Pozati BiH izvođač sevdalinki Božo Vrećo potvrdio je na Fejbuku i Instagramu medijske špekulacije o njegovoj, kako je i sam napisao, udaji ili ženidbi.

Dragi moji,
znate da ja nikad ništa ne krijem pa zato i pišem ovog jutra da vas lijepo obavjestim o svemu vezano za moju vezu,
jer se već piše o udaji/ ženidbi kako god,

Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije,

On je obožavateljima napisao kako uskoro odlazi iz Sarajeva jer “njegova ljubav dolazi po njega”.

Vrećo je istaknuo kako nikad ništa ne krije zbog čega će sve informacije o njegovoj vezi objavljivati na Fejbuku i Instagramu kako pojedini mediji ne bi, bez njegovog odobrenja, prenosili netačne informacije o njegovom venčanju.

– Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene. Već idući mesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu. Moja karijera nastavlja se istim tokom. Na jesen dolazi veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine. Naravno da ću dolaziti u BiH zbog svih koji me vole. Sarajevo će uvek biti deo mene i voljeni grad – napisao je Vrećo.

Nije poznato ko je Vrećin partner niti tačan datum njihovog venčanja, a ranije je samo rekao da se radi o Beograđaninu.

On je rekao kako će njihovo venčanje biti intimno i romantično za nekoliko prijatelja i blisku rodbinu.

Na kraju statusa koji je prikupio hiljade lajkova, Vrećo je zaključio kako je jako sretan.

– Bog me usrećio sa ljubavlju najdivnije osobe na svetu, koja me poštuje, razume, oseća i beskrajno voli. Hvala vam na ljubavi i razumevanju. Volite, uvek volite svim srcem, baš onako kako vi mene volite i baš onako kako ja vas volim -poručio je Vrećo.

EuroBlic