Kratko, ali jasno “da” koje je Aleksandra Kutlača (19) iz Prijedora izgovorila svom momku Nemanji Raduloviću (21) na gradskom trgu u Prijedoru, osim što je raznježilo njihove sugrađane, dokaz je da ljubav ne izlazi iz mode.

Prosidba je zatekla Aleksandru nespremnu, pa je i iznenađenje koje je Nemanja imao na umu bilo još intenzivnije.

Uz malu pomoć prijatelja koji su nosili transparent sa natpisom “Reci da”, Nemanja je uspio da izmami osmijeh na licu svoje djevojke i dobije pristanak koji je, kako je uobičajeno, potvrđen poljupcem ovo dvoje mladih i zaljubljenih Prijedorčana.

Brojni Prijedorčani koji su se u tim trenucima zatekli na gradskom trgu romantični trenutak mahom su zabilježili svojim mobilnim telefonima, a kada je buduća mlada izgovorila magično “da”, prilazili su da čestitaju srećnom paru.

Nemanja je kik-bokser, dok je Aleksandra dugogodišnja članica Mažoret kluba “Festina” iz Prijedora, te prvakinja RS i BiH i učesnica evropskih i svjetskih prvenstava.

– Oboje radimo i zabavljamo se oko godinu i ovo je stvarno bilo iznenađenje koje nisam očekivala. Veoma sam radosna i želim da ovu radost osjete sve mlade djevojke kada nađu čovjeka sa kojim mogu da provedu život – rekla je Aleksandra.

Nemanja, kao odvažni prosac, izjavio je da je ovaj trenutak dugo pripremao.

– Mi smo mladi da bismo odmah krenuli u zajednički život, ali ovo je prvi i to veliki korak za nas dvoje – rekao je Nemanja.

Dodao je da je javnom prosidbom želio da Aleksandri pokaže koliko je voli i koliko mu znači i da jasno poruči šta od nje dalje očekuje.

– Osjećam da je ona prava za mene. Do sada nikakvih konflikata nismo imali i odlučio sam da joj pokažem šta mislim i da joj dokažem da je još više volim – rekao je ovaj mladi Prijedorčanin, dodajući da će svoj vjerenički staž, ma koliko bio dug, provesti u planovima za budućnost.

Ovaj mladi par je pokazao da nije sramota javno pokazati emocije, a pogotovo ljubav, koja, kako su mnogi prokomentarisali posmatrajući romantičnu prosidbu, sve pobjeđuje.

Glas Srpske