U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u drugoj polovini dana, a na višim planinama na istoku slab snijeg.

Јutarnja temperatura vazduha od nula do četiri, na jugu do devet, a najviša dnevna od osam do 14, na jugu do 18 stepeni Celzijusovih.

Tokom jutra će biti umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo vrijeme, dok se slaba kiša očekuje u drugoj polovini dana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu i zapadu suvo uz sunčane periode, a na višim planinama na istoku slab snijeg.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeverozapadnog smijera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo pretežno oblačno i svježije vrijeme sa kišom.

Temperature vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus dva, Kalinovik, Han Pijesak i Čemerno pet, Ivan-sedlo šest, Mrakovica i Sokolac sedam, Gacko osam, Sarajevo devet, Foča, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Šipovo, Bugojno, Јajce, Livno i Srebrenica 10, Višegrad, Rudo i Drvar 11, Ribnik, Bihać, Gradačac, Sanski Most, Trebinje i Tuzla 12, Banjaluka, Zenica i Zvornik 13, Bijeljina, Doboj i Prijedor 14, Bileća i Srbac 15, Mostar i Neum 16, Stolac 17 stepeni Celzijusovih.

Izvor: SRNA/RTRS