Njima je loš dan za ljubav

Ovnovi moraju svom partneru da daju malo prostora!

OVAN

POSAO: Moguće je da sami sebi bespotrebno komplikujete život nekim stvarima na koje niko drugi ne obraća pažnju. Vreme je da prestanete da se opterećujete beznačajnim sitnicama i da se posvetite važnim stvarima.

LJUBAV: Previše pritiskate voljenu osobu što je samo može udaljiti od vas, a to nije nešto što želite. Pokušajte da joj poklonite malo više slobode i malo više poverenja. Jedino tako vaš odnos može napredovati.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želudačnom kiselinom. Preporuka je da povedete računa o ishrani i da izbegavate hranu koja vam inače smeta. Danas će vam prijati laganiji ručak, dosta voća i povrća.

BIK

POSAO: Dobijate informacije koje su veoma važne za vaš posao i osećate veliko olakšanje zbog toga. Moguće je da će vam sada neke stvari biti jasnije i da ćete lakše doneti neophodne odluke i povući nove poteze.

LJUBAV: Možete da očekujete dan u kom će biti više burnih svađa i rasprava između vas i voljene osobe iako će se na kraju sve dobro završiti. Neke prepreke ćete uspeti da prevaziđete i vaša ljubav će ojačati.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Moguće je da ćete biti podložni manjim nezgodama, usled nepažnje ili loše koncentracije. Potrudite se da dovoljno odmarate danas i nemojte da rizikujete na bilo kom polju.

BLIZANCI

POSAO: Otvara vam se mogućnost da dobijete unapređenje koje ste dugo čekali i veoma ste radosni zbog toga! Pred vama je šansa da dođete do bolje poslovne pozicije koju ste dugo priželjkivali.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro rešiti emotivnu dilemu koja vas je mučila neko duže vreme, ponašanje vašeg partnera će vam u tome pomoći. Ako budete poželeli prekid veze, odluka je samo na vama!

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem stomaku su mogući, a i urinarni trakt je naglašen kao osetljiv. Mogući su problemi sa prehladom ili nekim bakterijama. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom.

RAK

POSAO: Ukoliko ne budete bili dovoljno strpljivi, svojim nepromišljenim reakcijama možete ugroziti neki poslovni projekat. Važno je da budete taktični i da date sebi vremena da neke stvari sagledate iz drugačije perspektive.

LJUBAV: Moguće je da ste preterali sa svojom ljubomorom i da partner jednostavno ne želi to da trpi. Pokušajte da mu se izvinite i da se potrudite da izgladite stvari. Nemojte dopustiti da vas razdvoje nevažne sitnice.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa prvom prilikom. Bilo bi dobro da uradite redovan pregled zuba jer se vidi da postoji neki vid smetnje i problema kod vas. Trebali biste brzo da reagujete da se problem ne bi proširio.

LAV

POSAO: Potrebna vam je bolja organizacija ako želite da završite sve nagomilane obaveze. Pozovite nekoga da vam pomogne. Nemojte da budete preterano ponosni, lakše će vam biti kada vam neko priskoći u pomoć.

LJUBAV: Ako ste spremni da se maksimalno posvetite svom partneru uspećete da poboljšate odnos. Ne može se reći da ste u jednostavnoj fazi ali sve dok oboje želite da se trudite, vaš odnos može da opstane.

ZDRAVLJE: Alergijske reakcije su moguće. Osetljiviji ste danas nego inače pa ste podložni brojnim problemima, iritacijama itd. Pred vama je dan u kom biste generalno trebali da budete obazrivi po pitanju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslovne pregovore, bolje se držite sigurnih poslova koji su vam zagarantovani. Nemojte da rizikujete ni sa novim ulaganjima za sada. Najbolje će vam biti ako se držite proverenih poslova.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoje emocije prema partneru i to vas konačno oslobađa tenzije. Od danas vam sve kreće na bolje. Ukoliko ste još uvek slobodni, moguće je da ćete imati zanimljiv kontakt sa Vodolijom.

ZDRAVLJE: Moguća je neka opšta uznemirenost kod vas, pa se i ne osećate baš najbolje. Potreban vam je neki izduvni ventil, neka aktivnost uz koju ćete moći da se oslobodite stresa i negativne energije.

VAGA

POSAO: Moguće je da postoje neki ljudi u vašem kolektivu koji su iz nekog razloga zavidni… Povedite računa o tome kome poklanjate svoje poverenje. Povedite računa o glasinama koje bi mogle da kruže o vama.

LJUBAV: Nema razloga da sumnjate u emocije svog partnera. Ljubav je obostrana i sledi vam zajednička sreća u budućnosti. Pred vama je jako lep dan tokom kog možete da očekujete nežnu i prijatnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija. Počnite da se bavite nekim vidom meditacije, joge ili pokušajte da praktikujete vežbe disanja kao vid smirivanja. Poradite na tome da stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim mirom.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete priliku da se dokažete u novom poslovnom izazovu i da još jednom pokažete kako ste daleko iznad drugih! Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete moći da obavite neke značajne stvari.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste sasvim spremni da se suočite sa problemima koje imate u braku. Potrebno vam je neko vreme da stvari sagledate iz realnog ugla i da prihvatite odgovornost i za sopstvene greške.
ZDRAVLJE: Ubrzan rad srca i uznemirenost vam mogu stvarati manje tegobe. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni i problemima sa povišenim krvnim pritiskom. Posetite kardiologa radi kontrole.

STRELAC

POSAO: Nema razloga da preterano brinete o poslu. Tokom današnjeg dana sve nekako dolazi na svoje mesto. Ako su i postojali neki problemi u prošlosti, sada ćete imati priliku da ih rešite i da rašlistite stvari.

LJUBAV: Očekuje vas jako lepa atmosfera sa voljenom osobom. Moguće je da će u narednom periodu doći do priče o braku. Pred vama je prilika da krenete u nekom ozbiljnijem pravcu zajedno.

ZDRAVLJE: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati probleme vezano za polje zdravlja. Pred vama je jednostavno povoljan period u kom vam sve nekako ide od ruke i rasterećeni ste.

JARAC

POSAO: Nemojte dopustite sebi da zbog nervoze koju osećate pravite početničke greške. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju. Ako se budete potrudili, uspećete da obavite sve što ste imali u planu.

LJUBAV: Partner misli da se čudno ponašate. Potrudite se da mu pokažete šta vas muči. Važno je da o nekim stvarima razgovarate, a ne da držite sve u sebi. Pokažite mu kako se osećate i zašto ste zabrinuti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Generalno ste malo slabiji tokom današnjeg dana, pa vam se ne preporučuje naprezanje ili neka veća aktivnost. Povedite računa o sebi i nemojte da radite ono što osećate da vam ne prija.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje koja će vam biti od velikog značaja na duže staze. Pred vama je povoljan dan tokom kog na neki način možete da dokažete i potvrdite svoj poslovni status.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav! Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će ispuniti vaše snove! Moguće je da će nam na početku sve to delovati nekako nerealno, ili kao da sanjate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično, nema problema! Dobro se osećate u svojoj koži i ne postoje neke značajne tegobe koje vas na bilo koji način mogu poremetiti. Pred vama je sasvim dobar dan!

RIBE

POSAO: Sami ste zaslužni za uspeh koji ste ostvarili na polju privatnog posla, dolazi vam sve bolja situacija na polju finansija. Možete da se nadate značajnim pomacima i poboljšanju na ovom planu.

LJUBAV: Smireno i zrelo rešavate sporne situacije koje su postojale u komunikaciji sa voljenom osobom. Uspećete da potvrdite svoju odluku o braku i zajednici. Ako ste slobodni, moguć je flert sa Vagom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrebna vamje neka umerena rekreacija, ne prija vam da budete pasivni. Osećaćete se mnogo bolje kada budete povratili svoju staru formu i kondiciju.

ALO