Da li ćete danas imati sreće u ljubavi ili ne?

OVAN

POSAO: Prvih sati ovog dana nećete uspeti da pomirite povratak na posao i želju za opuštanjem i odmorom, ali vam se radna energija vrlo brzo vraća. Bićete mnogo angažovani, pogotovo kada su u pitanju dugoročni projekti.

LJUBAV: Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, znajte da danas uopšte niste spremni na žrtvovanje koje bi bilo vezano za ljubavni odnos. Pokušajte da budete nesebični i da podmetnete leđa, ako je to potrebno. Trenutno prolazite kroz fazu preispitivanja i razmišljanja šta vam je zapravo, najvažnije u životu.

ZDRAVLJE: Zdrastvena situacija je uglavnom stabilna. Postoje predispozicije za slabiju prehladu, kao i problemi sa grlom. Ako ste od onih koji pokušavaju da nađu određeni režim ishrane, koji bi u isto vreme bio i zdrav, ali i doveo do željene težine, sada je pravo vreme da počnete da istražujete.

BIK

POSAO: Trpećete ogovaranja, pokušaje podmetanja i rada iza leđa od bliskih saradnika. I u vezi sa tim nema svrhe reagovati burno, pogotovo što ste to isprovocirali nekim svojim ranijim postupcima. Samo pustite da stvar legne sama od sebe, što će se vrlo brzo i dogoditi.

LJUBAV: Sledi susret sa osobom koja će u vaš život uneti toplinu i nežnost. To će promeniti vaš odnos prema životu, ljubavi. Vreme je da se konačno opustite.

ZDRAVLJE: Ako ste počeli sa rigoroznom dijetom ili želite sebi da nametnete drugačiji režim ishrane, neka vam je sa srećom. Sada je pravi trenutak za tako nešto. Iskušenjima u vidu slatkih i slanih zalogaja biće prilično teško odoleti.

BLIZANCI

POSAO: Očekujte pripremu za jedan novi projekat ili novi posao u kojem vas očekuje veliki uspeh. Ukoliko sada započenete pregovore, možete ubrzo da ih realizujete. Budite oprezni kod potpisivanja ugovora, jer ako napravite propust nećete imati onakve finansijske efekte kolike ste planirali.

LJUBAV: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili radite u državnoj instituciji za vas nema brige. Ni oni Blizanci koji imaju privatne firme neće imati teškoća da preguraju ovaj dan. Ostali će osetiti izvesnu finansijsku nestabilnost, naročito početkom dana.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da posetite stomatologa. Jedan zub vam duže vreme neda mira, naročito noću, a vi se junački borite da ne odete na zubarsku stolicu. Nema mesta odlaganju. Problem nećete rešiti tako što se pravite da ne postoji.

RAK

POSAO: Početak dana iskoristite za rad. Angažujte se što je više moguće. Lako ćete se usredsrediti i koncentrisati na radne zadatke, što će vaši nadređeni i te kako primetiti.

LJUBAV: Zauzeti Rakovi imaju potrebu da budu pažljivije prema svom partneru, da osluškuju njegove potrebe i napokon dožive obnovu romantične veze.Imaćete podršku partnera.

ZDRAVLJE: Ako imate problema sa pritiskom, sa kardiovaskularnim sistemom, a još ste i pripadnik starije generacije, kontrola vam je neophodna i koristite prepisanu terapiju.

LAV

POSAO: Mučiće vas činjenica da ne možete o svemu sami da odlučujete, već da morate da se prilagođavate drugima i njihovom sistemu rada. Neće to biti na vašu štetu, naprotiv. Kad vas prođe nervoza, shvatićete da ćete profitirati.

LJUBAV: Pomislili ste da ste našli pravu osobu. Međutim skloni ste pronalaženju mana, pa će tako biti i ovog puta. Budite tolerantniji, shvatite napokon da ništa u životu nije idealno i da to naravno nećete nikada ni naći.

ZDRAVLJE: Imate dosta aktivnosti, okruženi ste pozitivnim ljudima i jako ste raspoloženi za dobar zalogaj. Umerenost u alkoholu je neophodna. Duvan vam već odavno pravi problem, naročito u toku noći, jer se javlja kašalj.

DEVICA

POSAO: Dame Device će povratak u ustaljene poslovne tokove započeti vrlo ratoborno. Smetaće vam opušten odnos kolega prema radnim obavezama, a to će vas činiti nervoznim. Ne brinite se, sve će se vrlo brzo vratiti u normalu, a vi ćete moći da nastavite sa ostvarivanjem ambicija.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa zrelijom osobom koja će vam pokazati da život nije samo uživanje, nego se sastoji u mnogobrojnim obavezama i za to saznanje ćete biti veoma zahvalni.

ZDRAVLJE: Sve vezano za bubrege i urogenitalni sistem se može aktivirati. Vodite računa o svom imunitetu. Najviše vam odgovara domaća hrana, ali teško da ćete danas uspeti da ugodite sebi.

VAGA

POSAO: Odlična poslovna situacija, mnogo prilika za zaradu, a uz sve to, kolege vam daju da vodite glavnu reč i budete organizator. Trudićete se da održite takvo stanje, a u drugoj polovini dana možete sklopiti dobar finansijski ugovor ili dobiti odličan projekat.

LJUBAV: Iskoristite ovaj dan da što više vremena provedete sa partnerom i da uskladite međusobne odnose. Osećanja će na taj način postati snažnija, pa neće dolaziti ni do trzavica, teškoća.

ZDRAVLJE: Prilično je promenljivo! Očekuje vas prehlada, virusna infekcija, ali sve je prolaznog i kratkotrajnog karaktera. Skloni ste nešto težoj, masnijoj, začinjenijoj hrani. Prijaju vam intenzivni ukusi!

ŠKORPIJA

POSAO: Moćne Škorpije uvek rado čekaju priliku da se dokažu, a baš sada je povoljan dan da se njihova očekivanja i ispune. Duboko ćete se uneti kako bi ste ostvarili svoje ambicije.

LJUBAV: Slobodni predstavnici znaka se mogu zaljubiti, ali će ovog puta biti malo drugačije. Potpuno ćete se promeniti.Vreme je za razgovore, ostvarivanje kvalitetnog odnosa.

ZDRAVLJE: Pokušajte da budete bar ovaj dan na nekoj vrsti posta – unosite samo voće, povrće i cela zrna žitarica. Odvojite se od fotelje, čitanja novina. Prošetajte, aktivirajte se – to će vam neobično prijati.

STRELAC

POSAO: Nervoza zbog povratka u poslovnu rutinu pratiće vas samo u prvim satima dana. Brzo ćete se vratiti u ravnotežu i nastaviti udarničkim tempom koji vas već duže vreme prati. Proširenje i poboljšanje poslovnih kontakata je vaš prioritet.

LJUBAV: Obratite pažnju na jednu osobu koja već neko vreme pokušava da vam priđe. Treba da shvatite da vaš ljubavni život zavisi isključivo od vas samih! Oni koji su u vezi, mogu ući u tajnu vezu, koju prate komplikacije. Partner može to saznati i tada počinje veliki problem. Znajte da ste sami kovač svoje sreće – pazite da ne izgubite!

ZDRAVLJE: Kod starije populacije provlači se problem koji se vezuje za pritisak i krvne sudove. Takođe su prisutne i tegobe sa kičmom i nogama. Mladjim je potrebno mnogo više odmora i opuštanja.

JARAC

POSAO: Jarčevi su poznati po tome što se maksimalno angažuju oko svoje finansijske situacije. Ovo je dobar dan za ostvarivanje takvih ciljeva. Mogućnosti za zaradu su velike, kako na stalnom poslu, tako i u dodatnim angažmanima.

LJUBAV: Već sam početak dana donosi dosta uzbuđenja na emotivnom planu.Imate nalet pozitivne energije i ako vam se dopadaju energične osobe, doživećete predivan dan sa jednom osobom koja vam je već duže vreme opsesija. Oni koji su u braku, trenutno imaju veliki problem – još uvek ste u mislima sa osobom iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Bićete u prilici da budete okruženi prijateljima i dragim osobama. U takvom okruženju zalogaji su najslađi, pa nije čudo što će se vaš apetit popraviti. A i sami volite da pripremate hranu koju volite i u kojoj uživate.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je odličan dan za ostvarivanje poslovnih ciljeva. Zato nemojte dozvoliti da vas brinu kratkotrajni problemi na početku dana sa kolegama kojima smeta vaš način rada. Finansijska situacija je bolja nego inače, a kraj dana iskoristite da naplatite neka stara potraživanja.

LJUBAV: Sve dok se ne rešite prošlosti ne možete da krenete u budućnost. Imate idealan partnerski odnos, stoga bi bilo neophodno da što pre raskrstite sa ovom situacijom. Jednog momenta ćete morati da se suočite sa ovim problemom, a što pre krenete, pre ćete završiti ovu, bezmalo tešku situaciju.

ZDRAVLJE: Stariji predstavnici mogu imati tegobe hroničnog tipa. Smanjuje se nivo stresa, pa više nećete jesti zbog nervoze. Ipak, trebaće vam vremena da se vratite u svoj ustaljeni režim ishrane.

RIBE

POSAO: Dobro poslovno angažovanje iz prethodnog perioda rada ćete upotpuniti velikim akcijama i saradnjom s kolegama, kojima možete samo biti primer kako se radi. Dame Ribe koje imaju svoje privatne firme ili rade od kuće mogu očekivati problematičan finansijski dan.

LJUBAV: Podložni ste zaljubljivanju, čak i u osobe koje nisu slobodne. Naići ćete na osobu koja živi u inostranstvu i ljubav će se desiti neočekivano. Ovo bi mogla da prekine treća osoba, iz prošlosti partnera. Povedite računa da se vaši odnosi ne poremete, jer posle te situacije više ništa neće biti isto.

ZDRAVLJE: Teško vam je da se pridržavate zdravijeg režima ishrane ili dijete . To je danas baš postalo komplikovano, jer su vam učestali pozivi za poslovne ručkove, društvena okupljanja.

ALO