Tijelo Zlate S., starosti oko šezdeset godina, u srijedu oko 19 časova pronašla je policija u njenom stanu u Ulici vidikovački venac 108 u Beogradu.

Leš nesrećne žene bio je u lokvi krvi, a, kako “Novosti” saznaju, njen sin Milan S., star oko trideset godina, sumnjiči se da je nožem u utorak rasporio majku od stomaka do vrata! Milanu S. se od kobnog utorka gubi svaki trag.

Kako nezvanično saznaju Novosti, Milan je u utorak uveče, oko 23 časa, poslao poruku bivšoj supruzi: “Ubio sam majku, a sad ću sebe!”

Prema prvim informacijama, nekadašnja supruga Milana S. posumnjala je da je njen bivši suprug ostvario svoje prijetnje. Nakon što je juče u toku dana bezuspješno pokušavala da kontaktira sa Zlatom i Milanom, obavijestila je policiju, koja je potom zatekla stravičan prizor u stanu nesrećne starice.

Najvjerovatnije, sin je majku iskasapio dok su se stojeći raspravljali, s obzirom na to da su policajci zatekli tijelo žene licem okrenutim ka podu.

Kako komšije svjedoče, u utorak uveče začuli su svađu iz stana Zlate S., ali se nisu mnogo obazirali s obzirom na to da se svaka sinova posjeta majci završavala tako.

“Milan je i ranije bio problematičan, maltretirao je majku”, kažu komšije koje su u srijedu veče okupili ispred zgrade u kojoj se desilo ubistvo.

Komšije u nevjerici pričaju da im se Milan S. nikad nije javljao, da su ga svi izbjegavali, a kažu da ga je policija dobro znala.

“Sumnjamo da je on narkoman, sklanjali smo i sebe i djecu od njega. Vjerovatno je majci tražio pare, a ona nije imala odakle da mu da. Moj svekar je živio u stanu do njih i prije nekoliko godina ga je prodao i odselio se u Ovču. Kaže da više nije mogao da sluša svakodnevno maltretiranje koje je dolazilo iz stana u kom se desila tragedija”, priča jedna od komsinica.

Novosti.rs