Strelac hoće vezu, ali ne i brak

Bikovima idealan dan za novu poslovnu saradnju, Rakovi rade na svoju ruku, Jarac ima ponudu za novi posao.

OVAN

POSAO: Poradite na svom stavu u komunikaciji sa nadređenima. Ako se adekvatno postavite, od toga ćete imati velike koristi. Dakle samo je važno da im na pravi način prezentujete svoje ideje i dobićete ono što vam je potrebno.

LJUBAV: Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom. Ako želite da imate stabilan odnos, morate više da se trudite. Ako budete nastavili da idete linijom manjeg otpora stvari neće biti onakve kakve želite da budu.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu su mogući kod vas. Ako ste imali neke stare povrede, povedite računa. Takođe, ukoliko ste fizički aktivni treba da znate da povučete ručnu kada osetite da ste se preforsirali.

BIK

POSAO: Danas je idealan dan da sklopite novu poslovnu saradnju koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Iako je nedelja možete da ostvarite važna poznanstva i da dođete do bitnih kontakata.

LJUBAV: Možete da očekujete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Ljubav se oseća u vazduhu. Svi koji vas vide komentarišu kako ste lep par i kako izgledate kao da ste zaista stvoreni jedno za drugo…

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Pred vama je povoljan period u kom nećete imati nikakve probleme na zdravstvenom planu. Ispunite ovaj dan lepim događajima u kojima ćete uživati.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da dopustite da vam se bilo ko meša u deo posla koji vi morate da obavite. Ako se budete mnogo oslanjali na druge možete da napravite veliku grešku. Sada su neke važne stvari samo na vama.

LJUBAV: Mogući su manji konflikti sa voljenom osobom jer ste preterano napeti. Pokušajte malo da se opustite i da budete prirodniji. Kada ne budete forsirali stvari uvidećete da za tim nikada nije ni bilo potrebe.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada. Skloni ste zdravstvenim problemima i niste u najboljoj fazi. Preporuka je da se svakako posavetujete sa svojim lekarom ali i da više odmarate i da smanjite nervozu i stres.

RAK

POSAO: Ne volite da zavisite od tuđih odluka ali ponekad jednostavno morate da se pomirite sa situacijom kakva jeste. Pred vama je period u kom nećete moći da pravite velike poslovne promene na svoju ruku.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba nije dovoljno zainteresovana da se posveti problemima koje imate u vezi. Moguće je da i vi oko nekih stvari malo preterujete. Pokušajte da nađete kompromisno rešenje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Imali ste veoma naporan tempo na svim poljima, a pogotovo na poslu. Sada vam je potrebna distanca od svega i vreme da napunite svoje baterije i da se regenerišete.

LAV

POSAO: Potrebno je da promenite poslovno okruženje ako želite da pokažete svoj maksimum i ostvarite svoje ambicije. Trenutno se ne nalazite na mestu sa kojeg biste dalje mogli da napredujete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se bavi sličnim poslom kao i vi. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa njom. Moguće je da ćete otkriti da imate i dublju povezanost nego što ste u prvi mah pomislili.

ZDRAVLJE: Smetaju vam vremenski uslovi. Loše reagujete na promene i na vazdušni pritisak. Danas vam nije povoljan dan za preteranu aktivnost. Ušuškajte se u svom domu i dajte sebi malo vremena za odmor.

DEVICA

POSAO: Ne brzajte sa donošenjem odluka. Današnji dan nije povoljan za ishitrene i impulsivne reakcije. Potrudite se da neke stvari prvo dobro posložite u svojoj glavi. Sutra, kada budete smireniji razmišljajte o promenama.

LJUBAV: Ako budete pokazali da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu, vaša veza može napredovati. Važno je da se postavite na pravi način. Pokažite joj da vam je stalo do nje i da ste tu bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi na ovom planu. Moguće je da generalno patite od ukočenosti i da vam je sa te strane potrebna masaža ili neki drugi odgovarajući tretman nakon kog bi vam bilo lakše.

VAGA

POSAO: Ukoliko budete bili tvrdoglavi, lako možete da pogoršate komunikaciju sa saradnicima koji su vam nekada bili veoma bliski. Potrudite se da smanjite svoj ponos i sujetu i da se postavite na tuđe mesto.

LJUBAV: Želite da pored sebe imate stabilnog partnera, nekoga na koga možete da se oslonite u svakoj životnoj situaciji. Još uvek ste sami i u potrazi za idealnom osobom… Trebaće vam još neko vreme da je nađete.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Kod vas postoji mogućnost od trovanja, bolje je da ne rizikujete. Takođe, nemojte da preterujete sa unosom alkohola. Ako imate neke probleme, obratite se stručnjaku.

ŠKORPIJA

POSAO: Postoje neke poslovne odluke koje ćete u narednom periodu želeti da sprovedete u delo. Međutim, sada je vreme da napravite pauzu od svega! Imate napornu nedelju iza sebe i vreme je da se malo opustite!

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i topite se u zagrljaju voljene osobe. Imate utisak da nikada niste bili srećniji. Pred vama je prilika da ozbiljnije porazgovarate o zajedničkoj budućnosti i da napravite neke nove planove.

ZDRAVLJE: Problemi koji su vas mučili postepeno nestaju. Vi imate jak organizam i mnogo energije u sebi, pa ste sposobni za regeneraciju i prevazilaženje poteškoća. Pred vama je dosta bolji period!

STRELAC

POSAO: Vaša sposobnost za poslovnu organizaciju dolazi do izražaja. Možete da očekujete brojne pohvale na svoj račun. U narednim danima vam sledi i značajna prilika za unapređenje koju bi trebali da iskoristite.

LJUBAV: Još uvek niste spremni na osnivanje bračne zajednice ali ne želite da izgubite trenutnog partnera. Razgovarajte sa njim i objasnite mu kako se osećate. Trebalo bi da pokaže dovoljno razumevanja za vas.

ZDRAVLJE: Moguće srčane smetnje. Malo vam je teži dan kada je u pitanju polje zdravlja, pa je važno da se potrudite da povedete više računa o sebi. Nemojte da se izlažete stresnim ili bilo kakvim rizičnim situacijama.

JARAC

POSAO: Nudi vam se nova prilika da promenite radno mesto. Ozbiljno razmišljate o tome da je prihvatite. Dajte sebi još malo vremena, čisto kako biste sasvim bili sigurni u korake koje pravite jer posle nema nazad.

LJUBAV: Imate utisak da vam voljena osoba nije ispunila sva očekivanja. Razmišljate o tome da li bi ta veza morala da se prekine. Niste još ni vi sami sigurni da li sa vaše strane postoji dovoljno emocija ili je sve bila iluzija.

ZDRAVLJE: Deluje vam da ne možete dovoljno da se naspavate. Koliko god vremena posvetili tome, nikada vam nije dosta. Moguće je da ste psihički preopterećeni i da zbog toga nekako bežite u san…

VODOLIJA

POSAO: Mogući su sukobi sa saradnicima. Moguće je da niste ispunili sva njihova očekivanja i da neki poslovi kasne. Potrudite se da ispravite greške koje možete i da uradite ono što je do vas kako bi stvari išle boljim tokom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba iz vašeg bližeg okruženja koju srećete skoro svaki dan. Vreme je da napravite prvi korak. Očekuje vas veoma lep period za zbližavanje. Kada je bolje upoznate, još više ćete se zaljubiti!

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da brinete previše jer vam poboljšanje na polju zdravlja dolazi. Skloni ste tome da neke probleme preuveličate iz straha. Nemojte to sebi da radite nego se potrudite da tegobe sanirate u startu.

RIBE

POSAO: Niste se dovoljno posvetili svom poslu i sada ispaštate zbog toga. Vreme je da popravite neke greške. Iako je nedelja vredno ćete raditi na tome da neke stvari konačno dovedete u red.

LJUBAV: Možete da računate na zanimljivo novo poznanstvo. Današnji dan vam je veoma povoljan za ljubav! Očekuje vas prilika da budete sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika životna ljubav!

ZDRAVLJE: Problemi su mogući zbog hroničnog umora. Prati vas pad koncentracije, nizak pritisak, česti problemi sa glavoboljom. Sada je krajnje vreme da se malo više posvetite svom zdravstvenom stanju.

ALO