Evo šta su vam zvijezde spremile za danas.

OVAN

POSAO: Nezadovoljstvo sobom i onim što radite i postižete, nateralo vas je da se borite za bolju poslovnu poziciju. Ukoliko ste neodlučni, teže ćete privući pravi posao i poslodavce.

LJUBAV: Još vas muče sumnje. Ponekad razmišljate da odustanete – izdržite još malo, jer vam se ostvaraju razne mogućnosti. Odnos će se popraviti, poverenje će se aktivirati, je ćete zajedničkim snagama prebroditi poteškoće.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam upornost i to bi trebalo sami sa sobom da rešite i da napokon shvatite da vam je zdravlje na prvom mestu. Jer, zdrav čovek može sve, a bolestan ništa.

BIK

POSAO: Ovaj dan je za vas malo teži, jer je nestabilan, a vi se prvi put susrećete sa nekim problemima. Ako se pokrenete, možete rešiti sve kako treba.

LJUBAV: Očekujete podršku od osobe za koju ste emotivno vezani, ali je ne dobijate u očekivanom obimu. Zbog toga imate loš odnos, ponajviše zbog vašeg inata. Nepotrebno se emotivno rasipate. Morali bi ste biti otvoreniji prema drugima, posebno porodici i osobi koju volite.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vam donosi otežanu situaciju što se tiče psihe. Mislite da vam ništa u životu ne ide kako treba i to vas dodatno opterećuje. Usredsredite se na nešto što volite i zaboravite negativne misli i dešavanja.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko naiđete na neku prepreku ili imate utisak da je osoba koja vam je značajna za posao previše egoistična ili teška za saradnju ne odustajte, već budite uporni i istrajni kakvi ste inače i sigurno ćete postići odlične rezultate.

LJUBAV: Možete imati pad volje, želje, entuzijazma, jer smatrate da se samo vi trudite, dok voljena osoba pušta da se stvari odvijaju mimo nje, uglavnom se oslanjajući na vašu inicijativu. Ali, ovo je kratkotrajno neraspoloženje, nakon čega ćete se ponovo angažovati, pokušavajući da dovedete odnos u normalu.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se šetnji i druženju s prijateljima, krenite u neke fizičke aktivnosti, što će vam pospešiti zdravlje.

RAK

POSAO: Bićete uskoro zadovoljni što ste sačekali da ove poteškoće prođu, jer ovaj dan donosi i nove mogućnosti. Jaki ste i psihički i fizički i moći ćete da se izborite svaki put kada vam ovakve situacije naiđu.

LJUBAV: Ovaj dan je naglašen po pitanju vaše potrebe da partneru pristupite na drugačiji način. Započeli ste sa sređivanjem velikih problema u vezi i sada je potrebno nastaviti na isti način. Pustite da se stvari odvijaju spontano.

ZDRAVLJE: Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne. Moguće je da danas otpujete na kraći odmor, gde ćete imati vremena da raščistite neke stvari i da donesete čvrste odluke. Prati vas nesanica i nervoza.

LAV

POSAO: Pojačava se vaša kreativnost, volja i ambicija da na što bolji način iskoristite kreativnost i inspiraciju koje ćete imati u izobilju. Finansije počinju da se sređuju kroz neke nove poslove i prihode od dodatnih i honorarnih kombinacija.

LJUBAV: Osećate da nešto značajno treba da se desi, ali ste nestrpljivi da to i dočekate. Moguće je da vaša druga polovina ili partner, ima uticaja na vas, kroz neko sopstevno nezadovoljstvo ili kritiku.

ZDRAVLJE: Vi ste meteoropata i ovo promenljivo vreme utiče na vaše raspoloženje i na vaše zdravlje. Sve je to samo vaš lični osećaj. Nervoza je naglašena, ali sa njom se treba suočiti i polako je smirivati.

DEVICA

POSAO: Budite istrajni, vredni i uporni! Ne očekujte da vam prave stvari padnu s neba i ne oslanjajte se na sreću, već na svoj mozak i mišiće. Ukoliko niste zadovoljni onim što imate, borite se za bolje! Moguće je i potpisivanje nekih značajnih ugovora vezanih za vaš poslovni status.

LJUBAV: Pokušajte emocije da držite odvojeno od posla, kao i da vaše eventualno emotivno nezadovoljstvo ne bude vidno na vašem licu kada ste u firmi. Ukoliko je bilo nesporazuma i problema sa osobom koju volite ili sa kojom živite, danas bi trebalo na to da stavite tačku.

ZDRAVLJE: Zbog svih stresova koje ste preživeli, ovaj dan je obeležen nesanicom i nervozom. Opustite se, šetajte, družite se sa porodicom i prijateljima i poboljšajte svoje raspoloženje.

VAGA

POSAO: Vi ste u procesu oslobađanja od prošlosti i imate potrebu da pobegnete od svega što vas je sputavalo. Okolina počinje da vas gleda drugim očima. Ne dozvolite da vas bilo ko pokoleba.

LJUBAV: Iznenadite partnera odlaskom na romantičnu večeru, šetnjom ili bilo čime što ste nekada zajedno radili. Nemojte svoje poslovne probleme da prenosite na svoj ljubavni odnos, jer vam je partner izuzetno osetljiv, a to može uneti nezadovoljstvo u vaš odnos. On misli da ste ljuti na njega, razuverite ga!

ZDRAVLJE: . Imate vere i snage! Ojačajte svoj menatlni i fizički sklop, jer ćete se nakon toga izuzetno dobro osećati, a to će vam dati snage i volje da istrajete u svojim namerama.

ŠKORPIJA

POSAO: Postoji mogućnost da ostvarite kontakt sa ljudima sa okolnih prostora. Sve što dolazi sa strane i van grada u kom živite, može da donese pozitivne rezultate. Promenite nešto u vašem okruženju, bilo poslovnom, bilo porodičnom.

LJUBAV: Zauzete Škorpije su opterećene svojim poslovima i problemima, pa će tokom dana potpuno zapostaviti partnera. Budite malo i romantični.

ZDRAVLJE: Trudite se da iskoristite lepo vreme i što više vremena provedete na otvorenom prostoru, napunite se pozitivnom energijom, a doći do izražaja i vaša kreativnost.

STRELAC

POSAO: Upoznaćete više jakih i moćnih osoba, koje su vrlo čestite i od kojih vam dolazi pomoć. Postoji mogućnost da će vas mučiti nezavršen sudski spor ili nerealizovani ugovori, ali ne brinite, sve može da se reši.

LJUBAV: Možete očekivati da upoznate jednu posebnu osobu i to preko posla. Dogodiće se ljubav na prvi pogled. Sve planove koje budete želeli da ostvarite učinićete upravo sa ovom osobom.

ZDRAVLJE: Moguće je da niste zadovoljni rasporedom stvari u kući, odnosom enterijerom životnog ili radnog prostora. Hitno posetite stomaologa, zapostavili ste zdravlje vaših zuba.

JARAC

POSAO: Prilično ste hrabri i spremni da se uhvatite u koštac sa svim što vam život donosi. Ušli ste u novi poslovni ciklus i na polju profesije očekujte neka neobična i prijatna iznenađenja, a naročito ako se bavite nekim javnim poslom.

LJUBAV: Možete očekivati dosta trzavica sa partnerom, nervoze i uzajamnog nerazumevanja, što će dodatno poremetiti vaš odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu. Ali, ovo je samo malo otežanje u vašem odnosu, nema razloga za zabrinutost. Opustite se, nema te sile koje može vas da razdvoji.Uživajte u zajedničim trenucima!

ZDRAVLJE: Veliki stres će se nagomilati tokom dana i treba da budete jaki dok to ne prođe. Osećate umor, depresiju, imate utisak da se ceo svet srušio. Sve ovo je prolaznog karaktera.

VODOLIJA

POSAO: Druga polovina dana je idealna za potpisivanje bitnih papira, posebno ako želite da prihvatite neki dodatni posao ili želite da krenete u svoj privatni biznis. Budite hrabri, probajte nešto novo.

LJUBAV: Pazite kako komunicirate sa dragim osobama i partnerom, jer bi ste nesvesno mogli da ih iritirate i da izazovete njihove burne reakcije.

ZDRAVLJE: Dan pred vama će biti pun dinamike koja će vam u početku prijati, ali ćete već sredinom dana osetiti prve znake umora. Velika količina stresa odraziće se na pad imuniteta.

RIBE

POSAO: Finansije i posao su vam bitni i skloni ste da pravite analizu i tražite neke svoje greške. Ne opterećujte se onim što ste uradili i ne krivite sebe, jer je to pogubno.

LJUBAV: Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, kod vas vlada zatišje. Oboje ste nezainteresovani jedno za drugo i partner će vam prepustiti sve što se tiče zajedničkog života. To će vas oneraspoložiti, pa je poželjno da mu stavite do znanja da je zajednički život onaj, kada zajedno rešavate postojeće probleme. Pomozite partneru da uvidi situaciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Jučerašnje tegobe počinju da jenjavaju. Vraćate se u formu! Ipak ne prija vam nestabilno vreme. Moguća je prehlada!

ALO