Starleta Tijana Maksimović doživela je blagi nervni slom kada je na parkingu ispred zgrade zatekla svoj auto potpuno razlupan.

Neko je očigledno šipkom udarao do iznemoglosti prednji deo njenog džipa, pa ona nije mogla ni da ga pokrene.

Kako saznajemo, motor je bio izvađen i razlupan, dok su tablice i farovi bili razbacani po čitavom parkingu. Kako nije mogla da upali auto, ona je pozvala prijatelje i šlep-službu kako bi njenog četvorotočkaša prevezli do ovlašćenog servisa.

– Svima nam je bilo jasno da je ovo bilosamo jedno upozorenje za nešto što tek sledi. Međutim, Tijana je više bila besna na tog što je ovo uradio zbog načina na koji je urađeno nego što se plaši da joj neko može nauditi. U provom momentu je pomislila da se ne radi o njenom automobilu, ali kada je nekoliko metara dalje našla tablice, shvatila je da joj je neko uništio skoro ceo automobil. Razlupan je ceo prednji deo, izvučen motor i polupan zadnji deo auta. Njoj je odmah bilo jasno da je ovo neko uradio namerno i da time želi nešto da joj poruči. Često je bila na meti ljubomornih muškaraca i zavidnih žena – kaže naš izvor blizak Tijani i dodaje.

– Pozvala je nas nekoliko da joj pomognemo sa svim. Pozvali smo šlep-službu kako bi džip prebacili da se servisira. Ali novi šok je usledio kod majsotra, kada je za popravljanje automobila morala da izdvoji nešto više od 4.000 evra, što je uradila istog trenutka. Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo starletu koja je sve potvrdila.

– Bilo je šta je bilo, srećna sam da se meni nije ništa desiloi da sam uspela da saniram štetu. Jedva čekam da saznam ko je to uradio, kako bih mogla da porazgovaram sa njim i da ga pitam da li tako nešto radi sa automobilom svoje žene ili muža. Shvatam da je neki monstrum verovatno u naletu besa ugledao prvi auto, pa je rešio na njemu da se iživljava – kaže Tijana, ne želeći da otkrije da li sumnja na nekog konkretno ko bi mogao ovako da joj se sveti.

– Ali ne može mene niko toliko da uništi koliko ja mogu sve da sredim i popravim. Ovo je dokaz da ulicama grada pored uzornih građana šeta polusvet, koji nije svestan da mu je mesto u psihijatrijskoj bolnici, a ne na ulici – poručila je besno Tijana.

ALO