Amir Hadžić bosanski je YouTuber koji svojim videima redovito nasmijava Balkan.

Dosad se na njegov kanal pretplatilo preko 150.000 ljudi, a njegov video o današnjim djevojkama pogledalo je skoro 940.000 ljudi. Nema sumnje da je osvojio simpatije mnogih.

U videu “Današnje djevojke” Amir se osvrće na polugole cure, njihovom pretjeranom šminkanju, push-up grudnjacima, selfiejima, twerkanju, a veći dio videa govori o sponzorušama.

“Razderane, izbušene, probijene, razgolićene u razderanim hlačama i uskim gaćurdama… Pa bolje izađi gola, nema smisla te gaće oblačiti kad se sve vidi. Pa izbaci sise. Pa svi mi znamo što je sisa, ponaša se kao da samo ona zna što je sisa. A one gaćurde što ti utegnu guzičicu. I to kao da je neka guzica, nego dva paracetamola. Napućuju usne kao da su ih bumbari izjedali. A šminku špahtlom mora skidati kasnije. I sve radi poruke muškarcima ‘dođi, uzmi me i radi sa mnom što hoćeš’. Sva sreća pa sam se oženio na vrijeme”, bio je samo dio njegovog monologa.

“Nije ovdje stvar da mi ne volimo dobro žensko, nego je stvar da razmišljate kratkoročno. Ne smatraju te dobrom mačkom, već jeftinom i lakom”, poslao je poruku ženama i opet uspio nasmijati regiju.