Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Ovo je dan transformacije. Moraćete uložiti dodatni napor da bi ste zaradili, da se pokrenete i da se izdignete kada je najteže. Posedujete moć pomoću koje možete svakog klijenta da odobrovoljite.

LJUBAV: Što se tiče slobodnih Ovnova, preko posla možete upoznati interesantnu osobu sa kojom ćete ubrzo ući u ozbiljnu vezu. To je nov član vašeg kolektiva i u startu ćete biti oduševljeni fizičkim izgledom koji će vas na prvi pogled privući. Međutim, postoji velika razlika u godinama.

ZDRAVLJE: Upoznajte se sa vrednostima meditacije i joge. Izbegavajte alkohol! Više pažnje posvetite svom organizmu i opštem zdravlju. Ovo vreme ponajviše pogađa predstavnike koji imaju hronične tegobe.

BIK

POSAO: Povedite računa šta potpisujete, kakve dogovore pravite i s kim to činite. Povedite računa o saradnicima iz okruženja. Kako dan odmiče, vi dobijate više snage i motiva da nastavite sa radom. Imate punu podršku, potrebno je samo da ne razočarate u određenom trenutku.

LJUBAV: Pokušajte više vremena da provedete sa svojim partnerom i da pokažete da niste neodgovorni, nego da ste se u poslednje vreme previše oslanjali na okolinu. I ne brinite, partner će vas razumeti.

ZDRAVLJE: Primena dijete i pravilnija ishrana bi bile uspešne i korisne. Puni ste snage i energije i ne osećate umor. Mogući su nazebi i manji problemi sa disajnim putevima.

BLIZANCI

POSAO: Samo nastavite sa ustaljenim tempom, a imate šansu da pokrenete i nešto novo, ukoliko ste na početku privatne karijere. Očekujte uspeh i veći novac.Imate kreativne i originalne ideje, ali se čini da drugi ne pokazuju dovoljno interesovanje za njih.

LJUBAV: Postoji mogućnost da uđete u vezu i to sa najbližim komšijom, komšinicom. Odavno vas privlači i ne prestajete da mislite o njemu, njoj. Nemojte da ulazite ni u kakvu kombinaciju, ako su to zauzete osobe ili ako imate partnera. Oduprite se iskušenju!

ZDRAVLJE: Povedite računa da imate dovoljno dnevnog sna, jer je on važan za obnovu vašeg organizma tokom noći. Ukoliko ne uspete da se rešite nesanice, pokušajte sa prirodnim preparatima ili se obratite stručnjaku.

RAK

POSAO: Svoj posao morate odraditi prema savesti. Imaćete nove ideje. Pruža vam se i želja za uspehom. Može se pojaviti iznenada neko ko bi mogao da vam pomogne ili da vam preporuči dobar posao. Povežite se sa saradnicima.

LJUBAV: Bolje se klonite odnosa koji vas mogu uvaliti u još više nepotrebnih problema. Oni koji su u vezi, uspeće da izglade odnose sa partnerom. Imaćete zajedničke aktivnosti koje će vas dovesti do toga da razmišljate o ispravci grešaka koje ste činili jedno prema drugom.

ZDRAVLJE: Lako se oslobađate nakupljene negativne energije boravkom pored vode, prošetajte se sami ili u društvu drage osobe. Izbegavajte grupne sportove, jer mogu da izazovu i povredu skočnog zgloba.

LAV

POSAO: Novac koji očekujete mogao bi da vam stigne. Potrebno je da obratite pažnju na kraj dana, koji može da stopira neke saradnike koji su spremni na ulaganje. Možete imati intenzivnije ponude od rukovodstva firme, što priželjkujete.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi, opet su na vidiku nerazumevanje, problemi na ljubavnom planu sa voljenom osobom. Ovo nije zabrinjavajuće, ali iritirajuće svakako ! Ove situacije neće napraviti veliki problem u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Ako ste radno angažovani, treba sa posebnom pažnjom da se odnosite prema svom organizmu i zdravlju. Umor i manje stomačne tegobe su posledica stresa i zato gledajte da se što više odmarate.

DEVICA

POSAO: Pokušajte da sarađujete sa ljudima koji su opušteni u komunikaciji sa drugima, koji umeju sa finansijama, a koji bi vas uputio u posao koji može da se razvije u pravu priču. Ukoliko prihvatite saradnike sa kojima ste radili, onda je sigurno da možete da se okrenete napretku i dobroj daljoj saradnji.

LJUBAV: Sa partnerom pokušajte na izgradite odnos zasnovan na međusobnom poštovanju – opustite se, napokon i počnite da planirate budućnost. Došao je trenutak da i vi malo uživate u ljubavnim radostima, tako da ga nemojte uzaludno potrošiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnoj slici, moguće da vam holesterol povišen. Skloni ste prehladama. Unesite dovoljno vitamina Ci luftirajte prostorije, ukoliko vam dođe neko ko je već prehlađen.

VAGA

POSAO: Sa mnogo sange i elana biće ispunjen ovaj dan, a možete očekivati razrešenje projekta koje ste odavno započeli. Sticanjem novih saradnika, vrlo vešto zadobijate i prijatelje koji će vam u jednom trenutku biti od koristi.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam ne donosi sjajnu komunikaciju. Često ćete se mimoilaziti u mišeljenjima, a to je sve rezultat toga što se ne viđate dovoljno, ne razgovarate! Udaljavate se jedno od drugog.

ZDRAVLJE: Koliko god vi mislili da možete da pomerate brda i doline i bili puni energije, sve ovo može biti kratkotrajno, što svakako nije realan osećaj. Vrlo brzo se iscrpite, zamorite, a samim tim ste i podložniji bolestima.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate povesti računa o saradnicima koji vam duguju novac. Kraj dana može biti ispunjen jednim oblikom malodušnosti, koja će se menjati iz časa u čas. Očekujte dobru saradnju sa osobama koje imaju značajno iskustvo.

LJUBAV: Još jedan je problem među vama – oboje ste ljubomorni bez ikakve osnove. U jednom trenu ste srećni, a onda vas uhvati strah od budućnosti. Opustite se, sigurno ste jedno za drugo i nemojte da sumnjate u obostranu ljubav.

ZDRAVLJE: Vrlo su osetljivi kosti i ligamenti, bilo bi poželjno da unosite vipe vitamina D. Obratite pažnju na grlo, moguća je upala. Pijte što više čajeva. Slušajte svog lekara i nećete imati uskoro većih problema.

STRELAC

POSAO: Mada niste ljubitelj ortakluka, ovoga puta ćete morati da pređete preko nekih svojih principa i strategije koju sprovodite. Moguće je odugovlačenje u poslu, a to za vas može pretstavljati napor, jer volite brzinu i operativnost.

LJUBAV: Na ljubavnom polju možete imati dosta trzavica, koje će vam poremetiti vezu, ali nećete imati nekih većih posledica. Oboje ste naučili tokom vremena da na brzinu nađete kompromis i da brzo rešite međusobne probleme.

ZDRAVLJE: Alkohol vam ne prija i telo će vam biti zahvalno ako ga ne budete uopšte unosili. Obratite pažnju na svoj organizam. Hronične bolesti su aktuelne, problemi sa srcem i kičmom, a i hormonski status može biti aktuelan.

JARAC

POSAO: Vaš blizak saradnik ima dosta fizičke snage, dobar je i tačan radnik, ali malo pretežak u komunikaciji. Možda bi vam bio neko, ko je opušteniji i neko ko lakše prihvata izazove. Druga polovina dana je znatno dinamičnija, ali povedite računa pri potpisivanju nekih dokumenata.

LJUBAV: Uglavnom ste u partnerskim odnosima, u raznim situacijama isključivi krivac vi, pa dok to ne uvidite, krivicu prebacujete na partnera, optužujete ga, kao i sada. Ukoliko ne prevaziđete ovu osobinu, postoji mogućnost prekida veze.

ZDRAVLJE: Pojačana kalcifikacija donosi sklonost ka stvaranju peska i kamena u organima. Možete imati problema sa očima, naročito ako nosite sočiva. Nemojte zaboraviti da ih izvadite pre spavanja, kako ne bi ste imali problem.

VODOLIJA

POSAO: Moraćete više da se potrudite kako bi ste došli do cilja. Imate jake ideje i podsticaje, ali ćete morati da se odmaknete od svega, pre nego što se nekome zamerite svojim ponašanjem. Verujte u sebe i svoju intuiciju.

LJUBAV: Nailazite na posebnu osobu, koja će vas osvojiti na prvi pogled. To može biti strastvena veza. Neće biti sve savršeno u vašem odnosu, ali ste dovoljno svesni da među vama postoji ljubav pomoću koje bi ste mogli da rešite sve nesuglasice.

ZDRAVLJE: Napetost i nervoza su prisutne, ali to ne znači da se ne možete opustiti. Mogući su manji stomačni problemi, ali čaj od nane i malo odmora mogu to uspešno da reše.

RIBE

POSAO: Veoma ste nadahnuti. Ustvari, vaša inspiracija dolazi od teškog života, borbe za opstanak, a znači i spas iz nemogućih uslova i situacija u životu. Ukoliko radite na mestu koji se bavi organizovanjem proslava, morali bi ste bolje da se organizujete u vezi sa novcem.

LJUBAV: Danas ste izuzetno tvrdoglavi i kada bi ste se malo obuzdali, mnogo lakše bi ste pregurali konfliktne situacije. Ono što treba da znate je da ste vi krivac i da uvek optužujete partnera.

ZDRAVLJE: Moguća je jaka glavobolja, praćena mučninom. Trebalo bi da posetite kardiologa, jer vam pritisak stalno varira, a vi se pravdate snažnim i izdržljivim organizmom, koji je dosta toga pretrpeo.

ALO