Ubica Marko N. odnio je danas popodne u baogradskom naselju Rakovica život supruge žene Maje Đ. i četvorogodišnjeg sina.

Zločin koji je šokirao javnost dogodio se u Centru za socijalni rad u Rakovici, a jezivi detalji koji su naknadno otkriveni, posvjedočili su o monstruoznosti ubice.

Kako saznaje Blic, Marko je poslije sat vremena provedenih sa djetetom, na koje je imao pravo, u rukama donio sina koji je bio bez svijesti, i po svemu sudeći, već mrtav.

– Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta – rekao je izvor.

– Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem. Јednoj radnici je odsjekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz – dodaje izvor.

Ubodi nožem koje je zadao supruzi bili su fatalni i ona je ubrzo pala i preminula.

Ljekari koji su ubrzo stigli pokušali su da ožive dijete, ali im to, uprkos naporima, nije pošlo za rukom. Za sada nije poznato kako je i gdje dijete ubijeno, ali prema nezvaničnim informacijama, mališan je zadavljen.

Ubicu su savladali pripadnici Komunalne policije, koji su u to vrijeme bili u rutinskom obilasku okoline.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ubica ranije osuđivan, ali ne za nasilje u porodici, već za ilegalno posjedovanje oružja i razbojništvo, kao i da je sa žrtvom bio u brakorazvodnoj parnici.

Izvor: Blic