Evo šta su vam zvijezde spremile za danas…

OVAN

POSAO: Očekujte važne uspehe na poslovima koji su povezani sa turizmom, zabavom, izdavaštvom ili trgovinom. Stoje vam kontakti i sa inostranstvom. Možete se nadati rešavanju nekog sudskog spora u vezi sa finansijama.

LJUBAV: Danas možete očekivati negativne oscilacije u odnosu sa partnerom. Morate se zapitati šta je dovelo do takvog raspoloženja partnera, jer to nije uobičajeno. Ako ste pogrešili, pokušajte to da ispravite. Zaboravili ste da se dogovarate i da donosite zajedno odluke. To može narušiti dosadašnje odnose.

ZDRAVLJE: Treba malo više da se angažujete oko zdravlja, prekontrolišite kardiovaskularni sistem. Česta variranja krvnog pritiska će vas naterati da se malo ozbiljnije pozabavite svojim zdravstvenim stanjem. Ishrana je veoma važna, posetite dijabetičara, koji će vam dati smernice.

BIK

POSAO: Došlo je vaše vreme za promene u karijeri i za napredovanje. Mnoga događanja će ići u smeru vašeg poslovnog uspeha, tako da ćete uspeti da se i finansijski stabilizujete. Odlični su vam aspekti za razne vidove novčanih transakcija, a i ulaganja.

LJUBAV: Bez obzira na sve dileme i negativne okolnosti, a s obzirom na to da između vas i partnera vlada ljubav, uspećete da nađete izlaz i da na kraju budete opet srećni i zadovoljni. Budite optimista, razgovarajte i dogovarajte se!

ZDRAVLJE: Pripazite na vid. Najbolje je da odmah posetite lekara. Dobro razmislite šta radite svom organizmu.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa ako razmišljate da uzmete kredit. Svesni ste rizika – dobro razmislite! Ono što vam nedostaje je poslovna mudrost, jer treba smisliti dobre poslovne poteze.

LJUBAV: Trebali bi ste slediti svoja osećanja. To može biti partner, ali i prijatelj, prijateljica. Obratite pažnju na komunikaciju i kontakte. Nemojte se ograničavati u iskazivanju naklonosti jedno prema drugom. U skladu sa svojim emocijama uživaćete u ljubavnoj ili porodičnoj harmoniji.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste pušač, krajnje je vreme da vam se skrene pažnja na to da je došao trenutak da počnete sa odvikavanjem. Zanemarili ste kondiciju, aktivirajte se!

RAK

POSAO: Nemojte prekoračivati svoje mogućnosti! Udružite se sa nekim poslovnim partnerom ili saradnikom i podelite dobit, a i rizik. Ne možete sve da iznesete na svojim plećima. Potražite pomoć i bićete rasterećeni od mnogih komlikovanih i rizičnih situacija, koje mogu da vas zadese.

LJUBAV: Očekujte preispitivanja, sagledavanja trenutne situacije sa partnerom, pa i da vidite šta je zapravo dovelo do nerazumevanja. Važno je posedujete samopouzdanje i da verujete u srećno i uspešno rešenje. Zapostavili ste jedno drugo i toga ste oboje svesni.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda. Zdravstvene prognoze nisu loše, međutim kako vreme odmiče, moguće su stomačne tegobe. Moguće da ste se zarazili virusom i da vam se viroza projektovala na stomak.

LAV

POSAO: Vaš poslovni uspeh će se odraziti i na poslovnu karijeru, finansije i veći uticaj na dešavanja u kompaniji u kojoj radite. Zacrtaćete nove ciljeve, potražićete nove kontakte, poslovne partnere i poslove. To će sve da povuče dobre finansije, jer će rad biti jednak finansijskoj nadoknadi.

LJUBAV: Uživaćete u društvu bliskih prijatelja i familije, a tokom druženja nećete ni osetiti da je u blizini interesantna osoba koja će se svojom harizmom nametnuti. Ponovo ćete uživati i naučiti da budete voljeni i da volite. Uradite sve što je potrebno kako bi osvojili srce drage osobe, samo nemojte biti skeptični.

ZDRAVLJE: Ne prepuštajte stvari slučaju, već jačajte imunitet. Prati vas promenljivo raspoloženje. Posvetite se svom hobiju, bolje ćete se osećati.

DEVICA

POSAO: Promene u načinu poslovanja mogu doneti pozitivne rezultate, a i priliku za bolji položaj u poslovnim krugovima. Najvažnije je da ne izgubite profesionalizam, da idete na sigurno i da se ne kockate u poslu.

LJUBAV: Osećanja prema voljenoj osobi će vas voditi tokom dana. Bićete ponosni na sebe i partnera, a sve ovo doživljavate kao rezultat uzajamnog truda i zalaganja da pronađete zajednički put. Vodite računa da se ne zanesete previše i da zanemarite jedno drugo, jer ste prilično sigurni u obostranu naklonost.

ZDRAVLJE: Borite se sa depresijom i umorom, bez poleta i svežine. Ipak već do kraja dana moete osetiti poboljšanje. Izražena vam je osetljivost stomaka, pričuvajte se!

VAGA

POSAO: Radićete više nego uobičajeno, jer usmeravate sve svoje snage na realizaciju zadatih ciljeva i poslova. Najvažnije je da znate šta su vam prioriteti i po tome odredite šta vam je najvažnije ili najhitnije.

LJUBAV: Slobodne Vage će napokon pored simpatije da osete i ljubavni zanos i čudesnu ljubavnu energiju, koja će ubrzo dovesti do ozbiljne veze. Bićete opijeni, pa nećete znati šta radite. Neki događaji će vas otrezniti i sve dovesti u normalu. Na vama je da planirate i da krenete put zajedništva.

ZDRAVLJE: U poslednje vreme ste skloni depresiji. Obavezno bi trebalo da posetite lekara, da obavite analize koje vam on bude preporučio.

ŠKORPIJA

POSAO: Držite se čvrsto rasporeda i uspeh vam je zagarantovan. Ako budete dosledni u radu, možete dobiti ponudu za promenu radnog mesta i to će biti rezultat vaših uspešnih ideja.

LJUBAV: Slobodne Škorpije bi trebale konačno da se odluče da li žele da se vrate bivšoj ljubavi ili žele nešto novo. Ovo je ključni momenat za to, jer više prilika nećete dobiti. Sve što osećate prema partneru je vidljivo, još niste potisnuli osećanja.

ZDRAVLJE: Odmarajte se što više, da bi ste povratili snagu koju ste prošle nedelje izgubili. Ojačajte imunitet konzumiranjem suplemenata na bazi vitamina i minerala.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste sobom, jer imate dobru samokontrolu i niste skloni bespotrebnom trošenju novca. Porodica zna to da ceni, tako da imate vetar u leđa i odrešene ruke da manipulišete novcem, kako mislite da treba i da ga uložite u neke nove finansijske aranžmane. Ipak, ne zalećite se i saslušajte savete drugih.

LJUBAV: Na vama je odluka, a sve će zavisiti od osećanja koja budete gajili prema pridošlici. Ukoliko se ne odlučite za mogući izbor, lutaćete u želji za stabilnim ljubavnim odnosom. Onima koji su braku, biće dobro, jer čuvate stabilnu vezu, a taj osećaj je zastupljen i kod partnera.

ZDRAVLJE: Već neko vreme ste u konstantnom stresu, pa će biti više izraženi simptomi vezani za pojavu ekcema. Da bi ste sve to ublažili i izlečili, potrebno je da dobijete odgovarajuću terapiju.

JARAC

POSAO: Osećate da ćete napokon biti zadovoljni što se tiče posla i poslovnih mogućnosti, jer će vam jedna bliska osoba dati poslovnu ponudu koja će biti izuzetno dobra za vas. To će biti u vezi sa nekim poslom na duge staze, ali i sa dobrim finansijskim efektima. Važno je da vidite i prepoznate, kako ne bi ste slučajno odbili ponudu.

LJUBAV: Očekujte otežanja u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko ste pravili greške, sada je momenat da ih ispravite. Ne dozvolite užoj i široj familiji da se meša u porodične odnose, jer vam to neće ništa dobro doneti, već samo pogoršanje.

ZDRAVLJE: Odmarite se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se sebi i pojačajte imunitet, pa će se to odraziti i na vašu psihu. U suprotom, teško ćete se oporaviti, pa zato upotrebite svoju volju.

VODOLIJA

POSAO: Strpljivo i vredno radite, jer rezultate svog rada nećete odmah osetiti, već će pohvale i priznanja stići nešto kasnije, kao i finansijska nadoknada. Sledi poslovni put koji nikako nemojte odlagati, jer je to u vezi sa velikim poslom koji uskoro može da se realizuje.

LJUBAV: Ovaj dan za Vodolije pruža jako dobru emotivnu situaciju sa partnerom. Ukoliko ste oboje sigurni u obostranu ljubav, potrebno je da napravite neke promene u vezi, ukoliko hoćete da je učvrstite. Trebalo bi da nađete način kako da prestane ljubomora, posesivnost i konflikti, kao i sumnja, takođe.

ZDRAVLJE: Morate biti oprezni sa intenzitetom fizičkih aktivnosti. Nemojte se preforsirati! Morate izbaciti kao svakodnevnu zanimaciju je veliki broj sati proveden ispred ekrana.

RIBE

POSAO: Razmišljate o poslu. Poželećete veliku promenu u vašim stavovima, a radi se o načinu funkcionisanja na poslovnom planu. Tu će vam jedna osoba iz inostranstva pomoći da sagledate svoj posao iz drugog ugla. Odnosno da možete da radite i na drugačiji način. Želite da realizujete svoje planove i ideje, ali za to vam je potrebna pomoć.

LJUBAV: Slobodne Ribe ne mogu ići dalje, jer ih osobe iz prošlosti stalno proganjaju i stalno se vraćaju jedan korak unazad. Pustite prošlost i okrenite se budućnosti i videćete da vas očekuju lepa i interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Jedna osoba odavno čeka da se rešite drugih, koji vam kradu vreme, i čeka svoj trenutak.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je prilično promenljiva, nestabilna, pa se čas osećate odlično, a već u drugom satu ćete biti u lošoj formi, iscrpljeni i gotovo nesposobni za bilo kakvu akciju.

ALO