Da li su vam zvijezde naklonjene danas?

OVAN

POSAO: Trenutno možete mnogo više nego što pretpostavljate, ali treba da pobedite neodlučnost i preteranu potrebu da se oslanjate na druge. Sada vi treba da imate inicijativu, a drugi će na red doći malo kasnije, kada vam njihova pomoć bude zatrebala, ali za neke mnogo veće stvari.

LJUBAV: Partneri će u emotivnim vezama biti više upućeni jedno na drugo. Prolazite kroz fazu transformacije. Partner nesebično doprinosi harmoniji u vezi. Slobodnima predstoje brojna poznanstva, a može im se dogoditi i uzbudljiva avantura.

ZDRAVLJE: Pucate od energije, ali se osećate loše, a to je sve zbog bolova u vratu koje duže vreme osećate. Statičan posao vam je doneo ove tegobe, ali ih možete ublažiti blažom masažom. Ipak, posetite lekara.

BIK

POSAO: Početkom dana ćete biti najmoćniji i dominiraćete nad svojim sagovornicima, pa zato ne prolongirajte sastanke koji su vam bitni, već ih spakujte u dva, tri sata i rešićete neku vrlo bitnu stvar.

LJUBAV: Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od partnera. Slobodni pripadnici znaka nailaze na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline, zbog čega su i odabrali baš takvog partnera.

ZDRAVLJE: Dosta ste tvrdoglavi. Ukoliko ne shvatite neke stvari ozbiljno, postoji mogućnost i hirurškog zahvata. Na prvom mestu je vaša povećana telesna težina, sa kojom se morate odmah uhvatiti u koštac.

BLIZANCI

POSAO: Bićete malo oštriji na rečima, pazite da samo malo ne preterate, jer bi neko mogao da se oseća povređeno. Sve što ste planirali ćete sprovesti u delo.

LJUBAV: Na ljubavnom planu ćete se rešiti prepreka i poteškoća. Prepustićete se ljubavi i nesputanom uživanju. Veza će oživeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite pratneru putovanje koje će osvežiti vašu vezu.

ZDRAVLJE: Oni koji pate od alergije još će se boriti s tim, ali će simptomi polako popuštati i osećaćete se mnogo bolje. Terapiju obavezno koristite i nemojte ništa raditi na svoju ruku. Posavetujte se sa lekarom o ublažavanju tegoba.

RAK

POSAO: Videćete jasnije na koga bi trebalo da obratite pažnju, jer pokušava da vas sabotira. Iz svega ovoga bi trebalo da izvučete jednu pouku i da shvatite da ne treba da procenjujete neke ljude samo na osnovu onoga što vam pričaju.

LJUBAV: Bračni odnosi Rakovima donose netrpeljivost. Trenutak je da se malo razdvojite, jer ćete shvatiti koliko značite jedno drugom. U suprotnom, odnosi mogu toliko da se pogoršaju, da teško mogu da se poprave.

ZDRAVLJE: Vreba vas prehlada ili virusna infekcija. Bilo bi poželjno da izvršite analize, jer je očigledno došlo do pada imuniteta, a koji je svakim danom sve slabiji i slabiji. Od ovog trena, zdravlje treba da vam je najvažnije.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost nekog novog poznanstva sa osobom koja ne živi u vašem gradu, a možda dolazi iz inostranstva. Od tog poznanstva bi moglo da bude koristi kad je u pitanju neko vaše novo poslovno angažovanje.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idelaizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Možda previše očekujete!

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima i kostima što osećate su rezultat promenljivog vremena. Meteoropata ste i sve vremenske promene duboko doživljavate. Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka pričuvajte se povređivanja.

DEVICA

POSAO: Budite oprezni u manipulisanju novcem i prihvatite pomoć osobe koja je starija i iskusnija od vas. Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete, želite dosta toga da promenite, ali ne prihvatate neuspeh.

LJUBAV: Radite na uzajamnom poverenju i usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme niti čujete, niti razumete jedno drugo. Uspećete zajedničkim snagama da pregurate ovaj dan i krenete onako kako najbolje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak koji hitno mora da se dovede u normalu, a to ćete rešiti kada popričate sa specijalistom. Uradite određene analize, pa ćete dobiti i odgovarajuću terapiju.

VAGA

POSAO: U poslu sledi potpisivanje nekih papira, a sa pretpostavljenima vas očekuju dogovori ili pregovori. Očekujte zaradu i napredak u poslu od stranaca ili posla sa stranom robom. Budi se vaša kreativnost, koja vam je jača strana!

LJUBAV: Želite da uđete u ozbiljnu vezu, međutim to vam teško polazi za rukom. Imate jaku želju, ali je stvarnost drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos, već očekuje ozbiljnost. Donesite neke odluke zajedničkim snagama!

ZDRAVLJE: Smatrajte da ste se rešili problema, kada vam se opšte stanje popravi i kada se budete osetili potpuno oporavljenim. Čuvajte se povređivanja , naročito ako se aktivno bavite sportom.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolji ste kada je najteže, a sada ste uz nekog preko koga pokušavate da ostvarite i progutate neki svoj plan. Uspećete u tome i za neko vreme ćete biti nagrađeni za ono što sada radite.

LJUBAV: Budite romantičniji nego do sada, jer to partner očekuje od vas. Škorpijama koje su u braku, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba. Ona je zaprao, tu, ali imate osećaj kao da je miljama udaljena od vas.

ZDRAVLJE: Napokon izlazite iz poteškoća koje su vas mučile. Sada se vraćate u odličnu, strau formu. Bićete srećni i zadovoljni, jer ste pregurali dosta toga, a već počinjete da se osećate zdravijim. Ipak se pričuvajte.

STRELAC

POSAO: Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče bitnije na vaše odluke i pored toga što u vama postoji jedna količina ljutnje i nezadovoljstva, koje nosite sa sobom. Treba da postignete sve ono što ste planirali na privatnom i poslovnom planu.

LJUBAV: Emotivne veze će biti na kratko sklonjene u stranu. Partneru ćete posvećivati malo vremena. Slobodne dame će ipak napraviti balans. Neće se odreći provoda. Kraj dana može doneti emotivnu razdražljivost.

ZDRAVLJE: Šetajte, baviie se sportom i onim što vam prija. Mlađi pripadnici ovog znaka će se boriti sa anemijom, ali je to ipak prolaznog karaktera. Stariji pripadnici neka povedu računa o krvnom pritisku.

JARAC

POSAO: Danas možete ostvariti i rešenje vašeg statusa. Ukoliko nemate posao, ovo je idelan dan da ga konačno dobijete, a ukoliko niste zadovoljni onim što trenutno radite, tražite bolje i dobićete. Zato ne oklevajte, već se borite za sebe.

LJUBAV: Zauzeti Jarčevi već duže vreme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Nastojte da povratite poverenje, budite uporni i strpljivi.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak i povremeno posećujte lekara. Bilo bi poželjno da odete kod
kardiologa i da obavite detaljne analize. Ukoliko osećate bolove u nogama i trnjenje mišića, posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Trebalo bi da se oslonite na sebe i da se ne ponižavate tražeći mrvice. Oni koji su bili ravnodušni prema vama i nekim vašim idejama, počeće da vas zivkaju. Bićete vredniji i odgovorniji nego do sada, a to je nešto što vam je nedostajalo.

LJUBAV: Napokon dolazite u situaciju da shvatite da ste već duže vreme u kontaktu sa osobom koja vam je draga. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već neko vreme razmišljate o toj osobi.

ZDRAVLJE: Ne spavate dovoljno! Sve je to povezano sa radom štotne žlezde. Nedostatk ili višak hormona donosi veoma ozbiljno stanje, koje jedino može da reši endokrinolog – neophodna je detaljna analiza.

RIBE

POSAO: Okruženi ste sa osobama sa kojima vam nije najprijatnije. Budite prema njima opušteni, jer od njih možete dobiti pomoć i korist.

LJUBAV: Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživaljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i od drugih, očekujete više nego što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Osećate reumatske bolove sve češće, jer promena vremena veoma utiče na vaš koštano – zglobni sistem. Fizijatar će vam preporučiti terapiju, kao i vežbe za razgibavanje i otklanjanje bolova, koji utiču na vaše normalno životno funkcionisanje.

ALO