Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najanje dvije osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici

Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta poslije ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši  potvrđeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dvije osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao bez obije noge.

Iz policije su kazali da intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva Roganovića.

“Hercegnovska policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva N.R. (66) iz Herceg Novog, koje se dogodilo u toku noći 25/26. 07. 2017. godine u naselju Dubrava, u Herceg Novom. Naime, u navedenom periodu oko 01,20 časova su za sada nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio N.R. i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N.R. preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima. Službenici CB Herceg Novi i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog djela”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Vijesti.me