Ukoliko želite da sa nekim pogužvate postelju, najprije morate razvijati svoj smisao za humor. Istraživači sa prestižnih univerziteta tvrde da duhovitost muškaraca i te kako utiče na dostizanje partnerkinog vrhunca.

Rezultati nove studije su objavljeni u časopisu Socioaffective Neuroscience & Psychology, i govore da određene muške osobine utiču na postizanje orgazma kod žena.

U ispitivanju su učestvovale 103 dame i jasnu su označile muškarce koji imaju visok potencijal da ih dovedu do seksualnog vrhunca.

Zaklljučak istraživanja kaže da muški humor i te povećava šanse za ženski orgazam, ili bar za učestaliji orgazam u nekoliko seksualnih odnosa zaredom.

Uz pomenuti kvalitet, na ženski libido utiču kreativnost, fizički izgled, privrženost, emotivnost i prijatan miris tijela.

Studija iz 2009. godine potvrđuje ove navode, piše britanski Dejli star.

Tada je dokazano da su ”duhovno prazni” muškarci, u krevetu neupotrebljivi. Sa druge strane, žene koje su učestvovale u istraživanju jednog kalifornijskog univerziteta, tvrde da su idealni partneri bogati, privlačni i pucaju od samopouzdanja.

Avaz