Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju danas na polju ljubavi…

OVAN

POSAO: Koncentracija vam je na zavidnom nivou i pomoću nje ćete na lak način rešavati sve svoje aktuelne probleme u poslu i radu. Međuljudski odnosi i relacije u radnom okruženju se dovode u normalu.

LJUBAV: Možete očekivati dosta trzavica sa partnerom, nervoze i uzajamnog nerazumevanja, što će dodatno poremetiti vaš odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu. Ali, ovo je samo malo otežanje u vašem odnosu, nema razloga za zabrinutost.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na galvobolju i bolove u vratu i kičmi. Borite se i dalje sa nekim svojim strahovima. Obično, dobro podnosite stres, a reagujete tek kada prodje, stoga pokušajte da neke stvari razumno prihvatite.

BIK

POSAO: Razmislite ozbiljno i o ulaganju u proširenje posla, ukoliko ste privatnik ili imate određeni stepen slobode u radu i odlučivanju. Puno toga vam polazi za rukom i kada se osećate zadovoljno, ali i potrošeno na pravi način.

LJUBAV: Zauzeti Bikovi su opterećeni svojim poslovima i problemima pa će tokom dana potpuno zapostaviti partnera. Budite malo i romantični.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu i vratnom delu kičme, kao i zubima u donjoj vilici. Možete eventualno imati problema sa starom povredom noge ili kolena, stoga pazite da je ne obnovite.

BLIZANCI

POSAO: Poslovno ste vrlo angažovani. Stoga vas uporedo sa redovnim i aktuelnim poslom preokupiraju misli i namere za stabilizaciju u honorarnom poslu, koji sve više okupira vašu pažnju. Mada ćete biti premoreni od napornog rada, bićete zadovoljni jer ćete ostvariti i dobru zaradu.

LJUBAV: Možete očekivati da upoznate jednu posebnu osobu i to preko posla. Dogodiće se ljubav na prvi pogled. Sve planove koje budete želeli da ostvarite učinićete upravo sa ovom osobom.

ZDRAVLJE: Kolena su izuzetno osetljiva i ne bi bilo loše da ih snimite kako bi ste videli da li je ligamntima neophodna operacija. Prestanete da odlažete odlazak kod ortopeda. Neke stvari morate shvatiti krajnje ozbiljno.

RAK

POSAO: Probijate se tamo gde nikad niste mogli sebe da zamislite. Potrošićete se fiziči i emotivno. Očekuje vas naporan rad i trud, puno odricanja, ali i vrlo velike lične i profesionalne satisfakcije. Odgovaraće vam tapšanje po ramenu, jer ćete intuitivno osećati iskrenost u tome.

LJUBAV: Iznenadite partnera odlaskom na romantičnu večeru, šetnjom ili bilo čime što ste nekada zajedno radili. Nemojte svoje poslovne probleme da prenosite na svoj ljubavni odnos, jer vam je partner izuzetno osetljiv, a to može uneti nezadovoljstvo u vaš odnos. On misli da ste ljuti na njega, razuverite ga!

ZDRAVLJE: Imate probleme sa raznim upalama i infekcijama, čestom glavoboljom i variranjem krvnog pritiska. Kičma, mišići i nervi su vam slabe tačke. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

LAV

POSAO: Očekuje vas dan intenzivnih kontakata s klijentima i poslovnim partnerima. Ostvarićete nova poznanstva, a saradnja sa osobom koja ne živi na ovim prostorima i s kojom ćete komunicirati, će vam prilično poboljšati finansijsku sliku.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka će osetiti naklonost prema jednoj divnoj osobi.Šta može biti bolje nego kad naiđete na naklonost osobe koja vam se sviđa i koju poštujete!?

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima, očima i koži. Ovo je naročito naglašeno, ako ste već imali slične zdravstvene probleme. Šetajte i posvetite se rekreaciji. Ne bi bilo loše da negde otputujete!

DEVICA

POSAO: Poslovne okolnosti vam baš neće ići na ruku. Većina okolnosti koje se budu pojavile biće iznenadne, burne, silovite i imaće odlučujući uticaj na ishod mnogih pregovora i dogovora koji su u toku.

LJUBAV: Očekujte da će vas voljena osoba povrediti. To treba odmah da raščistite, da voljenoj osobi stavite do znanja da vam to smeta i da ne želite da prihvatite takav uticaj na vas. Nađite kompromis, rešite nesuglasice i očekuje vas izuzetno lep odnos. Budite iskreni jedno prema drugom, jer je to jedini način da se reše ovakve situacije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Ukoliko imate hronična oboljenja koja zahtevaju stalno uzimanje medikamenata, nemojte preskakati terapiju, jer to može imati loše posledice po vaš organizam, bez obzira kako ste se osećali u određenom trenutku.

VAGA

POSAO: Moguće je sklapanje nove saradnje ili proširenje poslovanja, što će vam doneti i poboljšanje novčanih prilika. Okruženi ste dobrim i kvalitetnim ljudima, koji su uvek spremni da vam izađu u susret savetom, razumevanjem, toplom rečju.

LJUBAV: U partneru možete naći prijatelja, voljenu osobu. Nemojte pokušavati da kontrolišete situaciju, samo se prepustite zajedničkom uživanju. U nekim trenucima ćete se pitati da li se možda ispod tog prijateljstva krije ljubavna veza. Budite sigurni da je to pravo. Najlepši partnerski odnosi mogu poteći iz drugarstva, ali budite oprezni da ga ne pokvarite.

ZDRAVLJE: Očekujte manje probleme sa stomakom, krvnom slikom i glavoboljom. Najpotrebniji vam je odmor. Morate biti pozitivni. Uvek razmišljajte optimistično, jer brige i negativno razmišljanje samo mogu dodatno pogoršati stvari.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve svoje obaveze ćete izvršavati na vreme. Uživaćete u poslovima koji vam daju odrešene ruke. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete doživeti profesionalni uzlet.

LJUBAV: Polako shvatate da vam je emotivni odnos na prvom mestu. Produbićete međusobno poštovanje. Ukoliko ste sami, to vas dovodi u posebnu situaciju, jer ne volite usamljenost. Shodno tome, pokrenućete se , pa ćete i upoznati osobu koja će vas privući svojom harizmom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o donjem delu stomaka, sinusima, kostima i zglobovima. Priritet je zdrav san, jer na taj način možete napuniti baterije. Obratite pažnju na genetske predispozicije, koje mogu da izbiju na površinu.

STRELAC

POSAO: U vama se budi želja za dokazivanjem, puni ste dobre energije i entuzijazma i zato svim obavezama pristupate vrlo savesno, pa samim tim ni rezultati u tom polju ne mogu izostati.

LJUBAV: Ne zaboravite da prema partneru budete što otvoreniji, jer će u suprotnom između vas početi da se javlja nerazumevanje, netolerancija i nepoverenje. Posvećenost je ključ uspeha. Usamljene očekuje avantura, ali se na žalost iz nje neće ništa izroditi.

ZDRAVLJE: Kontrolišite postojeći hronični zdravstveni problem. Proverite vid, naročito ako već imate dioptriju. Obratite se što pre oftalmologu i sprečite dalje slabljenje vida.

JARAC

POSAO: Zbog briga iz prošlosti ste i te kako skloni da psihički potonete. To ne smete sebi da dozvolite, jer nema razloga za tako nešto. Otkrićete na koji način da se smirite i da sredite svoje inače vrlo zbrkane misli.

LJUBAV: Bićete posvećeni partneru. Napokon ćete shvatiti koiko vam je stalo do veze i kako da tu vezu produbite u smislu poverenja i tolerancije. Ponovo ćete otkriti plamen ljubavi koji vas je pre nekog vremena i spojio.

ZDRAVLJE: Vaši najveći neprijatelji su napetost i stres. Posebno obratite pažnju na probleme sa varenjem i stomakom uopšte. Takodje očekujte nesanicu, kao i probleme sa metaboličkim procesima i kolenima.

VODOLIJA

POSAO: Nekada su stvari vrlo lake, ma koliko se u prvi mah činile taškim i nezavidnim. Provodite više vremena u pozitivnom društvu, koje će vam skrenuti misli sa mnogih problema koji vas već duže vreme prate.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom merom uzvratiti. otvaraju vam se mogućnosti za susrete, sve što treba je da se zbližite sa ljudima i da tako sami gradite svoju sudbinu. Možete očekivati da će vam emocije biti uzvraćene.

ZDRAVLJE: Izdržljivi ste, ali vam to ne daje za pravo da se ponašate kao da je bolest nešto što po pravilu samo vas zaobilazi. Malo manje narcisoidnosti biće svakako od koristi. Za pohvalu je što ste započeli dijetu.

RIBE

POSAO: Ne smete se povoditi za negativnim ljudima, jer vam malo treba da upadnete u depresiju. Dakle, nužno je da promenite okolinu u kojoj se krećete, da se opustite. Morate konačno da shvatite da ljude ne možete i ne treba menjati. Menjajte sebe i svoje stavove, a ne okolinu.

LJUBAV: Započnite razgovore o nekim za vas emotivno vrlo bolnim temama. Zaslužena nagrada svakako stiže. Raščistićete neke prilično nejasne i nerazumljive relacije u kojima ste bili do sada.

ZDRAVLJE: U širokom krugu izbegavajte kioske sa brzom hranom. Poznato je da su vam oni slaba tačka. Pređite na zdraviji način ishrane, kao što su ovsene pahuljice i voće i povrće, a zanemarite hamburgere i palačinke.