Evo šta su vam zvezde spremile za danas…

OVAN

POSAO: Profesionalne obaveze obavljaćete sa mnogo više zadovoljstva i manje pritiska. Ništa vam neće biti teško, a kolegama ćete moći da pomognete savetima. Finansijska situacija se popravlja, a ako obavljate posao od kuće, očekuje vas dodatna zarada.

LJUBAV: Nepomućeni osećaj mira zaslužni su vaša porodica i bliski prijatelji. Nakon stresnog dana, napokon osećate spokoj i sigurnost, okruženi ljubavlju. To je dobar uvod u razdoblje unutrašnje transformacije.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vas može stići umor, a slede i problemi sa kostima i zglobovima. Budite oprezni! Ne smete zapostavljati svoje zdravlje. Aktivirajte se! Obavezno posetite stomatologa – vreme je! Vi bar nemate straha!

BIK

POSAO: Imate veću odgovornost kada je reč o vašoj ličnoj zaradi i spremni ste da predano pristupite poslu. Izdržljivost i koncentracija su prisutne, a posvećenost radu će biti adekvatno finansijski nagrađena.

LJUBAV: U ljubavi vlada pustoš i nedoumica. Ako želite da se približite ljubavnom cilju, ne bi bilo loše da ga prvo definišete. Tako ćete lakše krenuti u pravom smeru.

ZDRAVLJE: U poslednje vreme se trudite da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, ali vam to baš ne ide od ruke. Ove nedelje možete imati zdravstvene tegobe, kao i pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Postavili ste sebi visoke ciljeve. Težićete da prevaziđete sami sebe, bez obzira na to što su svima očigledni vaši dobri rezultati. Daćete svoj maksimum. Pokušajte da organizujete malo bolje svoje finansije, imate dobre prilive, ali vam novac prosto klizi iz ruku.

LJUBAV: U isto vreme imaćete eksploziju poslovnih obaveza i invaziju ljubavnih zbivanja. Koliko god se trudili da ih sakrijete, neke tajne će izaći na videlo. Ne bojte se posledica, s istinom se uvek sve razbistri.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se rešite prekomernog pušenja i konzumiranja velike količine kofeina. Statičan posao i stres, doprinosi da se osećate slabo, umorno i potpuno iscrpljeno.

RAK

POSAO: Inicijativa koju pokrećete, vaša posvećenost ličnom razvoju i napredak na poslu daće prve dobre rezultate već tokom dana. Komunikacijom i prihvatanjem prijateljskih saveta od osoba koje su vam naklonjene doći ćete i do šanse za napredovanje. Pretpostavljeni će analizirati vaš rad, a to je prilika da vaše dosadašnje zasluge izbiju u prvi plan.

LJUBAV: Stare ljubavi žive u prošlosti, neka tako i ostane. Mogu da izazovu niz problema. Mnogo ćete razmišljati o svojim osećanjima, ali nemojte činiti ništa. Preispitivanje doneće vam unutrašnji mir i tišinu i razbistriće većinu emotivnih dilema.

ZDRAVLJE: Izbacite loše navike, izolujte se od stresa koliko god je to moguće. Tek kada prestanete da se stresirate oko svakakvih gluposti i kada naučite da kontrolišete svoj bes, vaše zdravlje će početi da se poboljšava.

LAV

POSAO: Bićete usmereni samo na to da što bolje iskoristite povoljne aspekte. Naglašene su vaše stručne sposobnosti, te možete mnogo učiniti, posebno što ćete imati veliku podršku u svom okruženju. Ali ni vaše snage nisu neiscrpne.

LJUBAV: Emotivna situacija je nesigurna i bez jasnih rešenja. Jedino u šta ste zaista sigurni je da ništa ne traje zauvek. Bićete spremni i neočekujete da ćete odmah naći rešenje za probleme.

ZDRAVLJE: Na vama je da se malo više zainteresujete za zdrav način ishrane. Promenite navike i osećaćete se mnogo bolje i zadovoljnije.

DEVICA

POSAO: Zanimljiv dan je pred vama. Vašoj borbenosti odgovaraće to što morate da preuzimate inicijativu i što će kolege i poslovni saradnici od vas tražiti savete i pomoć za rešavanje problema. Lako ćete izlaziti na kraj čak i sa najtežim situacijama, prvenstveno vođeni nepokolebljivim optimizmom i željom da pomognete.

LJUBAV: Ljubav vam se smeši iz neposredne blizine, zato nemojte da tumarate kako bi ste videli nudi li vam se nešto bolje. Dan ćete provesti u planiranju i određivanju ciljeva. Ne želite polovična rešenja ni odgađanja do nekih srećnijih dana.

ZDRAVLJE: Bićete blagi meteoropata, pa shodno tome pokuašajte da popravite raspoloženje. Ako se bavite sportskom aktivnođću, povedite računa da se ne povredite. Bolje bi bilo da ovaj dan preskočite! Mogući su manji stomačni problemi.

VAGA

POSAO: Konačno možete da uživate u upornim radom zasluženim priznanjima. Iako imate nesporazuma i poteškoća sa saradnicima, shvatili ste da je otvorena komunikacija ključ saradnje. Zajedničkim snagama stići ćete do uspeha.

LJUBAV: Uopšte ne želite za nekog da se vežete i to vas čini nezadovoljnom osobom. Vage koje su u vezi muči jedna dilema, teška situacija, a to je – vernost partnera.

ZDRAVLJE: Važno je da postanete umereniji u ishrani. Izbacite slatkiše, koji vam prave veliki problem. Da se ne bi ste previše ugojili, počnite davežbate, šetate, bilo šta što će vam aktivirati metabolizam i dovesti vas u odličnu fizičku formu. Ukoliko ne možete sami, potražite pomož prijatelja, lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Posvetite se porodičnom biznisu ili privatnom poslu. Ukoliko želite da budete samostalni, sada je prilika da pokrenete svoju radnu energiju i bićete više nego zadovoljni rezultatima. Svim pripadnicima znaka današnji dan donosi otvorene puteve, beneficije i finansijsku stabilnost.

LJUBAV: Slobodne Škorpije su danas totalno nezainteresovane za ljubavna dešavanja. Ne želite da se potrudite, pokrenete i vidite šta se to dešava na vašem ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Stariji pripadnici znaka neće imati ni bolju, ni lošiju situaciju što se tiče zdravlja. Vaše uobičajene hronične tegobe će vas pratiti, ali ste se već navikli i to vas neće dodatno nervirati. Odbacite bilo kakvu nervozu i nezadovoljstvo.

STRELAC

POSAO: Izazovi koji su prisutni u vašem poslovnom okrženju neće uspeti da vas pokolebaju, naprotiv, samo će vas učvrstiti u uverenju da ste potpuno sposobni i stručni da se sa njima izborite.

LJUBAV: Sve su to samo trenutne situacije i to rešive. Imajte to na umu, kako ne bi ste počeli da prebacujete partneru nešto za šta partner nije kriv. Morate da naučite da balansirate između odnosa sa porodicom i sa partnerom, kako bi ste izbegli rasprave.

ZDRAVLJE: I sami ste svesni da nikada nismo zadovoljni u životu, pa zato pokušajte da nađete i neke lepe momente. Mladji pripadnici ovog znakaogu da zadare virozu, koju može da prati povišena temperatura. Zato pojačajte unos vitamina, povedite računa o ishrani.

JARAC

POSAO: Ispunjava vas kada možete da se dokažete kao uspešni u onome što radite. Prijaju vam čestitke, a kada je to još propraćeno i finansijskim napretkom, nema srećnije osobe od vas. Pred vama se otvaraju vrata koja za neke Jarčeve označavaju i put do slave, a vi ćete veliki deo sebe uložiti vođeni nepokolebljivim njuhom da je uspeh nadohvat ruke.

LJUBAV: Akos et u vezi, ne dozvolite da vas problemi razdvoje. Pokušajte zajedničkim snagama da prebrodite sve loše situacije koje vam se nameću.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da se posvetite zdravijoj ishrani, jer čest pad imuniteta govori da se ne hranite pravilno, da dosta redite i da zanemarujete šta i kada konzumirate. Posetite stručnjaka za ishranu i on će vas posavetovati i videti gde ste do sada grešili.

VODOLIJA

POSAO: U prvom planu je veliki broj kontakata i poslova sa ljudima koji se pod srećnim okolnostima pojavljuju u vašem okruženju, a donose vam velike prilike da se ostvarite na poslovnom planu. Finansijama ćete se više baviti, naročito izmirivanjem obaveza.

LJUBAV: Kod vas prolazi faza nezainteresovanosti za upoznavanje, druženje i ostvarivanje emotivnog kontakta sa partnerom. Polako se otvarate prema okolini. Ukoliko dugo niste videli osobu koja vam se sviđa, sada dolazi pravi momenat za viđanje i ostvarivanje pravog kontakta, odnosno veze.

ZDRAVLJE: Očekuje vas prehlada, koja će rezultirati problemima sa urogenitalnim traktom. Pad imuniteta je očigledan, što je rezultat toga. Bilo bi poželjno da povedete računa o opštem zdravstvenom stanju da se nešto ne bi iskomplikovalo.

RIBE

POSAO: Početak dana biće stresan, pa ćete se boriti za svoje poslovne pozicije. Zato bi trebalo da se posvetite privatnom poslu, a napredak možete očekivati ukoliko se bavite umetničkim radom. Novčana stabilnost vam donosi dodatni polet i entuzijazam.

LJUBAV: S jedne strane ste veoma poželjna osoba, a sa druge nestabilna u ljubavnim odnosima. To vas može zadovoljiti, ali kratko, vodite računa da ne bude prekasno za ispravljanje ove greške.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se pričuvate, da se ne prehladite, jer vam to može uzrokovati ozbiljnije probleme. Možete očekivati i migrenu, koja vam se s vremena na vreme javlja, a što je posledica nestabilnog i promenljivog vremena.

ALO