Pisali smo koji horoskopski znakovi imaju najbolju guzu, sada su na redu došle grudi – predmet maštanja mnogih muškaraca. Svaka žena je različita, a upravo takve su i grudi. Ma koliko ovo bila individualna stvar, ova četiri horoskopska znaka sa ponosom i pokazuju svoj dekolte.

Lav

Lavice imaju najveće grudi Zodijaka i po njima ih svi pamte. Ako pitate muškarce, ono što je veliko, samim tim je i najlepše, iako se neko neće složiti s tim. Uglavnom, žene rođene u ovom znaku imaju velike, bujne grudi, svidjelo se to vama ili ne.

Vaga

Nemaju velike, ali ni male, već grudi srednje veličine koje zbog svoje prirodne ljepote svima mogu da upadnu u oči. Ono što Vage razlikuje od dama iz drugih znakova je što u principu ne vole da šetaju sa grudnjacima, tako da znate muškarci – ako primjetite neku lijepu djevojku na ulici bez brushaltera, vrlo je vjerovatno da je Vaga.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku imaju ubjedljivo najljepše grudi. U odnosu na dame iz drugih znakova koje bi “ubile” za takve grudi, Vodolije često nisu ni svjesne svoje ljepote, pa zbog toga što ih mnoge druge neobične stvari interesuju u životu, njih ni ne ističu. A to je prava šteta – muškarci bi i te kako imali šta da vide i čega da se nagledaju.

Ribe

Ribe imaju, poput Vaga grudi prosječne veličine ali savršenog oblika. Ono što ih razlikuje od grudi žena iz drugih znakova je što imaju najnježniju kožu.

Avaz