Drugi sajam mladih preduzetnika biće održan u Prijedoru od 12. do 16. avgusta i to je prilika za mlade iz prijedorske regije da pokažu i unaprijede svoje preduzetničke sposobnosti, saopšteno je iz Fondacije “Zajednički put”, koja je organizator sajma.
Na Sajmu mogu učestvovati talentovani i nezaposleni mladi ljudi iz cijele prijedorske regije, odnosno iz Prijedora, Novog Grada, Oštre Luke, Kozarske Dubice i Kostajnice, koji posjeduju ili žele da unaprijede kreativnost, ali i svoje preduzetničke sposobnosti.

Javni poziv za prijavu mladih preduzetnika i kreativaca za učešće na ovom sajmu objavljen je i na zvaničnom sajtu Grada Prijedora i biće otvoren do 26. jula.

Fondacija “Zajednički put”, od samog početka svog rada, prednost u svojim programima i projektima pruža mladima sa invaliditetom, te i ovaj put prilikom izbora učesnika ovog projekta prednost imaju mladi ove populacije.

Odabrani učesnici Sajma imaće priliku da javno prezentuju svoje proizvode i mogućnost da koriste i ostale pogodnosti, od administrativne i logističke usluge u vezi sa prodajom i promocijom proizvoda, do edukativne radionice Fondacije “Zajednički put”.

Najuspješniji učesnik biće nagrađen vrijednim nagradama po samom završetku Sajma.

Pokrovitelji Sajma su Grad Prijedor i predsjednik i najznačajniji donator Fondacije “Zajednički put” Semira Hofman.