Ukoliko ste u vezi sa Bikom, predstavljamo vam pet brutalnih istina koje bi trebalo da znate prije nego što se ludo zaljubite u njih. Ukoliko već imate nekog Bika pored sebe, prepoznaćete ga u ovim stavkama.

1. Oni ne prekidaju nijednu raspravu dok god ne dokažu poentu iste

Sa njima možete da raspravljate o različitim temama. Ukoliko želite sa njima da podijelite sladoled i vi volite vanilu, a oni čokoladu, biće jako teško da se dogovorite oko toga koji ćete sladoled uzeti. Oni će vas ubjeđivati, davati vam argument zbog čega je sladoled od čokolade toliko bolji. Njihova tvrdoglavost međutim, nekada kada je rasprava o banalnim stvarima, može biti jako simpatična.

2. Lako postaju ljubomorni

Bikovi uvijek sumnjaju u to da li će možda njihov partner naći nekog boljeg od njih. Ukoliko ste u vezi sa Bikom, potrudite se da ga upoznate sa svim svojim prijateljima kako ne bi bilo nepotrebne ljubomore u vezi. Na taj način Bikovi postaju sigurniji i manje su posesivni i ljubomorni.

3. Nerviraju se rijetko, ali kada se iznerviraju…

Iako je strpljenje sinonim za ovaj horoskopski znak, u situacijama koje su nepodnošljive oni budu jako ljuti, i iz jedne krajnosti idu u drugu. Naravno, sve argumente njihove ljutnje i izlože.

4. Oni su nezavisni

Oni vole da sve rade sami po sopstvenom rasporedu i po sopstvenim pravilima. Ne zavise od nikog, ali ukoliko želite da zavisite od njih, oni će vas rado prihvatiti, ali samo ukoliko su u vas stekli povjerenje. Ponekad su i spontani, što može biti jako simpatično, npr. od njih možete očekivati poklon bez ikakvog povoda.

5. Uprkos svemu navedenom, Bikovi su osobe od povjerenja

Najbitniji aspekt u svakoj vezi za njih je povjerenje. Ukoliko se odluči da vam vjeruje to znači da ste ostavili jak utisak na Bika i da ste to povjerenje zaslužili. Međutim, ukoliko izdate njihovo povjerenje, budite srećni ukoliko vas nekad samo pogledaju. Oni opraštaju, ali da li zaboravljaju? Nikada. Oni koji su rođeni u znaku Bika opisani su kao strpljivi i vrijedni, ali i kao tvrdoglavi i posesivni.

Srpska cafe