradnju. Bilo bi poželjno da razmislite pre no što odgovorite da li ćete prihvatiti ponudu.

LJUBAV: Nešto vam ne ide komunikacija. Loše se dogovarate, kao da niste zainteresovani jedno za drugo. To su samo trenutna dešavanja, naićiće momenat kad ćete se oboje probuditi i shvatiti da ste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Mislite da vam hrana daje snagu i energiju, a ne razmišljate o tome da li je to delimično tačno. Zglobovi i kosti su vam dosta opterećeni zbog kilaže, a možete imati i problema sa pritiskom, hemoroidima, a prisutna je i glavobolja.

ALO