Zvijezde vam mnoga iznenađenja spremaju za 18. april…

OVAN

POSAO: Poseban značaj u odlukama i uspeh možete očekivati upravo danas. Budite obazrivi sa papirologijom. Uvek vodite računa o komunikaciji kada je Merkur retrogradan.

LJUBAV: Partner vam je beskrajno interesantan. Trebali bi ste se konačno prepustiti ljubavnim čarima. Spustite ego na prihvatljive granice. Oni koji su u vezi su postali sumnjičavi prema partneru, koji ih sigurno neće izneveriti.

ZDRAVLJE: Posetite oftalmologa, jer vid vam već neko vreme nije najbolji. Ne sviđa vam se ideja da ćete možda morati nositi naočare, ali od toga pravite bespotreban problem. Ukoliko na poslu dosta zavisite od kompjutera, odmarajte oči na svakih dvadesetak minuta.

BIK

POSAO: Vaš poslodavac se sigurno pita šta je razlog vašeg neiscrpnog entuzijazma s kojim ste se vratili na posao! Dok vaše kolege još leče mamurluk, vi ste prvi na sastanku i spremni za nove radne pobede.

LJUBAV: Početak dana može biti pomalo razvratan ili obojen tajnim ljubavnim vezama. Osoba koja bi mogla da vam zavrti pamet ili osvoji vaše srce je već prisutna u vašoj okolini.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je u padu, a moguće je i da vas iznenade neke hronične bolesti ili prehlade. Potrebno je da malo više obraćate pažnju na sebe, naročito na ishranu. Posvetite se sebi i više se odmarajte.

BLIZANCI

POSAO: Na poslu vas čekaju dugo očekivano priznanje i nagrada. Nećete biti impresionirani, jer im je zaista dugo trebalo da shvate kakav dragoceni um radi za njih. Finansijska situacija se poboljšava, ali je stižu i vaše šoping navike.

LJUBAV: Povratak na staro ne bi trebalo da pokušavate, jer imate mogućnost za susret sa novim partnerom, koji može da izmeni emotivni tok. Ukoliko ste u vezi, kada pogledate u prošlost i shvatite koliko ste pogrešili, poželećete da udovoljite partneru.

ZDRAVLJE: Lezite u krevet i nemojte ništa raditi. Neće biti lako da to uradite, jer ćete konstantno nalaziti razloga za pokretanje. Kada se relaksirate, sa većim elanom ćete obavljati svakodnevne aktivnosti.

RAK

POSAO: Nema naznaka da ćete usporiti . Dobra strana je što ćete napokon postići sve što do sada niste. Loša strana je što ste brzopleti i nepromišljeni, posebno u poslu. Ne možete da donosite važne odluke i potpisujete papire, ako niste odvojili dovoljno vremena da ih proučite.

LJUBAV: Uvek priželjkujete ljubav. Možete sresti nekog iz prošlosti. Taj spoj mora da se dogodi. Ali prošlost je deo sudbine i treba da se pomiri sa tim da će morati i da raskine sa prošlošću i da krene u novu vezu koja je na putu.

ZDRAVLJE: Lako vas hvataju virusi i temperatura, amožete imati i problema sa stomakom i varenjem, što je posledica neadekvatne ishrane. Obratite pažnju i na neke hronične bolesti.

LAV

POSAO: Ova dan bi mogao da bude ležeran i veseo, samo to morate sebi da dopustite. Moraćete sve komunikacije da držite pod pojačanom kontrolom. Ne komentarišite pred šefom njegove odluke, ne šaljite prepisku s njim svima u kancelariji. Shvatićete kako vas malo cenzure može daleko dovesti.

LJUBAV: Očekujte novo poznanstvo u prijateljskim krugovima, a to može biti i dugogodišnji prijatelj. Oni koji su vezi, mogu imate udvaranje sa više strana, ali to je samo strast i nešto što bi trajalo kratko.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa licem. Posetite dermatologa i ništa ne dirajte. Možda zbog šminke imate ovaj problem, pa je svedite na minimum. Mogući su problemi i sa suvim rukama i ispucalim usnama.

DEVICA

POSAO: Na prvi pogled sreća vas prati na svakom koraku. Na poslu raste poverenje u vaše sposobnosti, a možda i plata. Sledeći korak je preuzimanje važnog projekta. Sigurno ste šefu obećali mnogo više nego što ste u stanju da ostvarite. Moraćete sav svoj entuzijazam da preusmerite u ispravljanje pogrešnih očekivanja.

LJUBAV: Do sada ste bili pobornik slobodnih veza, bez veće odgovornosti.Takav stav ćete već tokom dana promeniti. Naročito ako izlazite na posećena mesta, tamo gde ima dosta ljudi.

ZDRAVLJE: Već ste duže pod pritiskom kojekakvih situacija i nervni sistem vam je ugrožen, a organizam povremeno dosta iscrpljen. Morate odbaciti loše i usvojiti nove, dobre navike. Povremeno idite na kontrolu, ali bez nekog posebnog razloga.

VAGA

POSAO: Pomalo ste izluđeni stalnim zastojima u poslovnim pregovorima. Nažalost, vaši planovi su jedno, a život drugo. Prvo ćete dobiti poslovnu ponudu kakva se po pravilu ne odbija. Vi ipak zaobiđite pravilo i sve tri puta proverite.

LJUBAV: oni koji su u dužoj vezi, konačno provode vreme zajedno. Određeni sukobi sa rodbinom ili susedom rezultat su nesporazuma, ali nemojte biti preterano naivni – čitajte između redova.

ZDRAVLJE: Imate problema sa plućima, disajnim putevima. Moguće je pojavljivanje alergije koju ranije niste imali. Izbegavajte masniju hranu. Unosite više vitamina C i kalijuma. Ukoliko žudite za nečim slatkim, unesite u organizam crnu čokoladu.

ŠKORPIJA

POSAO: U ovom danu ćete morati da budete izuzetno pažljivi. Lako ćete gubiti vredne stvari i dokumente, a još lakše drage ljude i prijatelje. Izgladite odmah i najmanju nesuglasicu da se ne bi pretvorila u aždaju koja proždire prijateljstvo u jednom zalogaju. Pokažite više osećanja i razjasnite sve nesporazume. Možda je u daljoj prošlosti koren sadašnjih događanja.

LJUBAV: Ne morate se dokazivati ni pred kim, ali nemojte biti zajedljivi. Voljena osoba i pravi partner će vas razumeti i kada niste u najboljem izdanju. Oni koji su bili u vezi, žele da se vrate na staro, pa na svaki način tražite put da se vratite u nju.

ZDRAVLJE: Ako bolujete od hroničnih bolesti, držite se određene terapije. Ako se neki simptomi pojavljuju, obratite se lekaru. Povedite računa o povredama, posekotinama, padovima.

STRELAC

POSAO: Čekaju vas izuzetne prilike za pokazivanje vaših sposobnosti. Tako nešto se ne propušta. Možda vam neće porasti plata, ali ugled svakako hoće. Puni ste planova i ideja, osećate da možete da date više i bolje.

LJUBAV: Ne morate biti depresivni ili nestabilni, već se okrenite budućnosti. Oni koji su u vezi, moraju povesti računa o kućnom budzetu, a mogu imati i nekog u familiji ko im dosta smeta i meša se u porodični život.

ZDRAVLJE: Posetite zubara! Izdvojite sat vremena i posvetite se svom oralnom zdravlju. Dosta ste iscrpljeni i isceđeni energetski, pa je moguće da osetite manjak energije i pad imuniteta.

JARAC

POSAO: Početkom dana bićete koncentrisani na sebe i rešavanje pitanja egzistencije. Ukoliko postoje zaostali dugovi, sada će stići na naplatu. Moraćete da rešavate sve ono što do sada niste rešavali, jer ćete biti primorani da se suočite sa posledicama prethodnog nemara i opuštenosti.

LJUBAV: Slobodne pripadnice ovog znaka imaju šansu da upoznaju osobu na nesvakidašnjem mestu. Naravno, to može biti osoba koja je na visokoj poziciji. Pred vama je dan koji će zahtevati od vas priličnu hrabrost i odricanje od prošlosti.

ZDRAVLJE: Pored sezonskih virusa i lakog prehlađivanja, proverite krvnu sliku, a ženski deo bi mogao da uradi detaljniji ginekološki pregled sa posebnim akcentom na hormonskom statusu. Muški predstavnici bi mogli da imaju problem sa leđima.

VODOLIJA

POSAO: Ako ste nezaposleni, sada imate šansu da vam se posao ponudi spontano i bez opterećenja. Naročito onima sa visokim obrazovanjem. Postoji tendencija ka poboljšanju i promeni statusa nabolje. Nudiće vam se poslovi vezani za transport, trgovinu.

LJUBAV: Upoznaćete osobu koja je harizmatična. Ali takođe može doći i do obnavljanja starih iskustava. Oprezno sa starim ljubavima! Ukoliko ste u vezi, partner će sve učiniti kako bi vam udovoljio, mada ne izleda tako u prvi mah.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije, a možete se baciti na rekreaciju i povećanu fizičku aktivnost. I psihički ste se stabilizovali. Ipak, možete imati problem sa varenjem. Vodite računa o ishrani.

RIBE

POSAO: Ako ste zaposleni, postajete snalažljiviji i samopouzdanje vam raste. Ipak, treba da budete oprezni ukoliko se pojavi neosnovani optimizam, koji je posledica građenja planova bez čvrste osnove. Izbegavajte ulazak u poslovna partnerstva i obratite pažnju na ambiciju koju trenutno gajite.

LJUBAV: Ne smete dozvoliti da vas partner ograničava i da nameće preterano svoju volju, jer to može biti opasno za vašu vezu i sam odnos. Ovaj dan donosi izazove, pa mora prevladati razum i racionalnost.

ZDRAVLJE: Možete imati problem sa noktima i kosom. Problemi su mogli nastati usled nedovoljnog unošenja minerala. Pozabavite se time šta tačno unosite u organizam. Izbegavajte namirnice koje su previše obrađene, koje sadrže emulgatore i veštačke zaslađivače.