Ajdin Redžić, vezista Krupe, mladi reprezentativac BiH i jedan od najtalentovanijih fudbalera BiH na meti je zagrebačkog Dinama. Odlične partije fudbalera (20) tokom protekle sezone u dresu Krupe, te pozivi  u 19 reprezentaciju BiH privukle su pažnju Zdravka Mamića, sive eminencije Dinama, pogotovo kad su u pitanju transferi igrača.

Uprava Krupe nije htela komentarisati ove navode, osim što su istakli da se za njihovog fudbalera intresuje nekoliko klubova iz regiona i inostranstva, ali da će se oglasiti samo u slučaju konkretnog dogovora.

Redžić je tokom protekle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača za uspeh Krupe u debitantskoj sezoni i visoko četvrto mesto na tabeli, zbog čega se uz svoje saigrače štopera Aleksandra Vukotića i napadača Elvira Koljića, našao na meti brojnih klubova iz regiona i inostranstva, uz vrlo male šanse da klub iz Krupe na Vrbasu sačuva mladog fudbalera u svojim redovima.

U dresu Krupe talentovani igrač sredine terena zabeležio je u sezoni 2016/17 ukupno 29 nastupa, postigao dva gola, te proveo 2.309 minuta na terenu.

Osim za Krupu, tokom karijere Redžić je odigrao 37 utakmica za banjalučki Borac uz tri gola, i jednu zabeleženu asistenciju u sezoni 2015/16, te jedan meč za prijedorski Rudar u Kupu BiH 2014 godine.

Mladi fudbaler se trenutno nalazi na priprema svoje ekipe na Zlatiboru  gde je njegova ekipa  juče zabeležila odličan nastup u trećem prijateljskom meču protiv ekipe Spartaka iz Subotice, završen rezultatom 0:0.

Slobodan Starčević, trener Krupe, koji je za ovaj meč pružio priliku mlađim igračima i rezervistima, nije krio zadovoljstvo igrom svojih fudbalera.

EuroBlic